CirFlorin
senior
Nu se pot posta si filmările de la finale
Urmărește clipul video de mai jos pentru a vedea cum să instalezi siteul nostru ca o aplicație web pe pagina ta principală.
Notă: Această funcție se poate să nu fie disponibilă în anumite browsere.
Cam multa polologhie. Nu stiu cati au rabdare sa o citeasca. Eu in nici un caz. Sper sa nu mai aterizezi pe aici ca nu avem nevoie de fițoși ca tine pe aici. Organizatorul este omul care ne face de mult timp turnee aici. Cand o sa organizezi si tu ceva in zona sa mai vorbesti. Pana atunci te rog sa ramaii la tine in sat ca nu avem pentru ce sa ne bucuram de prezenta ta inodora si incolora. Mult succes in comentarii in viitor!
Un comentariu" de pus in rama". V-ati gandit vreodata cat efort depune acest FITOS pt a participa la aceste turnee? Sau doar emiteti judecati si atat?Cam multa polologhie. Nu stiu cati au rabdare sa o citeasca. Eu in nici un caz. Sper sa nu mai aterizezi pe aici ca nu avem nevoie de fițoși ca tine pe aici. Organizatorul este omul care ne face de mult timp turnee aici. Cand o sa organizezi si tu ceva in zona sa mai vorbesti. Pana atunci te rog sa ramaii la tine in sat ca nu avem pentru ce sa ne bucuram de prezenta ta inodora si incolora. Mult succes in comentarii in viitor!
Un comentariu" de pus in rama". V-ati gandit vreodata cat efort depune acest FITOS pt a participa la aceste turnee? Sau doar emiteti judecati si atat?
P.S. FITOSU' vine cu trenul....
Ca sa stiti!!!
Trimis de pe al meu SM-J510FN folosind Tapatalk
Am inteles , sa traiti! Cei care - prin absurd - ar avea alte opinii, sunt rugati sa se abtina. Daca nu, la revedere Sibiu! Buna filozofie de viata.....sa traiti.Am citit atent comentariile de mai sus. Sper sa pastram un limbaj decent, inca mai avem o "șansă" sa ne revedem cu bucurie. Pe "fitos" il felicit pentru multele turnee pe care le bifeaza, iar pe "tehnicul" asta din Sibiu as dori sa-l lasati sa-si faca treaba, ca o face foarte bine. Nu va convine cum organizeaza aici in zona treaba, NU va mai înscrieți. Simplu, nu? A facut si face foarte multe pentru comunitatea noastra de "tenismeni" din Sibiu. Bravo Adonis! Pe viitor fa o lista neagră si... asta e! Daca vreau sa particip la un turneu, ma supun regurilor celor care organizeaza. Nume, prenume, etc... PUNCT!
Mr. Tomahawk