Urmărește clipul video de mai jos pentru a vedea cum să instalezi siteul nostru ca o aplicație web pe pagina ta principală.
Notă: Această funcție se poate să nu fie disponibilă în anumite browsere.
In legătura cu produsele comercializate de Georgică: ...jos pălăria. Sa fiu mai exact, am cumpărat acum ceva timp de la el, un Rasanter 42... O fata foarte buna, cu un simt extraordinar, mult spin, control pe măsura, viteza suficienta (pe alocuri prea multa chiar). Eu unul o folosesc pe BH, foarte buna la banana flick, agață mingia foarte bine, excelenta la contre de bh, mingia se duce foarte razant si cu o viteza foarte mare. Per total, este o fata foarte buna, potrivita jucătorilor avansați (nu este pentru începători), care doresc sa joace cu mult spin si control, la o viteza mai mult decât decenta.
Totodata, as dori sa recomand mingiile andro, care sunt fooooooooooaaaaarte bune, si când spun asta ma refer la: durabilitate (mingiile astea, dacă nu dai canturi, nu se sparg, literalmente sunt indestructibile), sunt rotunde, sunt grele (câteodată parca mi se par prea grele chiar), sar foarte bine. Per total un 10++++...
Cu stima si respect . As dori sa-mi spuneti cele mai potrivite fete pe lemnul Xiom Vega Tour. ( cine cunoaste acest lemn) va multumesc!!
- - - Actualizat - - -
Cu stima si respect . As dori sa-mi spuneti cele mai potrivite fete pe lemnul Xiom Vega Tour. ( cine cunoaste acest lemn) va multumesc!!
pe lemn am pus xiom omega v pro . ce parere aveti ? ar fi si alte fete care s-ar potrivi si mai bine? Ca stil de joc : 80% ofensiv.
Salut, dupa parerea ta care crezi ca ar fi o fata de la Andro, binenteles, care sa aibe spin mult si ceva control ptr Fh, si control bun si ceva forta pentru Bh, mentionez ca am folosit de cel putin un an fete andro(razant, razant grip, power grip si cred ca inca una sau doua), acum am si pe Fh, si pe Bh DHS Gold Arc 8, am vz ca au aparut fete noi la Andro, ce imi recomanzi la ce te am rugat mai sus.
Lemn am un Butterflay vechi, fluture negru, nu se vede denumirea dar este All+ sauu maxim of, si vreau fete sa compenseze, ptr joc ofensiv, mai ales ca joc la semi distanta., multumesc mult!
Multumesc mult, am descoperit, lemnul este OFF, deci ce recomanzi pe Fh Razanter 47, pentru spin si putin control ? si pe Bh Razanter 42 pentru spin si control mai mult? si binenteles ambele ultramax
Salut,
1. joc practicat
Ofensiv - de regula (topspin pe forehand), dar cu jucatorii mult mai buni decat mine devine defensiv
semidistanta
2.Cu ce jucati mai mult
Forehand
3. Care este setup-ul actual cu care jucati
Lemn Yasaka Ma Lin Extra Offensive
Fata FH Ventus Spin 2.0 mm
Fata BH Ventus Soft 2.0 mm
Precedentul setup (de care am fost destul de multumit):
Lemn Yasaka Carbon 3D Max
Fata FH Yasaka Rakza 7 Soft - max
Fata BH Yasaka Rakza 7 - 2.0 mm
La actualul setup as fi vrut pe BH un sandwich (ma gandeam la Joola Express Ultra 1.5 mm? 1.8 mm? 2.0 mm?) care sa fie destul de ofensiv, dar care sa imi rezolve probleme generate de returnare lovituri cu efect lateral - pe partea BH. As vrea ceva care sa nu modifice mult stilul de joc si sa ma adaptez rapid. Aveti vreo recomandare?
Multumesc anticipat,
Tibi S.
- - - Actualizat - - -
Adaug - nivelul meu este intre incepatori si avansati, am MP 9.83
doamne ajuta ,
de ceva timp ( cca 6-7 luni cred ) am inceput sa ies cu "baietii" la un pic de miscare.
in principal pentru a uda ( transpira ) cateva tricouri si a elimina cateva toxine si niscai kile daca o fii posibil . incerc ..cel putin.
ma feresc sa dau o nota jocului meu , dar cred ca o comit destul de des si desi i-mi imaginez cam ce as vrea sa fac .. destul de rar i-mi iasa.
pentru ca mi-ar fii greu sa-mi descriu stilul ( daca oi avea vreounul ) m-am decis sa fac o filmare. asa ca ...zis si facut.
cu mentiunea ca era printre ultimele meciuri jucate in aceea zii si deja fizic eram aproape epuizat va rog sa-mi dati unele indicati inspre directia pe care ar trebuii sa o urmez dupa ce vizionati micul fimulet. ideea e ca as dorii sa-mi imbunatatesc tehnica si jocul .
p.s : prietenii spun ca fac mult " balet"
Salut, sunt un incepator care tinde spre avansati. Joc mixt , uneori mult prea ofensiv ( risc mult ), destul de aproape de masa, joc Bh si Fh cu aceeasi placere , mult drept, taiat, capace si doar 15, 20 % topspin. Acesta din urma vreau sa-l imbunatatesc si de aceea mi-am pus o fata chinezeasca si ma impac binisor cu ea de 3 saptamani . Joc de 1 an jumatate cu un lemn Tibhar Stratus, All + cred.
Va rog sa- mi spuneti parerea d-voastra despre urmatoarele setari si care s-ar potrivi stilului meu :
1. BTY TIMO BOLL ALLROUND : - FH - TGY 05 ; BH - TGY 05 FX; ( l-am incercat o data si m-am simtit bine cu el )
2. YASAKA SWEDEN CLASIC sau YASAKA SILVERLINE ALL WOOD : FH - DHS Hurricane 3 ( H 3); BH - Bluefire M2 sau Andro Rasanter ;
3. DHS HURRICANE KING sau XIOM CLASSIC ALLROUND S : FH - DHS Hurricane 3 ( H 3 ); BH - TGY 25 FX sau Rakza 7 Soft ( posed ultimele 2 fete , deci as iesi mai ieftin ).
Multumesc anticipat
Buna dimineata,
Daca mi-ati permite o sugestie (care in mod sigur ar duce si la eventuale vanzari..),la turneul din 03 februarie de la Sibiu, tare mult as vrea sa aveti 2-3 palete de proba, setate pentru tot atatea stiluri de joc...Si noua si dvs. ne-ar fi mult mai usor sa descoperim reteta magica,mai ales daca profitam si de safturile unui jucator cu experienta..Mult succes, sper sa va vedem si la masa, ar fi pacat sa ratam momentul...
Cu stima
Ioan Dragomir
Salutari Red1978,salut George,
nu cunosc croiul tricourilor andro, asa ca nu stiu ce marime mi s-ar potrivi. exista informatii pe site si nu le-am gasit eu sau se poate proba in prealabil?
mersi frumos.
nu cunosc croiul tricourilor andro, asa ca nu stiu ce marime mi s-ar potrivi. exista informatii pe site si nu le-am gasit eu sau se poate proba in prealabil?