King Pong Oradea
organizator principal
De data asta e prin YOUTUBE, nu Facebook LIVE.pt ca nu se poate pune pe ecran complet,stim cum e........

Urmărește clipul video de mai jos pentru a vedea cum să instalezi siteul nostru ca o aplicație web pe pagina ta principală.
Notă: This feature may not be available in some browsers.
De data asta e prin YOUTUBE, nu Facebook LIVE.pt ca nu se poate pune pe ecran complet,stim cum e........
Multumim Gery pentru organizare si bunul mers al lucrurilor. Felicitari participantilor si castigatorilor.
Am vrut doar sa iti spun ca, din greseala, mi-ai dat cupa de locul I. E drept ca am fost aproapedar Eugen a fost mai bun, mai calculat. Poate ajungem cumva sa facem schimb.
Noapte buna!
Era tot cate 2cm diferenta intre cupe!Ai vazut Gery, daca faci cupele de locul 2 si 3 la fel de mari ca cele de locul 1 ce se intampla?? Alta data sa le faci un pic mai mici.
In alta ordine de idei, felicitari castigatorilor in special lui Alex si Bogdan (Desi cineva zicea ca timisorenii au luat caimacul, ceva ceva se pare ca au ciugulit si oradenii).
In rest, pot zice ca am fost impresionat de fluenta desfasurarii jocurilor, nu imi dau seama care e motivul, e posibil ca jucatorii din circuit sa se fi maturizat sa nu mai piarda timpul prin alte locuri decat masa de joc si sa nu mai existe timpi morti, ceea ce e foarte bine.
Exista, cel tarziu maine voi uploada si aia!Filmarea cu Finala de la Open exista ?
După ce îl uploudați v-aș ruga dacă se poate să puneți un link aici. Mulțumesc anticipat.Exista, cel tarziu maine voi uploada si aia!![]()
Si in sfarsit am reusit sa improvizez ceva, daca cu filmarea UHD nu am avut succes.După ce îl uploudați v-aș ruga dacă se poate să puneți un link aici. Mulțumesc anticipat.
Finala disputata intre doi clujeni intr-un anonimat total,adica fara nici un spectator.Trist.Iar scorul nu este 3-0.Tarziu mai vine cineva in tricou verde care le distrage atentia,deci mai mult ii incurca.