ÎNCHIS lemn custom

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
As vrea si eu un lemn handmade cu SUPER ALC, exterior hinoki, cu strctura: kiri - limba - SALC - hinoki. Maner drept, cel greu de 99 g.

Este vandut, doar daca va fac altul. Doriti similar?

Ultima editare:
Ambele lemne date.

Ultima editare:
Cateva detalii despre lemn: este un lemn rapid, dar cu control extrem de bun. Merge extraordinar cu Tenergy 05 hard si Dignics 09C, de asemenea cu Tibhar MXP. Pentru cei care vor control si mai mare, am testat cu Tibhar Quantum si feelingul este aparte.

Lemnul se bate lejer cu orice lemn de la branduri cunoscute care costa de la 200 euro in sus.

Avem jucatori cu priza tok? Am cu maner penhold., Inner ALC.

• Like
Reacții: vrg
Am echipat un lemn HM Inner Carbon cu MXP și unul cu Xiom și Rakza PO, și s-au comportat excelent. Simt controlul și viteza excelent; este un lemn reușit, echilibrat, fără vibrații.

Am echipat un lemn HM Inner Carbon cu MXP și unul cu Xiom și Rakza PO, și s-au comportat excelent. Simt controlul și viteza excelent; este un lemn reușit, echilibrat, fără vibrații.

Va multumesc pentru feedback! Mai am disponibil si cu ALC inner.

doua lemne tip Innerforce, cu ALC rosu si limba la suprafata sau cu carbon tip tamca, tot cu limba la suprafata. Greutate 90-91 grame.

Ultima editare:
De curând am achiziționat si testat/ jucat un lemn din colecția 'HM Blade '. Un lemn care corespunde caracteristicilor lemnului Butterfly Viscaria dar fiind prelucrat manual, totul este perfect. Am ramas impresionat de performantele acestui lemn.
Recomand cu încredere noul brand 'HM BLADE'

Vand lemn handmade, structura similar Viscaria, full fishscale, lemn maner din Sequoia american, Are 87 grame. Pret 350 lei.

Ultima editare:
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Back
Sus