Vă salut. Am un lemn TBS de 92 g. și un lemn Yasaka Dinamix 17{17 straturi carbon) în greutate de 94 grame. Deasemenea am următoarele fete : BTY 05 FXneagra, Sriver G3 neagra, Yasaka Rakza 7 soft neagra, Donic Bluefire M2 roșie și Joola Energy X-tra roșie. Rugămintea mea este sa-mi oferiți o idee cât mai propice de ?mperechere a lemnelor și fetelor menționate. în prezent pe TBS am TGY 05 neagra cu Bluefire M2 roșie, Yasaka nefiind lipit. Mulțumesc.
Salut!
Ambele lemne sunt rapide. Totusi, ar trebui sa te hotarasti la unul dintre ele si sa faci o paleta cu care sa joci mai mult timp. Combinatia actuala pare foarte buna. Joola Energy X-tra este un model mai vechi de fata si spinul este mai mic - e mai potrivita pentru BH. Poti sa o combini cu Rakza 7 soft (la FH) pe Dynamix, daca vrei sa faci o proba.
Salutare ,
Putin ajutor va rog ?
Detin paleta din semnatura de ceva vreme, dar adversarii mai buni imi cer mai mult control .
De aceea m-am gandit sa schimb lemnul rapid pe un lemn mai lent si fetele moi pe unele mai tari si burete mai subtire.
Am de gand sa aleg unul din lemnele Yasaka Silverline AllWood , Butterfly Primorac, Donic Appelgren Allplay Senso V1 (Lemn ALL+ alte sugestii poate?) si la fete m-am gandit la urmatoarele :
: FH: Donic Acuda S1 / M1 / Rakza X / joola Rhyzm /...alte sugestii
BH: Donic Acuda S2 /M2/ Rakza 7 soft / rakza x soft/ ...alte sugestii
Am scris alte sugestii pentru ca nu stiu ce sa aleg , doar destinatia imi e cunoscuta : noul setup sa aiba mai putina viteza decat actualul, dar mai mult control , spin-ul daca se poate sa ramana la fel![]()
Va multumesc pentru sfaturi
Salut!
Petnru conformitate, paleta din semnatura este:
Lemn: Donic Waldner Senso Ultra Carbon
FH: Donic Acuda S3 max
BH: Donic Acuda S3 max
Daca vrei o paleta cu mai mult control, oricare dintre lemnele mentionate este foarte bun. Primorac este Off- (putin mai rapid ca celelalte, cel putin la nivel declarativ). Poti incerca si Waldner Senso Carbon (fara ultra) - Off-. Pentru inceput pastreaza fetele actuale. Daca vei simti nevoia de mai multa viteza, incearca fete din ultima generatie: Bluefire JP02/03 (FH/BH) sau orice alta fata cu duritate medie, nu cele mai tari (adica nu JP01, M1, Rakza X). Trecerea de la S3 (cea mai moale) la un model de fata foarte tare va necesita o perioada mare de adaptare.