Bună ziua,
aș dori să mi achiziționez o paletă custom formată din Lemn stiga infinity vps diamond touch, cu Yasaka mark V pe bh, iar pe forehand un andro rasant grip,
joc ofensiv, aproape de masă
ce părere aveți? mulțumesc anticipat
Salutare,
Lemnul STIGA Infinity VPS este un lemn foarte bun. Viteza si controlul au un raport foarte bun, fiind printre cele mai apreciate lemne ale brand-ului STIGA.
Yasaka Mark V este o fata de generatie veche, folosita indeosebi cu solutiile vechi care afectau buretele fetelor si le faceau sa sara mai tare; andro Rasant Grip este o fata de generatie mai noua, dar la fel, este conceputa pentru mingiile de celuloid.
Ca lemn iti mai recomand andro TEMPER TECH ALL+ (poti citi review-uri despre el), unul din cele mai apreciate lemne din segmentul allround+.
Recomandarea mea ar fi urmatoarea :
1.)
Mai multa viteza, dar si control
LEMN : STIGA Infinity (maner concav; FL)
FATA FH :
andro RASANTER V42 2.0mm
FATA BH :
andro RASANTER V42 2.0mm
2.)
Mai mult control, dar si viteza;
LEMN :
andro TEMPER TECH ALL+ (maner concav; FL)
FATA FH :
andro RASANTER R42 2.0mm
FATA BH :
andro RASANTER R37 2.0mm
Marea diferenta dintre produsele pe care mi le-ai enumerat tu si produsele pe care ti le-am recomandat eu este de generatie, acelea fiind destul de vechi. Mark V cel putin am jucat cu ele acum aproape 15 ani si sunt la fel neschimbate, in timp ce andro RASANT GRIP (cat si toata gama RASANT) a incetat in a mai fi fabricate de curand.
Nu sunt subiectiv, dar gama
andro RASANTER, d.p.m.d.v. este gama cu cel mai echilibrat raport control/efect/viteza din tot ce am testat pana acum.
Din aproape tot ce am scris aici, cel mai important aspect este nivelul la care te afli, daca ai deja un automatism in miscari (daca joci de cativa ani) iti recomand sa mergi pe prima varianta, daca esti la inceput de drum iti recomand a doua varianta (iti permite mai usor sa progresezi, ambele variante sunt palete custom premium)
Spor la antrenamente !