Întreabă-l pe Durdun (www.pingpongshop.ro)

Wanokiwami este un proiect unic. Takeshi Wanaka, un tamplar japonez care s-a concentrat pe procesarea lemnului nobil, a lucrat impreuna cu dezvoltatorii Andro la realizarea aceastuia. Wanaka, un binecunoscut maret cercetator in aria sa, decernat cu numeroase premii internationale, aduce toata stiinta selectiilor sale, procesand si legand lemnul premium de proiectul sau. Echipa dezvoltatorilor Andro i-a lasat in mod deliberat mana libera lui Takeshi Wanaka in variate aspecte, pentru a permite influente de procesare a lemnului si din alta ramura. Echipa Andro a realizat in mod impresionant ghidarea acestor influente si idei in directia optima, iar, ca rezultat, avem aceasta remarcabila, din punct de vedere calitativ, linie de lemne de paleta. Jucatori de promotie, antrenori si testeri au confirmat aceste uimitoare rezultate intr-o singura voce.
Wanokiwami Midori reprezinta capodopera lemnelor defensive Andro. Acest lemn beneficiaza de o procesare excelenta, intrunind toate caracteristicile cerute de jucatorii aparatori moderni. In cadrul procesului de dezvoltare, s-a urmarit cu predilectie realizarea unei balante optime intre atac si aparare. Principalul obiectiv a fost crearea unui lemn care sa furnizeze un control excelent, dictand un ritm moderat de joc, fara a suferi insa o pierdere a puterii la loviturile de atac. Andro Wanokiwami Midori a realizat acest echilibru optim creand un lemn care are la baza un strat de furnir de o dimensiune mai groasa, acoperit de alte straturi de furnir de la centru spre exterior, de dimensiuni exttrem de fine dar si intermediare. Stratul central furnizeaza puterea in lovituri, in timp ce straturile exterioare, mai fine, sunt responsabile cu un simt al unui control stabil.
10% discount in perioada 25.10.2017 - 01.11.2017

website : https://goo.gl/AhJkau
facebook : https://goo.gl/33YTLZ

#andro #WANOKIWAMI #pingpongshop

RASANTER reprezinta tehnologia germana cea mai elaborata si complexa in ceea ce priveste fetele de paleta.
Scopul a fost de a dezvolta o tehnica a buretelui orientata pe viitor, ceea ce permite tuturor jucatorilor ambitiosi si tehnici sa compenseze cu succes dezavantajul fizic al mingiilor de plastic 40+.
Suprafata fetei de paleta RASANTER compenseaza dezavantajul de rotatie al mingiilor de plastic 40+ , in timp de dimensiunea mai groasa a buretelui mareste efectul de catapult si aduce un aport considerabil in ceea ce priveste viteza scazuta care se imprima in mod normal mingiilor de plastic.

Profil orientat pe viteza
Pentru lovituri plate, rapide si fara ocolisuri
Recomandat jucatorilor de nivel mediu spre avansat, care pot beneficia de buretele de duritate medie 42? ceea ce poate aduce compensatii inexactitatilor in joc.
Fii increzator si asuma-ti riscul unor lovituri rapide, asa cum este jocul ofensiv de semidistanta de astazi

website : https://goo.gl/MjUqk9
facebook : https://goo.gl/oEVLUU

#andro #RASANTER #V42 #pingpongshop

Multumesc George. Sunt incantat de set-up-ul lemn+fete recomandat de tine, sper ca si jocul meu sa evolueze asa cum imi doresc. Apreciez serviciile pro oferite de tine si recomand tuturor sa aiba incredere in Andro. Numai bine!

George este un om DEOSEBIT, un prieten adevarat, un profesionist desavarsit si in final un om de incredere. Cuvintele mele nu cred ca reflecta adevaratul caracter al lui George DURDUN. Cunoscandu-l personal iti vei da seama de calitatile lui. Felicitari pentru ceea ce faci George!

George este un om DEOSEBIT, un prieten adevarat, un profesionist desavarsit si in final un om de incredere. Cuvintele mele nu cred ca reflecta adevaratul caracter al lui George DURDUN. Cunoscandu-l personal iti vei da seama de calitatile lui. Felicitari pentru ceea ce faci George!

Sunt de aceiași părere cu dl. iunyan deoarece îl cunosc pe George și intradevar afirm cele spuse cu completarea că este un om cu foarte mult bun simț.
Sănătate multă George și baftă multă în tot ceea ce faceți!👍💰

Am cumparat de la Georgica o fața Andro Rasanter R42 si mi se pare foarte buna, cu mult mai buna decat ma asteptam eu. Parerea mea ca este peste Tenergy.

Multumesc George. Sunt incantat de set-up-ul lemn+fete recomandat de tine, sper ca si jocul meu sa evolueze asa cum imi doresc. Apreciez serviciile pro oferite de tine si recomand tuturor sa aiba incredere in Andro. Numai bine!

Cu mare drag Marius !

Multumesc Iunian !

Sunt de aceiași părere cu dl. iunyan deoarece îl cunosc pe George și intradevar afirm cele spuse cu completarea că este un om cu foarte mult bun simț.
Sănătate multă George și baftă multă în tot ceea ce faceți!����

Multumesc Remus !

Am cumparat de la Georgica o fața Andro Rasanter R42 si mi se pare foarte buna, cu mult mai buna decat ma asteptam eu. Parerea mea ca este peste Tenergy.

Ma bucur Cornele ca fata R42 ultramax este ce aveai nevoie !

Bună seara încep prin a spune ca am 2 palete, un lemn nittaku acoustic carbon cu fețe tenergy 1,9 pe forhand și pe BH victas 15 iar cealaltă paletă lemn primorac carbon of + cu fluture negru lemnul e luat prin 2009 cu fete tenergy 05 pe el (colegi mei spun ca e rachetă) jocul meu e și ofensiv dar în mare parte am un joc ff bun la capace, ca atac mai bine dau cu BH, ce paleta ar trebui sa o folosesc mai des, mulțumesc frumos stimă!

Incep prin a spune ca am 4 palete cumparate de la George :) R50 care este periculos de buna, R47-clar cea mai buna fata cu care am jucat vreodata, o pereche de andro pips force-short pips adevarat si niste fete din generatia veche, dar noi, sigilate Rasant Powergrip si Grip, cu lemnele adecvate, OFF+. OFF si OFF-. Sunt asamblate de George la mare arta :) Multumesc George, bafta la vanzare si sanatate.

- - - Actualizat - - -

Bubucrys, ar trebui sa folosesti mai mult Andro Rasant R50, R47 sau R42, pentru ca aici nu vorbim despre Tenergy.

- - - Actualizat - - -

Dar poti sa incerci si V-urile, ca tot asa de bune sunt :)))

Bună seara încep prin a spune ca am 2 palete, un lemn nittaku acoustic carbon cu fețe tenergy 1,9 pe forhand și pe BH victas 15 iar cealaltă paletă lemn primorac carbon of + cu fluture negru lemnul e luat prin 2009 cu fete tenergy 05 pe el (colegi mei spun ca e rachetă) jocul meu e și ofensiv dar în mare parte am un joc ff bun la capace, ca atac mai bine dau cu BH, ce paleta ar trebui sa o folosesc mai des, mulțumesc frumos stimă!

Salutare,

Ambele palete sunt rapide, depinde de tine cum le simti, nu conteaza asa mult ce iti spun prietenii, important e cum si ce simti tu.
Din descrierea jocului ambele palete nu te ajuta deoarece arunca prea tare, atat la capac cat si la preluare sau servicii.

Iti recomand pentru inceput sa schimbi lemnul, poti merge pe ceva mai controlabil, puterea trebuie sa fie data din brat nu din paleta. Ca si recomandare ar fi un lemn din gama OFF- Temper Tech este o optiune super si poti pune T05 de 1.9mm, Victasul 15 nu o cunosc.
Pentru BH iti recomand andro RASANTER V42, o fata pentru lovituri drepte, capace, dar si cu efect, iar daca vrei o fata si pentru FH poti merge cu incredere pe andro RASANTER R42, o fata cu un spin extraordinar.

Spor,

Mulțumesc frumos o sa rețin ce miai spus o zi plăcută, mai am un lemn primorac of - cred ca o să-mi iau fețele andro care mi leai zis, sănătate multa

Astazi avem placerea sa va anuntam primul sportiv care va fi sponsorizat de andro Romania in anul 2018 !
Incep prin a spune ca o echipa este o familie de prieteni.
Bine ai venit in familia andro Romania Alex Enciu !

Scurta prezentare :
Vicecampion AmaTuR 2017
34 de turnee în anul 2017
- 14 locuri I
- 12 locuri II
- 3 locuri III
- 5 locuri V
- 193 de turnee în 10 ani AmaTur
- 200 până la sf?rșitul anului
- 42 de turnee câștigate în 10 ani AmaTur

Felicitari Sandule !

#andro #teamandroromania #pingpongshop

Astazi avem placerea sa va anuntam primul sportiv care va fi sponsorizat de andro Romania in anul 2018 !
Incep prin a spune ca o echipa este o familie de prieteni.
Bine ai venit in familia andro Romania Alex Enciu !

Scurta prezentare :
Vicecampion AmaTuR 2017
34 de turnee în anul 2017
- 14 locuri I
- 12 locuri II
- 3 locuri III
- 5 locuri V
- 193 de turnee în 10 ani AmaTur
- 200 până la sf?rșitul anului
- 42 de turnee câștigate în 10 ani AmaTur

Felicitari Sandule !

#andro #teamandroromania #pingpongshop

Foarte frumos
Bravo George!

salut George!

iti scriu pentru un prieten care doreste sa-si schimbe set-up-ul. Acum joaca cu un nittaku rutis, iar ca fete are donic bluefire m1 (FH) si yasaka rakza 7 (BH). Jocul lui este relativ echilibrat: da topspin de fh binisor, se misca la masa, pune capace foarte bune, dar este si mai bun pe rever, cu un control chiar mai bun, atat la capace, cat si la topspin.
El ar vrea un lemn cu mai mult control comparativ cu Rutis (allwood sau cu carbon, dar mai potolit) si fete potrivite. Care ar fi recomandarea ta Andro? Multumesc frumos.

salut George!

iti scriu pentru un prieten care doreste sa-si schimbe set-up-ul. Acum joaca cu un nittaku rutis, iar ca fete are donic bluefire m1 (FH) si yasaka rakza 7 (BH). Jocul lui este relativ echilibrat: da topspin de fh binisor, se misca la masa, pune capace foarte bune, dar este si mai bun pe rever, cu un control chiar mai bun, atat la capace, cat si la topspin.
El ar vrea un lemn cu mai mult control comparativ cu Rutis (allwood sau cu carbon, dar mai potolit) si fete potrivite. Care ar fi recomandarea ta Andro? Multumesc frumos.

Salut,

Nu cunosc lemnul Nittaku Rutis, am auzit de el, dar nu am dat cu el :) in schimb cunosc fetele, fete ce sunt destul de rigide si de o generatie mai veche, insemnand efect mai putin, ele fiind concepute pentru mingiile de celuloid.
Ca si recomandare de fete sfatul meu ar fi sa mearga pe andro RASANTER R47, fete de cea mai noua generatie, duritate medie, concepute special pentru mingea de plastic, o aderenta crescuta.
Daca joaca la semi distanta poate merge pe grosimea ultramax (2,3mm) unde loveste mai mult si 2.0mm pe partea unde mai mult blocheaza, dirijeaza etc.
Dealtfel o varianta ar fi sa mixeze andro RASANTER R47 cu andro RASANTER R42.. sunt multe combinatii, ii poti da numarul meu de telefon (0766 544 295) si il "chestionez" putin sa ii recomand cat mai aproape de ce are nevoie.

Ca lemn... depinde de buget.

Multam,

Black Friday !

Inregistreaza-te si profita acum!
Achizitioneaza produse premium la preturi promotionale !
Fete, lemne, textile si multe alte zeci de produse cu discount-uri de pana la 60% !

Promotie valabila pana pe 19.11.2017 ora 00:00.
Toate comenzile vor fi onorate in cel mai scurt timp!
In caz ca stocul se epuizeaza, iar comanda a fost facuta in aceasta perioada mai beneficiati de 2% si in termen de 1 saptamana comanda este la dvs!

Spor la cumparaturi !

Wanokiwami este un proiect unic. Takeshi Wanaka, un tamplar japonez care s-a concentrat pe procesarea lemnului nobil, a lucrat impreuna cu dezvoltatorii Andro la realizarea aceastuia. Wanaka, un binecunoscut maret cercetator in aria sa, decernat cu numeroase premii internationale, aduce toata stiinta selectiilor sale, procesand si legand lemnul premium de proiectul sau. Echipa dezvoltatorilor Andro i-a lasat in mod deliberat mana libera lui Takeshi Wanaka in variate aspecte, pentru a permite influente de procesare a lemnului si din alta ramura. Echipa Andro a realizat in mod impresionant ghidarea acestor influente si idei in directia optima, iar, ca rezultat, avem aceasta remarcabila, din punct de vedere calitativ, linie de lemne de paleta. Jucatori de promotie, antrenori si testeri au confirmat aceste uimitoare rezultate intr-o singura voce.
Wanokiwami AO convinge chiar din primul contact cu mana. Marginile slefuite cu grija, un maner ergonomic adaptat si o grosime a straturilor distribuita in mod egal - asta inseamna simt pur!
Mijlocul lemnului are o grosime de 4.2 mm, permitand o mare rezistenta la incovoiere, ceea ce confera un raspuns deschis, direct al mingiei. Cele doua aplicatii intermediare si straturile de suprafata aduc un simt special, ce iese in evidenta, facand din AO un lemn de prima clasa.
Wanokiwami AO ? un lemn ca niciun altul.

12% discount in perioada 20.11.17 - 27.11.17 la manerul FL!
website: https://goo.gl/PP63Qt
facebook : https://goo.gl/EiDiQv

#andro #WANOKIWAMI #pingpongshop

RASANTER reprezinta tehnologia germana cea mai elaborata si complexa in ceea ce priveste fetele de paleta.
Scopul a fost de a dezvolta o tehnica a buretelui orientata pe viitor, ceea ce permite tuturor jucatorilor ambitiosi si tehnici sa compenseze cu succes dezavantajul fizic al mingiilor de plastic 40+.
Suprafata fetei de paleta RASANTER compenseaza dezavantajul de rotatie al mingiilor de plastic 40+ , in timp de dimensiunea mai groasa a buretelui mareste efectul de catapult si aduce un aport considerabil in ceea ce priveste viteza scazuta care se imprima in mod normal mingiilor de plastic.
R50
Profilul este orientat pe efect.
Pentru a iesi in fata si a lua conducerea, cu un topspin la viteza maxima.
Recomandata jucatorilor de nivel avansat si profesionistilor care au un joc bazat pe un topspin puternic si pot manui aceasta fata cu burete de duritate 50? care propulseaza topspinuri de impact.
Un boost de acceleratie pentru loviturile scurte va activa o nemaivazuta performanta a efectului la viteza maxima. Seteaza o noua gama de referinta cu RASANTER 50 si vei fi de temut.

website: https://goo.gl/k9PYYh
facebook: https://goo.gl/6hoyE8

#andro #RASANTER #pingpongshop

Back
Sus