Lemne,fețe,adezivi. Intreaba curiosii raspund cunoscatorii!

Eu am incercat sa curat sriverul meu si mi l-am facut praf , tipu asta vad ca e f profi

cine stie dupa cat timp sau cate lipiri ar trebui curatate fetele de adeziv?

Hades, am un numar de telefon al doamnei Stefania Radu (0722252462) de la ProAuto. Un litru de lipici e 11 Euro + TVA, insa are mai multe sortimente (eu nu stiam asta ).

Pentru Triumph: cateva "simpotome" care sa dea de gandit ar fi ca se ingroasa stratul de lipici, fetele devin mai rigide, nu mai reactioneaza asa de bine la solvent (deoarece stratul de lipici s-a ingrosat, solventul nu mai poate difuza asa de bine ca la inceput prin stratul de burete si deci nu mai are efect asupre cauciucului).Depinde si cat de des relipesti.Eu as zice cam dupa vreo 50-60 de lipiri (parerea mea, eu nu am numarat de cate ori am lipit inainte sa le curat pe ale mele, deci e orientetiv)

Asa ca sa scot si eu din putul gandirii : in perspectiva scoaterii "speed-glue" in afara legii la ce solutii va ganditi ? Adica mai are rost aplicarea solutiilor de tip Fair-Chack etc , cand peste cateva luni nu o sa mai fie?

Dupa cum stiam termenul limita de "scoatere in afara legii" era septembrie 2008 deci sunt mai multe luni. :D

VISCO a spus:
Dupa cum stiam termenul limita de "scoatere in afara legii" era septembrie 2008 deci sunt mai multe luni. :D

aha , bine ca ai zis ca o sa experimentez si eu atunci ceva speed-glue . Ce naiba , o viata avem !! :lol:

Intrebare de baraj : speed-glue afecteaza calitatile lemnului in timp ?

Direct nu. Indirect insa, cateodata da. Ma refer la faptul ca mai ies mici aschii din unele esente de lemn, atunci cand tragi de fețe sa le dezlipesti. De aceia, lemnele noi se lacuiesc cu lacuri speciale. Cei de la Dandoy au un serviciu gratuit de lacuire care este excelent. Nu modifica in nici un fel saritura mingiei pe lemn si aproape ca nici nu se vede :!:

Am auzit ca Ma Lin cere fabricantului Yasaka sa-i aplice 6 straturi de lacuire pe lemnul nou.

Lemne, fețe,adezivi

Lemne, fețe,adezivi

Pentru cine cunoaste, as dori o comparatie intre ANDRO PLASMA 430 si ANDRO REVOLUTION COR!

Cu Revolution COR nu am dat dar in pricipiu, prima diferenta este ca COR-ul se poate "trata" cu prudentza, cu speed glue. Asta s-ar putea sa le faca mai moi in primul rand. Judecand dupa ratingul dat de fabricant, controlul este putin mai slab, dar nu m-as lasa convins de asta. 8)

VISCO a spus:
Cu Revolution COR nu am dat dar in pricipiu, prima diferenta este ca COR-ul se poate "trata" cu prudentza, cu speed glue. Asta s-ar putea sa le faca mai moi in primul rand. Judecand dupa ratingul dat de fabricant, controlul este putin mai slab, dar nu m-as lasa convins de asta. 8)
Paradoxal, dar simt un control mult superior in comparatie cu valoarea teoretica sau fata de alte gume cotate la aceeasi viteza(de ex. BRYCE).
Ideal ar fi sa am la dispozitie o PLASMA 430 pe o parte si COR-ul pe cealalta. Astfel comparatia ar fi perfecta eliminind factorii subiectivi.

Lemne, fețe, adezivi

Lemne, fețe, adezivi

Cum se numeste lemnul ala rosu ce formeaza miezul paletelor din familia SUPER CORE Kinetic de la ANDRO ?

Eu am Kevlar-Carbonul OFF si Titaniumul ALL+ care nu sunt cu miez rosu. Nu am vazut nici o data de aproape una din cele cu rosu, numai din poze. Se poate sa nu fie neaparat lemn rosu, poate fi un material sintetic, alternat cu lemn.

[/quote]Ideal ar fi sa am la dispozitie o PLASMA 430 pe o parte si COR-ul pe cealalta. Astfel comparatia ar fi perfecta eliminind factorii subiectivi.[/quote]

Daca am fi mai aproape, am putea face un schimb de experienta, eu cu Plasma 430, tu cu COR-ul. :D

lemne,fețe, adezivi

lemne,fețe, adezivi

Sah prin corespondenta se joaca, tenis de masă mai rar....Poate vii la Miercurea Ciuc la un turneu de amatori, urmareste forumul, va fi unul sigur in curind.

Ce pare aveti despre Andro super core carbon light off +? Are cineva in dotare acest tip de lemn? Si cum s-ar comporta combinat cu o fata Plasma 470. Doresc o schimbare in jocul meu si poate ma ajuta cineva cu niste raspunsuri.

Cu siguranta va fi o combinatie foarte rapida. Eu am CL ALL+ cu plasme 470(max) si toata lumea care joaca cu ea zice ca e prea rapida.

Back
Sus