��!!!!!!!!!
Salutare! Te rog daca se poate un sfat. Am un joc preponderent ofensiv. însă îmi place sa am cat se poate de mult control si sa pot imprima efecte diferite atât când servesc dar si in timpul jocului. Acum joc cu Xiom zetro quad si fete Sriver g3 fx max. Vreau sa skimb fetele si grosimea lor. Păstrez lemnul si vreau sa pun xiom vega Europa de 1.8. Vreau sa obtin mai mult control sa stăpânesc si sa simt jocul de mijloc mingile scurte mingile tăiate. Unii jucători nu recomanda 1.8 pt ca se pierde din spin si viteza. Care este părea ta. Ce mi recomanzi sa fac? Multumesc anticipat pt sfat! ��
- - - Actualizat - - -
�� !!!!!!
- - - Actualizat - - -
��!!!!!!!!
- - - Actualizat - - -
��!!!!!!!!
Salut Liviu,
Daca te mai grabesti atat de tare, da-mi un telefon acolo sunt ON aproape 24/24

Revenind la subiect, e bine sa ai un echilibru in paleta cu care joci, atat ca viteza-control cat si ca greutate, maner etc.
Faptul ca ai un lemn care arunca destul de tare si niste fete grosime max care la fel iti arunca destul de tare controlul nu prea exista si iti si creaza automatisme gresite, totusi ar exista ceva daca ai face antrenamente dese spre foarte dese cu antrenor etc.
Totusi iti recomand sa mergi pe niste fete moi,
andro Rasanter R42 ar fi o varianta ba chiar
andro Rasanter R37, cu o duritate mediu-moi, fete cu care poti executa lovituri de topspin si capace (block-uri) chiar si taiate cu o precizie foarte mare.
Nu iti recomand fete cu o grosime de 1.8mm sau mai mica, nu deoarece nu agata mai bine, toate agata la fel (cel putin seria Rasanter), faptul ca sunt subtiri au o viteza mai mica, sunt mai ok pentru jocul defensiv, dar nu mai poti fi ofensiv, iar daca sunt si moi si subtiri, mingea intra prea mult in burete si loveste lemnul, iar loviturile tale (decisive) vor merge in fileu !
Toate bune,