Durdun Gheorghe
organizator principal
Salutari tuturor,
as vrea sa imi fac si eu un setup, dat fiind ca al meu a fost confiscat de baiatul meu. Setup-ul cel vechi a fost recomandat de George(Durdun), cand am avut onoarea si placerea de a-i fi elev. Este un Donic Waldner Allplay cu fete Tibhar Torpedo si are o varsta...
Stilul meu de joc este unul mixt, nu ma omor cu ofensiva dar nici nu ezit daca am ocazia si imi place sa lovesc ma mult cu reverul, atat mingii scurte cat si plasate sau trase. Nu stiu sa lovesc topspin/retopspin.
Ca si lemn m-as orienta fie spre DONIC Appelgren All+ World Champion '89 fie spre DONIC Appelgren Allplay Senso V2. Daca imi puteti recomanda un alt lemn Allplay, chiar va rog.
Problema este la fete. Nu stiu ce fete sa cumpar, de aceea am rugamintea sa-mi recomandati niste fete care sa se potriveasca cu stilul meu, descris mai sus.
Multumesc anticipat si cele bune,
Salut Robert,
Uite ca am discutat la telefon, dar am uitat sa discutam despre paleta ta, probabil ca acum e tarziu..
In orice caz, fetele pe care le aveai pe langa ca erau de generatie destul de veche, cat si timpul care a trecut peste ele, si noi daca ar fi fost nu te mai ajutau mare lucru.
Ca si recomandare eu te-as indruma catre fete de paleta moi, cu control, obligatoriu tensor (generatie noua, pentru solutia pe baza de apa)
Sunt multe variante, toti producatorii au astfel de fete. Eu iti recomand Andro Rasanter R37 ca o fata de paleta buna, mai poti opta pentru Andro Hexer Grip SFX, sau Andro GTT40 o fata mai de buget.
Te salut cu sportivitate,
George