Întreabă-l pe Durdun (www.pingpongshop.ro)

Salutare! Te rog daca se poate un sfat. Am un joc preponderent ofensiv. însă îmi place sa am cat se poate de mult control si sa pot imprima efecte diferite atât când servesc dar si in timpul jocului. Acum joc cu Xiom zetro quad si fete Sriver g3 fx max. Vreau sa skimb fetele si grosimea lor. Păstrez lemnul si vreau sa pun xiom vega Europa de 1.8. Vreau sa obtin mai mult control sa stăpânesc si sa simt jocul de mijloc mingile scurte mingile tăiate. Unii jucători nu recomanda 1.8 pt ca se pierde din spin si viteza. Care este părea ta. Ce mi recomanzi sa fac? Multumesc anticipat pt sfat! 😊

- - - Actualizat - - -

😊 !!!!!!

- - - Actualizat - - -

😊!!!!!!!!

- - - Actualizat - - -

😊!!!!!!!!

��!!!!!!!!!

Salutare! Te rog daca se poate un sfat. Am un joc preponderent ofensiv. însă îmi place sa am cat se poate de mult control si sa pot imprima efecte diferite atât când servesc dar si in timpul jocului. Acum joc cu Xiom zetro quad si fete Sriver g3 fx max. Vreau sa skimb fetele si grosimea lor. Păstrez lemnul si vreau sa pun xiom vega Europa de 1.8. Vreau sa obtin mai mult control sa stăpânesc si sa simt jocul de mijloc mingile scurte mingile tăiate. Unii jucători nu recomanda 1.8 pt ca se pierde din spin si viteza. Care este părea ta. Ce mi recomanzi sa fac? Multumesc anticipat pt sfat! ��

- - - Actualizat - - -

�� !!!!!!

- - - Actualizat - - -

��!!!!!!!!

- - - Actualizat - - -

��!!!!!!!!

Salut Liviu,

Daca te mai grabesti atat de tare, da-mi un telefon acolo sunt ON aproape 24/24 :)
Revenind la subiect, e bine sa ai un echilibru in paleta cu care joci, atat ca viteza-control cat si ca greutate, maner etc.
Faptul ca ai un lemn care arunca destul de tare si niste fete grosime max care la fel iti arunca destul de tare controlul nu prea exista si iti si creaza automatisme gresite, totusi ar exista ceva daca ai face antrenamente dese spre foarte dese cu antrenor etc.
Totusi iti recomand sa mergi pe niste fete moi, andro Rasanter R42 ar fi o varianta ba chiar andro Rasanter R37, cu o duritate mediu-moi, fete cu care poti executa lovituri de topspin si capace (block-uri) chiar si taiate cu o precizie foarte mare.
Nu iti recomand fete cu o grosime de 1.8mm sau mai mica, nu deoarece nu agata mai bine, toate agata la fel (cel putin seria Rasanter), faptul ca sunt subtiri au o viteza mai mica, sunt mai ok pentru jocul defensiv, dar nu mai poti fi ofensiv, iar daca sunt si moi si subtiri, mingea intra prea mult in burete si loveste lemnul, iar loviturile tale (decisive) vor merge in fileu !

Toate bune,

Am un lemn DHS Hurricane H-wl si as vrea sa pun TIBHAR Evolution MX-P si pe Fh dar si pe Bh e o idee buna sau fețele sunt explozive si nu se potrivesc cu lemnul. Ce parere ai?

Trimis de pe al meu V2_Viper_S folosind Tapatalk

Am un lemn DHS Hurricane H-wl si as vrea sa pun TIBHAR Evolution MX-P si pe Fh dar si pe Bh e o idee buna sau fețele sunt explozive si nu se potrivesc cu lemnul. Ce parere ai?

Salut Alin,

Puteai sa ma intrebi cand ti-am trimis lemnul :)
Iti recomand niste fete ceva mai moi. Poti arunca un ochi pe andro RASANTER R42 ultramax sau chiar R37 in aceeasi grosime.
Au spin mult, arc mare si un control deosebit atat de langa masa cat si din spatele acesteia.

Cu prietenie,
George

Salut Alin,

Puteai sa ma intrebi cand ti-am trimis lemnul :)
Iti recomand niste fete ceva mai moi. Poti arunca un ochi pe andro RASANTER R42 ultramax sau chiar R37 in aceeasi grosime.
Au spin mult, arc mare si un control deosebit atat de langa masa cat si din spatele acesteia.

Cu prietenie,
George
M-am tot jucat cu fete moi de control de exemplu stiga calibra am vrut ceva mai exploziv sa vad cat de rau poate fii la următorul concurs la Sun Plaza daca nu ma înșel

Salut, as dori si eu sfatul in privinta alegerii unei configuratii cat se poate de potrivite pentru mine.
In prezent joc de aproximativ un an jumatate cu o paleta Joola Carbon Pro preasamblata si ma gandeam sa trec la un alt nivel cu urmatoarea configuratie:
- lemn Joola Chen Weixing, fete Joola Topspin C 1,5mm si Joola Toni Hold (anti topspin) 1,5mm.
Imi place sa joc si mai ofensiv cateodata dar ma gandesc si la un control mai bun, inca nu am experienta.
Astept un sfat, cu multumiri anticipate, Bogdan !

Salutare Bogdan,

Intradevar paleta pe care ai avut-o este una preasamblata fara prea multe pretentii.
Setup-ul pe care mi l-ai descris este unu total defensiv.. plus ca, in momentul in care iti pui o fata de tip anti, iarba devii un jucator limitat, in acel loc putand sa joci doar la greseala adversarului.
Controlul il obtii intradevar din fete mai subtiri, dar nu prea subtiri ca nu mai poti face atac.
Eu iti recomand totusi sa mergi pe un lemn ALL+, andro CS5 ar fi o varianta sau daca iti permite bugetul andro Temper Tech sau chiar andro Ligna cu fete moi, controlabile, in grosime de 2.0mm andro Rasanter R37 ar fi ca si recomandare, pentru o viteza mai scazuta, cu un spin foarte ridicat si cu un progres corect in viitorul apropiat, putand devenii un jucator ofensiv nu defensiv :)

Cu prietenie,

buna seara,puteti sa-mi spuneti diferenta dintre tennergy 05 si brycehighspeed ca simt la joc?

Salutare,

Atat una cat si cealalta sunt fete bune, ce arunca tare, asadar de viteza, dar de o generatie mai veche, pentru mingea de celuloid.
Dealtfel este foarte important pe ce lemn v-ati gandit sa creati o paleta.
Eu totusi va recomand sa aruncati un ochi pe andro RASANTER R42, ba chiar R37 (ultramax;2.3mm) fete de ultima generatie, concepute special pentru mingea de plastic.
Dealtfel daca aveti nelamuriri si doriti un sfat nu ezitati sa ma contactati !

Cu prietenie,

va multumesc frumos pentru sfat,vreau sa imbrac un timo boll spirit alc si caut ceva mai ieftin ca nu ma tine punga deocamdata,o seara frumoasa

Salut! Ce fete îmi recomanzi pentru Ligna Off. Ma gîndeam la un R37 pe rever și V42 sau R42 pe forhand. Când as putea sa iau doua fețe de la tine?

Trimis de pe al meu VTR-L09 folosind Tapatalk

Sanatate! Ce diferente sunt intre andro ligna off si andro ligna fr ?

Salut Reveneala,

andro Ligna OFF avand carbonul destul de in interior, este un lemn cu un control deosebit, mult simt, dar si viteza din spatele mesei unde carbonul isi face datoria, in timp ce andro LIGNA F.R. este un lemn cu carbonul imediat dupa primul strat de lemn, mai rigid, cu un control mai scazut, dar cu o viteza superioara atat de langa masa cat si din spatele acesteia.

Cu prietenie,

Salut! Ce fete îmi recomanzi pentru Ligna Off. Ma gîndeam la un R37 pe rever și V42 sau R42 pe forhand. Când as putea sa iau doua fețe de la tine?

Trimis de pe al meu VTR-L09 folosind Tapatalk

Salut Lucian,

Este combinatia perfecta, cel putin pentru mine, andro LIGNA OFF cu andro RASANTER R42 ultramax fac o paleta deosebita atat pentru jucatori experimentati cat si pentru jucatori amatori.
In combinatie cu andro RASANTER R37 pe rever, castigi un plus de control pe o parte unde chiar avem nevoie.

Cu prietenie,

Back
Sus