Lemn pentru T 05

• Autor subiect Autor subiect Vizitator
  • Dată creare Dată creare
Salut marian,

Doar ptr ca lumea spune ca bty e combinatia ideala vrei sa schimbi setupul xiom? Ce iti lipseste la actuala combinatie?

O idee ar fi sa incerci un t05 sh, care agata, si ulterior daca te intelegi cu ea sa cumperi noua.

Daca n-ai mai jucat cu T05 - este o fata f f reactiva la spin, are un arc mare si marja mica de eroare cand invarti mingea. Pe scurt, nu te iarta...

Dar daca banii nu sunt o probl si nu te intelegi cu ea exista si reversul medaliei - o vei vinde f repede

Ps: sunt multe lemne care se potrivesc cu t05, dar intrebarea e daca tu poti juca cu ele...

vrei sa faci prea multe schimbari deodata si nimeni nu ti-ar putea spune cat timp iti va lua ca sa joci cu setupul x sau y. De ce? Simplu: ce e potrivit ptr mine, s-ar putea sa te incurce pe tine ...etc

Salut.Nu schimb de dragul nimanui nimic.Lemnul pe care il am este unul de control potrivit pentru un incepator.Joc cu el din 2014 de cand am inceput.Imi doresc doar un lemn ceva mai rapid si mai performant.Gumele le joc de 3 ani clar sunt uzate si le voi schimba.Am tot citit despre gume si este un fluviu de laude pentru to5.Am primit sfat ca mai iertator decat t05 dar foarte bun ar fi Yasaka Rakza 7. Vreau sa zicem sa trec de la o paleta de incepator la una ceva mai buna sau asa cred eu ca voi reusi sa fac.Momentan am 90% ganduri catre viscaria si Yasaka Rakza 7.Sper ca am ganduri bune.Multumesc pentru toate sfaturile si sunt deschis pentru altele.O zi buna

Salut.Nu schimb de dragul nimanui nimic.Lemnul pe care il am este unul de control potrivit pentru un incepator.Joc cu el din 2014 de cand am inceput.Imi doresc doar un lemn ceva mai rapid si mai performant.Gumele le joc de 3 ani clar sunt uzate si le voi schimba.Am tot citit despre gume si este un fluviu de laude pentru to5.Am primit sfat ca mai iertator decat t05 dar foarte bun ar fi Yasaka Rakza 7. Vreau sa zicem sa trec de la o paleta de incepator la una ceva mai buna sau asa cred eu ca voi reusi sa fac.Momentan am 90% ganduri catre viscaria si Yasaka Rakza 7.Sper ca am ganduri bune.Multumesc pentru toate sfaturile si sunt deschis pentru altele.O zi buna

Marian,
intentiile mele sunt cele mai bune si as vrea sa te scutesc de cheltuieli neinspirate.
Daca ai posibilitatea sa dai cu un asemenea setup sh, de la cineva, ar fi f bine. Nu te grabi sa cumperi.

Daca cumperi, atentie si la gramajul lemnului. Viscaria e un alc care are si control si viteza, dar e imp cum sare lemnul x. Cele pana in 90 gr sunt mai putin rapide, mai echilibrate, iar peste 90 gr sunt destul de rapide. Se stie ca nu toate lemnele sar la fel...
daca te invadez cu detalii care iti par inutile, ma retrag...si iti urez succes la cumparaturi, dar din ce scrii se vede ca iti lipsesc reperele tehnice.
ex concret- de ce viscaria + rakza 7? Ptr ca...?

Numai bine!

Salut.Am ales Yasaka rakza 7.In tara nu am gasit fata rosie si am reusit din Olanda.Lemnul ramane acelasi pentru control bun.Poate in viitor trec la Viscaria.In curand vor ajunge la mine si o sa scriu pereri.Multumesc pentru toate sfaturile

Salut.Testat fetele la doua antrenamente.La primu a fost destul de grav,efectul adversarului ma pacalea des.Acum realizez ca cele vechi erau prea uzate.E prea devreme sa realizez diferente dar cred ca am reusit cateva topspinuri si mingea a trecut pe sub paleta adversarului

Salut dragi colegi. Ce fata mi-ați recomanda pentru rever in condițiile in care am un lemn ofensiv și sunt un jucător care joaca la semi-distanță de masa.Bugetul ar fi pana in 400 de lei. Multumesc anticipat!

Salut.Rakza 7 este o fata spinoasa si nu regret ca am cumparat-o.Am observat la mai multe topspinuri ca are un efect de catapulta destul de mare care m-a uimit atat pe mine cat si pe adversar.

Back
Sus