LEMN PENTRU IARBA

Re: LEMN PENTRU IARBA

Donic Alligator combi ST. Dragoste la prima vedere...Usor, echilibrat, rapid pe FH,f?r? vibra?ii, spin reversal foarte bun pe BH, excelent bloc pasiv, foarte bun la atacul pe rever! Surs?: Tibi.

www.xiomtt.com
LEMN XIOM-AIGIS-2010
SUPER CONTROL SI O VITEZA STABILA DE LA SEMI-DISTANTA
ESTE PE STOC-MANER DREPT SAU CONCAV-200 LEI

Nu e voie să spui ?vreau să scap de lemnul de la Nittaku...? Se spune ?e la fel de bun ca cel din semn?tur?, dar din p?cate, cu sufletul greu trebuie să să m? despart de unul din ele, nu-mi permit să fac stoc ...?i am dat cu banul?. A?a se promoveaz? marfa... :D

laky a spus:
Nu e voie să spui ?vreau să scap de lemnul de la Nittaku...? Se spune ?e la fel de bun ca cel din semn?tur?, dar din p?cate, cu sufletul greu trebuie să să m? despart de unul din ele, nu-mi permit să fac stoc ...?i am dat cu banul?. A?a se promoveaz? marfa... :D
corect.acest lemn nittaku nu este facut sa stea pe banca de rezerva la mine.o sa-l scap din ochi cand o sa fie pe maini mai bune.doar ca nu-i cere nimeni mana. :biggrin:

pe scurt...noro este un foarte bun comerciant...care isi resecta cumparatorul :clap: :lol:

A trecut Noro cumva... la morg??Parc? acolo se resec?(sau se disec?!!?) subiec?ii :twisted:

rezeca = rezectie...........Opera?ie chirurgical? prin care se taie ?i se înl?tur?, în parte sau în întregime, un organ sau un ?esut. :lol:

Se spune ca la morga se dau cele mai exacte diagnostice. Pacat ca e cam tardiv... :twisted:

Back
Sus