V
Vizitator
Guest
Salut marian,
Doar ptr ca lumea spune ca bty e combinatia ideala vrei sa schimbi setupul xiom? Ce iti lipseste la actuala combinatie?
O idee ar fi sa incerci un t05 sh, care agata, si ulterior daca te intelegi cu ea sa cumperi noua.
Daca n-ai mai jucat cu T05 - este o fata f f reactiva la spin, are un arc mare si marja mica de eroare cand invarti mingea. Pe scurt, nu te iarta...
Dar daca banii nu sunt o probl si nu te intelegi cu ea exista si reversul medaliei - o vei vinde f repede
Ps: sunt multe lemne care se potrivesc cu t05, dar intrebarea e daca tu poti juca cu ele...
vrei sa faci prea multe schimbari deodata si nimeni nu ti-ar putea spune cat timp iti va lua ca sa joci cu setupul x sau y. De ce? Simplu: ce e potrivit ptr mine, s-ar putea sa te incurce pe tine ...etc
Salut.Nu schimb de dragul nimanui nimic.Lemnul pe care il am este unul de control potrivit pentru un incepator.Joc cu el din 2014 de cand am inceput.Imi doresc doar un lemn ceva mai rapid si mai performant.Gumele le joc de 3 ani clar sunt uzate si le voi schimba.Am tot citit despre gume si este un fluviu de laude pentru to5.Am primit sfat ca mai iertator decat t05 dar foarte bun ar fi Yasaka Rakza 7. Vreau sa zicem sa trec de la o paleta de incepator la una ceva mai buna sau asa cred eu ca voi reusi sa fac.Momentan am 90% ganduri catre viscaria si Yasaka Rakza 7.Sper ca am ganduri bune.Multumesc pentru toate sfaturile si sunt deschis pentru altele.O zi buna