Dupa aproape 10 ani in acest circuit,este clar ca nu performanta este cea care ma satisface. "AmaTur" reprezinta o familie,care dupa o saptamana plina de vicisitudini,ma astepta cu poarta deschisa si cu zambetul larg.Consider ca locul meu este aici,langa voi!.
ori suntem amândoi „telepați”, ori ești un om de milioane...
?mi pare rău că nu poți vedea ce am scris eu în carte și cât de bine se potrivește cu ce ai postat aici! și îmi pare rău că ai dorit să guști puțin gloria „diviziilor” (sau ai vrut doar să ajuți o echipă în necaz)... sper ca din cauza asta să nu ai probleme și să mai poți fi „amaturist”
înscrie-te la turneul de la Sibiu dacă vrei să vezi dovada palpabilă a celor scrise de mine...
- - - Actualizat - - -
fac un apel la caracterul, sper frumos, al tuturor celor ce postați aici. în loc să începeți din nou aceeași „bălăcăreală” veșnică ce murdărește efectiv forumul (și care sunt sigur nu vă stă în fire, ci o faceți pentru că vă lăsați dominați de impulsuri), ar fi trebuit să citiți de vreo 10 ori ce a scris Noro (am reprodus și eu mai sus în citat) și să vă g?ndiți DOAR la ce a scris, și nu la altceva...
pentru voi chiar nu contează că omul ăsta vă iubește și vrea să fie printre voi...? (dacă minte, cu atât mai rău pentru el...dar eu nu cred că minte)...
chiar nu contează că ar trebui pentru ce a scris să-l respectați și să-l iubiți și voi...?
„ Era o zi frumoasă de toamnă când ușa sălii s-a deschis și o mică " arătare " cu ochii zglobii și tremurând de atâta energie privea zâmbind spre mesele de joc. Habar nu aveam pe atunci cât de drag îmi va deveni. Evident acum toți îl cunoastem sub numele de " Noro ".- Bocănială Norocel ...- mic, simpatic și dovedește a avea o energie debordantă. Un om care poartă în suflet mai multă sinceritate și corectitudine decât mulți altii... ”
pentru voi nici asta nu contează...? ?nseamnă că omul care a scris lucrurile astea e neserios...? ?nseamnă că eu, care le-am citit, am greșit când am scris următoarele versuri? :
Mereu simpatic, plin de energie,
?n joc și-n viață sincer și corect,
La frații moldoveni a trecut Prutul
Ca să-i ?nvețe jocul său perfect...
Are „contract de-amaturist” pe viață,
Dar își vor aminti mereu de el,
?n Basarabia, profesioniștii
Care-au jucat cu Bocănială Norocel!
Le-am scris din admirație și respect, deși nu l-am văzut în viața mea pe acest om. Sunt pagini într-o carte acum...să le-arunc la gunoi?!?
Am scris la fel despre Mircea Iușan, Ștefan Rusu, Laszlo Toth, Mihai Vrînceanu, Dan Bodeanu, Andrei Tomică, Nasta Purcaru, Rodica Sicoe, Boby Simion (nu mai scriu că umplu pagina)...și despre voi toți, cum ați apărut și cum ați devenit o familie, vreo 75 de pagini...să le-arunc la gunoi?!?