Langa voi !

D-le adimucu, cu prostia niciodata nu voi fi de acord.

Dar unde ati vazut orgolii? Daca aparam drepturile noastre asta inseamna ca avem orgolii?
Sau poate credeti ca trebuie sa cad in admiratie in fata efervescentei creatii pe care o emanati.

Nu trebuie sa cazi in admiratie, trebuie sa scoti banul ca mori de curiozitate sa vezi creatia

Cand toata lumea m-a uitat,
Eu tot astept infrigurat
Ca dintr-o doara sa apara
Vreo muza chioara.

Dar iata cum a rasarit
Domn Motoroi. Am izbandit!
Orgolios, apuc o pana
Si scriu acuma o ocara.

D-le adimucu, cu prostia niciodata nu voi fi de acord.

Dar unde ati vazut orgolii? Daca aparam drepturile noastre asta inseamna ca avem orgolii?
Sau poate credeti ca trebuie sa cad in admiratie in fata efervescentei creatii pe care o emanati.

nu trebuie să cădeți nicăieri, domnule Motoroi :D
aveți dreptul să aveți ?drepturi? :D
mi-am cerut deja scuze pentru că am presupus ceva greșit. așadar puteți sta liniștit: sunt de acord cu tot ce faceți.

am simțit cumva (nu doar la tema aceasta) că ?plutesc? orgolii în aer. pentru asta sper să fiu iertat.

iar pentru că ?mă bag în seamă?...n-aveți decât să mă pedepsiți :D

Romanul este doar poet
Asa ca va intreb direct:
De ce nu vreti sa NU vorbim?
Nu credeti ca ar fi sublim?

Nu trebuie sa cazi in admiratie, trebuie sa scoti banul ca mori de curiozitate sa vezi creatia

...nici măcar atât :D

ai dreptate, m-am cam „băgat în seamă” :P

- - - Actualizat - - -

Romanul este doar poet
Asa ca va intreb direct:
De ce nu vreti sa NU vorbim?
Nu credeti ca ar fi sublim?

dacă mi-a plăcut chestia asta, de ce nu pot să dau click pe m?na aceea cu un deget în sus? nu apare acolo sub postarea dumneavoastră, domnule Motoroi.

Chiar mi-a plăcut „potrivirea” asta de rime... :)

la cealaltă de mai sus apare simbolul pentru „?mi place”, dar acolo nu dau pentru că n-am prea înțeles...

Ultima editare:
Acum, ca muza calatoare a cam plecat
Promit solemn, voi fi decent!
Dar, totusi nu fiti trist
Cand apareti, voi fi prezent!

nu trebuie să cădeți nicăieri, domnule Motoroi :D
aveți dreptul să aveți „drepturi” :D
mi-am cerut deja scuze pentru că am presupus ceva greșit. așadar puteți sta liniștit: sunt de acord cu tot ce faceți.

am simțit cumva (nu doar la tema aceasta) că „plutesc” orgolii în aer. pentru asta sper să fiu iertat.

iar pentru că „mă bag în seamă”...n-aveți decât să mă pedepsiți :D

Daca v ar pedepsi cineva as fi primul care ar sari sa va apere ptr ca aveti dreptul sa va spuneti parerile. Spun doar ca este bagare in seama ptr ca nu aveti nici o treeaba cu subiectul si nu sunteti in cunostinta de cauza. Sunteti doar un simplu spectator care nu stie culisele din teren

Of, ce sa fac? Am dat-o in bara
Caci fara tine-mi este greu
Si de acum tot mai mereu
Vei fi tu muza mea cea chioara.

Atit eu, cit si alti amaturisti, am propus, cu diverse prilejuri,ca jucatorii amatori care provin din Amatur, au progresat de asa natura incit au reusit sa promoveze intr-o echipa ce activeaza in competitiile patronate de FRTM, sa aiba dreptul sa joace in continuare si in turneele Amatur. Ei ar trebui sa fie mindria noastra.

Atit eu, cit si alti amaturisti, am propus, cu diverse prilejuri,ca jucatorii amatori care provin din Amatur, au progresat de asa natura incit au reusit sa promoveze intr-o echipa ce activeaza in competitiile patronate de FRTM, sa aiba dreptul sa joace in continuare si in turneele Amatur. Ei ar trebui sa fie mindria noastra.
Si de ce nu a fost conducerea de acord?

Propun sa votam la fel cum am facut si in situatia lui Leorda Rares , cu pentru sau impotriva lui Noro in AMATUR, avand in vedere ca Noro la turneele mari nu a ajuns in turneele AMATUR pe podium, si sper sa nu gresesc cand spun asta, singura problema ar fi ca s-ar creea un precendet

Ca epopeea sa continue in cel mai pur spirit amaturist, propun infiintarea postului Cenaclul Amatur.
Toate elucubratiile de mai sus sa fie mutate acolo, inclusiv cele pe care le voi arata in cele ce urmeaza.

Muza

de adimucu

"m-așez încet, frumos, pe vine,
să vină muza iar la mine...
mă răsucesc să stau pe-o r?nă,
ca să mă ia muza de m?nă...
mă pun la masă cu stiloul,
să-mi crească muza libidoul...
îmi caut h?rtie în dulap,
dar muza-mi dă bătăi de cap...
mă mușc de unghii și de buză,
că nu mai pot scăpa de muză! "

In spiritul reciprocitatii, de la mucu adunate si-napoi la adi date:

Reversul medaliei

de Costi

Cand tu la buda ai catat
Pe muza cea divina
Uitandu-te tot in rahat
Si nu in burta ta cea plina
Lovit de propria ta izma
Ai luat in fundul tau o cizma.

As vrea sa va ganditi bine cum procedati in cazul asta,pentru ca dupa aceea si eu personal voi cere acelasi lucru...Deci,ori ii lasati pe toti cei plecati din Amatur sa joace,ori pe niciunul.Nu de alta,dar cand cresti foarte mult in valoare si consideri ca esti de nebatut in Amatur,te retragi singur,dar pana atunci cred ca meritam sa jucam in continuare in Amatur!

As vrea sa va ganditi bine cum procedati in cazul asta,pentru ca dupa aceea si eu personal voi cere acelasi lucru...Deci,ori ii lasati pe toti cei plecati din Amatur sa joace,ori pe niciunul.Nu de alta,dar cand cresti foarte mult in valoare si consideri ca esti de nebatut in Amatur,te retragi singur,dar pana atunci cred ca meritam sa jucam in continuare in Amatur!

+1

D-l Motoroi a cerut respectuos dar ferm conducerii Amatur o derogare. NU a incalcat Regulamentul. In loc de vaicareli ca pica drobul de sare, ca or sa ne invadeze A -istii, ca n-or sa se mai plateasca cotizatiile, ca ce rau o sa fie, domnilor conducatori, mai bine uniti-va si dati-i omului un raspuns ferm din partea conducerii Amatur. Scrieti negru pe alb ca Regulamentul e clar si nu se mai dau derogari.
Comentarii si aluzii despre "greaua mostenire" nu ma afecteaza. Toate deciziile pe care le-am luat anii trecuti aveau un argument in spate si le-am sustinut singur aproape de fiecare data, chiar daca corul de injuraturi m-a acompaniat mereu. Atunci cand o hotarare impopulara, dar benefica trebuia luata, am luat-o.
Anul trecut, fetele din A puteau participa in Amatur, anul asta vad ca nu. La Roman se pare ca o jucatoare din SL a jucat finala la amatori, iar coordonatorul zonal nu a avut habar.
Iar ideea ca d-l Motoroi sa ma intrebe pe mine pentru ca in regulametul 2013 era la fel mi se pare monumentala. E ceva de genul -…..- copy -paste. Ai copiat extemporalul dupa colegul de banca, iar invatatoarea te intreaba ce ai scris pe foaie.
Eu aveam argumentele mele. Erau 4 baieti de A in aceasta situatie si am vorbit cu fiecare in parte!
Regulamentul 2014 are alte argumente.
La toamna ar putea juca in A vreo 30 de “fosti” Aproape toti asteapta un raspuns.
Bla-bla e usor sa faci din umbra, d-le Cozma, dar acum ai responsabilitati. Asuma-ti-le.

Lista jucatorilor (actuali sau fosti) participanti in Amatur , care au evoluat la echipe divizionare SLAB :) in sezonul 2013-2014

SL -- CSM Bistrița --- Mircea Alexandru
SLF - Vointa Galați --- Pintilie Nela
SLF - Politehnica Iași --- David Madalina
SLF - CSS Bistrița --- Plaian Tania ?
A --- Viva Sport 1 București --- Durdun George --- Fodoran Cosmin
A --- SK 1 București --- Rusu Cristian --- Ciobanu Alexandru --- Teodor Cristian --- Bocaniala Norocel --- Blindescu Stefan
A --- CSM Arad --- Muntean Patriciu
A --- Spartac București --- Lipan Alexandru
A --- CSTA 1 București --- Nicolae Alexandru (inca nu a jucat)
AF -- CSTA 1 București --- Bejinariu Alexandra --- Gheorghe Alexandra --- Barlan Lorena
AF -- CSS Tg Mureș --- Hudusan Andreea --- Varga Kristina --- Kerestesi Kitti
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
B --- Viva Sport 2 București --- Marinescu Razvan --- Lungu Cosmin --- Boaca Valentin --- Filimon Bogdan
B --- SC Lipan Brăila --- Sterea Viorel --- Roman Iulian --- Giol Mihai --- Ion Marius --- Radu Costica
B --- La Costa Slobozia --- Enciu Alexandru --- Stanciu Silviu --- Ceacarescu Cristian --- Chiru Paul
B --- CSTA 2 --- Zamfir Mihai
B --- CSS Ilfov Buftea --- Dumitra David --- Bogdan Cristian --- Vardi Dan --- Postole Aurel
B --- CSS Slatina --- Radoi Marius
B --- NF Giurgiu --- Virbanescu Petre --- Sorica Cristian --- Doncea Catalin
B --- TA Topoloveni --- Traistaru Marius --- Valceanu Daniel --- Vaduva Gabriel --- Dragan Valentin --- Lapadatu Marius --- Parvan Radu
B --- SK 2 București --- Motoroi Costin --- Craioveanu Mihai --- Navacioiu Marian --- Constantinescu Marius --- Sipos Nandor
B --- TTT București --- Ghetu Gabriel --- Macarenco Mario --- Macarenco Ion
B --- Electrica Sf Gheorghe --- Kocsis Balazs --- Bedo Norbert --- Balazs Gergo
B --- Unirea Alba Iulia --- Sufletel Radu Mircea --- Ispas Emil
B --- Mureșul Ludus --- Carpaci Alexandru --- Mathe Mihai
B --- CSS Odorheiul Secuiesc --- Onofrei Rares --- Dombi Tihamer
BF -- CSM Moinesti --- Bogdan Ioana --- Malache Raluca --- Ciobotaru Mihaela
BF -- Politehnica Cluj --- Ferentzi Zita --- Purcaru Nasta --- Silveira Alexandra
BF -- CSTA 2 București --- Tepelea Ioana --- Oprea Elena --- Oprea Maria

In SL si Divizia A sunt 18 jucatori; In Divizia B sunt 54!
Primele doua echipe din Divizia B baieti si prima din Divizia B Fete au sanse mai mari de 99% sa intre anul viitor in Divizia A; chiar si cea de a treia are ceva sanse…
Este posibil sa apara unele erori sau omisiuni, de aceea rog pe cei care au informatii corecte sa faca completari.

Back
Sus