Întreabă-l pe Durdun (www.pingpongshop.ro)

Buna dimineata,
Jocul meu este unul mixt, jucand mai mult cu backhand-ul (aici reusesc si sa execut cele mai multe / bune top-spinuri). Setup-ul meu actual este : Lemn Joola fever, Donic Bluefire JP03 atat pe FH cat si pe BH. Ma gandeam sa schimb fata de pe BH cu una mai "spinoasa" dar si controlabila in acelasi timp (si nici racheta). Cochetez cu ideea de Donic Acuda Blue P2? Ce spuneti?
Multumesc,
Daniel

Salut !
Si eu am Korbel SK 7,practic un joc de la semidistanta, bazat pe top spin atat pe fh cat si pe bh, contre/capace de langa masa, taiate si retopspin mai rar. Fetele pe care le folosesc sunt rakza 7 soft pe BH si victas limber pe FH, ambele de 2,0. Iti recomand aceasta combinatie, deoarece ambele fete arunca mai jos, iar controlul este excelent,viteza acceptabila.

Buna dimineata,

Jocul meu este unul mixt, jucand mai mult cu backhand-ul (aici reusesc si sa execut cele mai multe / bune top-spinuri). Setup-ul meu actual este : Lemn Joola fever, Donic Bluefire JP03 atat pe FH cat si pe BH. Ma gandeam sa schimb fata de pe BH cu una mai "spinoasa" dar si controlabila in acelasi timp (si nici racheta). Cochetez cu ideea de Donic Acuda Blue P2? Ce spuneti?

Multumesc,

Daniel

Salut!
Cred ca e o idee buna. P2 o sa fie mai rapida si mai spinoasa la FH.
JP03 e cam moale, oricum, pentru FH.

Buna seara,
Practic un joc ofensiv de langa masa si semidistanta,folosesc un lemn Donic Waldner Dotec Hinochi si joc pe ambele fete cu Tenergy 05 . Sunt mai abil pe jocul de forehand, inca nu am aceasi indemanare pe rever sa simt control indiferent de intensitatea la care vreau sa execut top-spinul. Te rog sa-mi faci o recomandare de fata pentru rever, ma intereseaza sa agate mult la top-spinuri si flip-uri, bloc eficient in caz ca nu reusesc sa intru in retop-spin, daca se poate si viteza, control, serve cu efect, la nevoie si mingi taiate eficiente.
Multumesc frumos!

Buna seara,
Practic un joc ofensiv de langa masa si semidistanta,folosesc un lemn Donic Waldner Dotec Hinochi si joc pe ambele fete cu Tenergy 05 . Sunt mai abil pe jocul de forehand, inca nu am aceasi indemanare pe rever sa simt control indiferent de intensitatea la care vreau sa execut top-spinul. Te rog sa-mi faci o recomandare de fata pentru rever, ma intereseaza sa agate mult la top-spinuri si flip-uri, bloc eficient in caz ca nu reusesc sa intru in retop-spin, daca se poate si viteza, control, serve cu efect, la nevoie si mingi taiate eficiente.
Multumesc frumos!

Salut

E aproape imposibil sa gasesti o fata care sa le aiba pe toate :D Iti dai seama cum ar fi ca toata lumea ar juca cu ea :D
Lemnul este unul bun, ceva cam rapid in combinatie cu T05, dar este un lemn cu un simt placut, mai ciudat cu priza, cel putin pentru cei care schimba un pic in mana, eu unul schimb de la FH la BH si nu pot juca decat cu maner ST (drept)
Problema sta in practica, controlul si intensitatea nu prea ai cum sa le reglezi doar din paleta, ele se dobandesc prin antrenament; repetarea unui exercitiu duce la automatism si implicit la siguranta.
Totusi eu unul va recomand o fata mai moale pe BH ceva gen Rakza 7 soft, Donic Acuda Blue P2, P3, STIGA Calibra LT Sound (grosime 2.0mm) o sa fie o treapa in plus fata de T05 la capitolul control, dar se va simtii la viteza.

Toate bune !

Buna ziua,
Sper sa nu supar pe nimeni, mi-e greu insa sa ma decid. Am citit despre fata Joola Rhyzm P cum ca ar fi o super fata - spin, control, viteza.... Daca ar fi sa o comparati cu Donic Acuda Blue P2, ce-ati alege?
Va multumesc,
Daniel

Salutare tuturor!
De ceva vreme m-am reapucat de acest minunat sport si pot zice ca joc aproape zilnic de cand ne-au montat mese de tenis de masă la birou. Sunt un jucator casual as zice, si simt nevoia de a-mi schimba paleta.
Momentan joc cu o paleta donic (lemn donic nu mai retin numele si 2 fete donic liga 2.0mm). Am aceasta paleta de vreo 4-5 ani si sincer sa fiu simt ca si-a cam pierdut din calitatile pe care le avea la inceput si ar cam fi nevoie de un upgrade.
Ca si stil as zice ca joc mai mult pe contre si prefer paletele cu control bun al mingii. In urma discutiilor de aici m-am gandit la urmatoarea configuratie:
Lemn Yasaka Sweden Classic Varianta aleasa: Drept
Fata Yasaka Rakza 7 Varianta aleasa: negru, 2.0mm
Fata Donic Bluefire JP03 Varianta aleasa: rosu, 2.0mm
Avand in vedere ca-mi place sa joc foarte taiat, am luat in considerare si fete cu "iarba", dar dupa ce m-am informat putin, am renuntat la idee.
Ce parere aveti despre aceasta paleta?
Va multumesc!

Va salut!
Mi-am configurat si eu de curand o paleta cu care am jucat ieri pentru prima data 2 ore. Este vorba de lemn Xiom Allround S si fete Xiom Vega Japan de 2.0. Am ajuns la acest setup in urma review-urilor pozitive . Sunt incepator , pentru ca nu am mai pus mina pe paleta de 20 de ani si vreau sa revin la ce am jucat odata , nu ca as fi fost cine stie ce tenismen dar aveam ceva indeminare. Am luat legatura si cu un domn binevoitor care ma antreneaza si sper ca totul sa decurga bine. Problema mea este ca mi se pare putin cam greluta paleta si nu stiu daca chiar mi se potriveste in acest moment. Nu vreau sa renunt la ea dar ma gindeam sa mai construiesc un setup mai usurel. Nu-mi place jocul defensiv si nici tacaneala. Poate aveti cate o parere va rog.
Multumesc!
Pentru ofensiv este recomandata paleta mai greuta!

Trimis de pe al meu HUAWEI P6-U06 folosind Tapatalk

Buna ziua,
Sper sa nu supar pe nimeni, mi-e greu insa sa ma decid. Am citit despre fata Joola Rhyzm P cum ca ar fi o super fata - spin, control, viteza.... Daca ar fi sa o comparati cu Donic Acuda Blue P2, ce-ati alege?
Va multumesc,
Daniel

Amandoua fete sunt special facute pentru mingiile de plastic, inclin sa merg spre Donic Acuda Blue P2 deoarece este ceva mai moale si aveti mai mult control !

Salutare tuturor!
De ceva vreme m-am reapucat de acest minunat sport si pot zice ca joc aproape zilnic de cand ne-au montat mese de tenis de masă la birou. Sunt un jucator casual as zice, si simt nevoia de a-mi schimba paleta.
Momentan joc cu o paleta donic (lemn donic nu mai retin numele si 2 fete donic liga 2.0mm). Am aceasta paleta de vreo 4-5 ani si sincer sa fiu simt ca si-a cam pierdut din calitatile pe care le avea la inceput si ar cam fi nevoie de un upgrade.
Ca si stil as zice ca joc mai mult pe contre si prefer paletele cu control bun al mingii. In urma discutiilor de aici m-am gandit la urmatoarea configuratie:
Lemn Yasaka Sweden Classic Varianta aleasa: Drept
Fata Yasaka Rakza 7 Varianta aleasa: negru, 2.0mm
Fata Donic Bluefire JP03 Varianta aleasa: rosu, 2.0mm
Avand in vedere ca-mi place sa joc foarte taiat, am luat in considerare si fete cu "iarba", dar dupa ce m-am informat putin, am renuntat la idee.
Ce parere aveti despre aceasta paleta?
Va multumesc!

Buna ziua
Eu personal as merge pe acel lemn Donic pe care deja il detineti si sa incercati Rakza 7 pe FH grosime tot de 2.0mm iar pe BH puteti merge pe Rakza 7 soft 2.0mm sau de ce nu sa incercati o fata de tip sandvis, gen Rakza PO sau multe altele.
Cu sendvisul puteti executa topspin, servii cu efect, a-ti castiga la capitolul control, va ajuta la preluari (anuleaza o idee efectul care vine) si va ajuta la atacuri drepte.
Fetele din gama Bluefire si Acuda Blue sunt fete mai grele, sunt foarte bune, dar daca nu va place o paleta mai grea (v-am dat varianta cu Rakza deoarece la prima paleta fetele Liga sunt fete usoare) nu o sa va placa.
Iar pe viitor umblati la lemn punand ceva mai ofensiv.

Toate bune,

Multumesc mult de ajutor. Am sa aleg varianta Acuda Blue P2.

Pingpongpro.ro Setup Support - voi intrebati, noi va raspundem

Pingpongpro.ro Setup Support - voi intrebati, noi va raspundem

Buna ziua,

Detin un lemn Yasaka Sweden Clasic impreuna cu doua fete Galaxy Mercury II. Aceasta configuratie o am de ceva timp iar paleta mi se pare acum foarte foarte lenta. 95% din jocul meu se bazeaza pe topspin, in special de pe FH, sau scurt la fileu atunci cand nu pot executa un topspin.
Mi-au atras atentia cateva fete: Rakza 7 sau 9, DHS H3 Neo si Tenergy 05 (doar ca ultima varianta, datorita pretului).
Momentan as vrea doar o singura fata pe FH (cea veche este destul de uzata).
Ma puteti ajuta cu un sfat?

Multumesc anticipat!

Buna ziua,

Detin un lemn Yasaka Sweden Clasic impreuna cu doua fete Galaxy Mercury II. Aceasta configuratie o am de ceva timp iar paleta mi se pare acum foarte foarte lenta. 95% din jocul meu se bazeaza pe topspin, in special de pe FH, sau scurt la fileu atunci cand nu pot executa un topspin.
Mi-au atras atentia cateva fete: Rakza 7 sau 9, DHS H3 Neo si Tenergy 05 (doar ca ultima varianta, datorita pretului).
Momentan as vrea doar o singura fata pe FH (cea veche este destul de uzata).
Ma puteti ajuta cu un sfat?

Multumesc anticipat!

Cel mai probabil paleta este lenta datorita fetelor chinezesti Galaxy Mercury II. Consider ca daca ai ceva timp de cand joci cu ea ti-ai format deja niste miscari cred ca, corecte.
Te astept pe la Viva Sport Club L-V 10-18 sa dam 2 mingii si sa vedem ce fata ti s-ar potrivii.

Toate bune !

Cel mai probabil paleta este lenta datorita fetelor chinezesti Galaxy Mercury II. Consider ca daca ai ceva timp de cand joci cu ea ti-ai format deja niste miscari cred ca, corecte.
Te astept pe la Viva Sport Club L-V 10-18 sa dam 2 mingii si sa vedem ce fata ti s-ar potrivii.

Toate bune !

Multumesc pentru disponibilitatea dumneavoastra. De fapt, asta imi era si intentia, insa ce mari diferente exista intre cele 2 fete Yasaka si cea de la DHS? Este clar ca Rkz9 este mai rapida decat Rkz7, dar restul?
Tot timpul am crezut ca ceea ce ma limiteaza in privinta vitezei este lemnul, fata, conform specificatiilor, fiind una destul de rapida.

Iti multumesc Gheorghe!
O sa schimb pana la urma si lemnul, pentru ca o sa dau paleta asta cuiva sa joace cu ea asa cum e.
Am o intrebare insa pentru tine:
Daca o sa comand paleta in configuratia data de tine de la vivasport, o s-o primesc gata montata, sau pe bucati?
O zi frumoasa va doresc!

Multumesc pentru disponibilitatea dumneavoastra. De fapt, asta imi era si intentia, insa ce mari diferente exista intre cele 2 fete Yasaka si cea de la DHS? Este clar ca Rkz9 este mai rapida decat Rkz7, dar restul?
Tot timpul am crezut ca ceea ce ma limiteaza in privinta vitezei este lemnul, fata, conform specificatiilor, fiind una destul de rapida.

Diferente intre fetele chinezeti si cele europene sunt destul de multe, unele sunt pro altele contra.
D.p.m.d.v. lemnul este cel ce influenteaza viteza unei palete, dar si fata este foarte importanta. Ideea e sa existe un echilibru intre lemn si fete.

Iti multumesc Gheorghe!
O sa schimb pana la urma si lemnul, pentru ca o sa dau paleta asta cuiva sa joace cu ea asa cum e.
Am o intrebare insa pentru tine:
Daca o sa comand paleta in configuratia data de tine de la vivasport, o s-o primesc gata montata, sau pe bucati?
O zi frumoasa va doresc!

La toate magazinele de profil stiu ca se poate monta si trimite gata de joc.
Incercati sa va comandati un lemn asemanator cu cel pe care il aveti ar fi recomandarea mea !

Momentan la paleta pe care o folosesc am un lemn Donic Appelgren Exclusive AR. Dupa ce m-am documentat cred ca mi s-ar potrivi mai bine Yasaka Sweden Classic.
Iti multumesc foarte mult pentru recomandari.

Buna ziua!
Daca par putin nehotarat cu siguranta nu va inselati, caci chiar asa sunt. Nehotararea mea, sigur vine de la nivelul mediu de joc pe care il am in momentul acesta.
Detin un setup format din lemn Stiga Clipper CR cu bluefire turbo pe FH si blufire pe BH, o palte care pentru stilul meu de joc (combinat, in apropierea mesei), este mult prea rapida. Initial m+am gandit sa o vand si sa imi fac o alta paleta, insa dupa o analiza mai atenta a celor mentionate aici, inclin sa pastrez lemnul si sa imi iau niste fete mai putin rapide. Intrebarea mea este daca, cu acest lemn si alte fete mai putin rapide reusesc sa detin un control mai bun si sa pastrez oarecum explozia loviturilor plate si spin-ul pe care mi-l ofere cele doua donic-uri.
Astept cu interes un raspuns avizat si accept atat sfaturi cat si critici.
Multam

Buna ziua!
Daca par putin nehotarat cu siguranta nu va inselati, caci chiar asa sunt. Nehotararea mea, sigur vine de la nivelul mediu de joc pe care il am in momentul acesta.
Detin un setup format din lemn Stiga Clipper CR cu bluefire turbo pe FH si blufire pe BH, o palte care pentru stilul meu de joc (combinat, in apropierea mesei), este mult prea rapida. Initial m+am gandit sa o vand si sa imi fac o alta paleta, insa dupa o analiza mai atenta a celor mentionate aici, inclin sa pastrez lemnul si sa imi iau niste fete mai putin rapide. Intrebarea mea este daca, cu acest lemn si alte fete mai putin rapide reusesc sa detin un control mai bun si sa pastrez oarecum explozia loviturilor plate si spin-ul pe care mi-l ofere cele doua donic-uri.
Astept cu interes un raspuns avizat si accept atat sfaturi cat si critici.
Multam

Buna ziua,

Aveti un lemn bun, dar fetele Donic Bluefire M1 sau JP01 Turbo (nu stiu exact ce aveti) sunt de vina pentru lipsa controlului sau cum in multe cazuri am vazut, miscarile incorecte.
Totusi puteti merge pe niste mai soft fara probleme, o sa vedeti si o sa simtiti o schimbare destul de mare.
Ideea e simpla, o fata mai rigida (cum aveti dvs si multe altele) are o viteza mai mare deoarece mingea sta foarte putin in fata (nu ii permite duritatea buretelui) si astfel arunca mai tare.
O fata soft (Yasaka Rakza 7 soft, Stiga Calibra LT Sound, Donic Bluefire M3, JP03, Acuda Blue P2,P3, Joola Samba+, Butterfly Tenergy gama FX, Xiom Omega IV Asia si multe altele) e ceva mai lenta deoarece mingea intra mai mult in fata (buretele este unul moale) si atunci arunca mai incet, avand control mai bun.
Simtul intotdeauna va fi mai fain la fetele moi, se va simtii mai mult control, mai mult spin si automat mai mult simt, dar cu timpul, automatizarea miscarilor, duce la urmatorul pas, unde e nevoie de mai multa viteza, putere si atunci trebuie trecut la fete mai rigide, mai tari.
Din proprie experienta pot spune ca intotdeauna mi-au placut (inca mai imi plac) fetele moi, am jucat cu sute, dar la un anumit nivel controlul pierde in detrimentul puterii, vitezei.
Ideea e, in functie de stilul pe care il ai sa incerci sa obtii o paleta bine echilibrata (raportata viteza-control)

Toate bune !

Multumesc pentru promptitudine si detalii.
Cu permisiunea dumneavoastra am sa va contactez la Viva, caci am mai luat de acolo lemne si fete pentru a ma ajuta sa-mi echipez lemnul cu niste fete adecvate stilului meu de joc.
Stima.

Back
Sus