Urmărește clipul video de mai jos pentru a vedea cum să instalezi siteul nostru ca o aplicație web pe pagina ta principală.
Notă: This feature may not be available in some browsers.
Buna George, dupa ce apuci sa joci mai mult cu R45 si-ti faci o idee, poate scrii cateva impresii cum e fata de R42.
Salut!
Recent am început să joc din nou tenis de masă după o pauză mai lungă și mă gîndeam să îmi achiziționez o paletă. Nu mă pricep foarte bine la caracteristicile lemnelor/fețelor și nici la asamblarea unei palete, așa că am decis să apelez la cineva care are o părere avizată.
1. Ce joc practicati
Ofensiv
2.Cu ce jucati mai mult
Forehand
3. Care este setup-ul actual cu care jucati
Diverse palete no-name.
Mulțumesc!
Salut Iulian,Te rog daca se poate o descriere Hexer PowerGrip vs Andro 48 ?
Salut Iulian,
Normale sau varianta verde??
Trimis de pe al meu SM-G988B folosind Tapatalk
Salut Iulian,
Normale sau varianta verde?????
Trimis de pe al meu SM-G988B folosind Tapatalk
Zice bine?
HeXer PowerGrip has a 47,5 degree sponge just like Rasanter R47, but plays a little softer overall. In direct comparison, I don´t think you´d miss anything in terms of speed and spin, yet everything is a little easier to achieve. In my opinion, if R47 was a tad too difficult to play, try HeXer PowerGrip.
The Hexer series is targeted at intermediate level players. It’s designed to be more forgiving than the Rasanter series which is for advanced players. Dan explains it really well in his video review.
Similar idea of Rozena (intermediate) vs Tenergy (advanced) as well as Vega (intermediate) vs Omega (advanced).
Powergrip is a safer and more forgiving choice than Ransanter which has more top end speed and spin.
Salut, George!
Paleta cu care joc acum este un Bullet (off+) cu bazalt ca si compozit, de la dl. Tigau, cu MX-P pe FH si MX-S pe BH de grosime 2.0, cu care ma inteleg foare bine. Recent am achizitionat un lemn OSP Martin (off+), cu 7 straturi din lemn, limba la exterior, sub care este un strat de mahony. Problema este ca nu mai gasesx MX-S decat second si nu stiu cat sunt de vechi. Intrebarea este daca exista la Andro echivalentul fetzelor mentionate de mine de la Tibhar. Eu ma gandeam la R47 pe FH si R42 pe BH, dar inca ma gandesc... Stilul meu de joc este aproape de masa, cu FH merge si topspin, dar mai mult prefer capace si contre, iar cu BH execut destul de bine topspinul.
Iti multumesc anticipat pentru raspuns si iti doresc o zi frumoasa!
Marian