Lemne,fețe,adezivi. Intreaba curiosii raspund cunoscatorii!

bogdan nitu a spus:
Sa inteleg ca se apropie de un lemn schlager carbon combinat cu bryce?
Lemnul amintit, dupa ANDRO CF CARBON OFF+(speed 97) ocupa locul doi pe scara vitezelor(speed 96). PLASMA 470 este cea mai rapida de la ANDRO.Teoretic se situeaza cam acolo.Concret te vei dumiri doar cu scula in mana. Asa ca.. sa o "stapanesti" sanatos ! Mai rapid de asa ceva nu prea exista la ANDRO.

Pana acum am auzit diverse variante cu privire la gradele fețelor.Stie careva raspunsul corect ? Care e treaba cu gradele alea?

Pana acum am auzit diverse variante cu privire la gradele fețelor.Stie careva raspunsul corect ? Care e treaba cu gradele alea?

25. What is Sponge Density?

In the highly technical world of table tennis equipment, Butterfly strives to give our customers as much information as possible to help each person choose the equipment that best meets their needs. To that end, we are now publishing a list of Sponge Density Ratings. In general, players who swing harder prefer the harder sponges. The denser sponges have more stored energy but also require more racket speed to compress the sponge and release this energy. The all-round player or players with shorter strokes will prefer sponges with medium or softer sponges.

lemne,fețe, adezivi..

lemne,fețe, adezivi..

Daca a cumparat cineva recent de la Dandoy sa ma lamureasca si pe mine daca VAT-ul ala se plateste dupa 1 ianuarie 2007! Uitandu-ma la lemnele de la ANDRO mi s-au parut sspect de ieftine, cand am observat ca mai nou preturile sunt fara VAT. O fi TVA-ul belgian?

La dandoy decand cu aderarea se plateste si VAT.Ca sa vezi exact cat tre sa platesti le pui in cos si itzi scrie acolo totalul + inca o taxa daca e cazul , depinde de ce comanzi,dar VAT platesti sigur.

In legatura cu gradele de la fețe... astept si alte versiuni.Nu cred ca duritatea unor fețe se masoara in grade... bine ca nu se masoara in radiani :))))) Sigur are alta semnificatie faza cu gradele insa totusi e un sambure de adevar aici ca cele cu grade mici gen 30* sunt mai moi la atingere , simtzi cum intra mingea-n fața.Astept raspunsurile voastre.

Re: lemne,fețe, adezivi..

Re: lemne,fețe, adezivi..

laky a spus:
Daca a cumparat cineva recent de la Dandoy sa ma lamureasca si pe mine daca VAT-ul ala se plateste dupa 1 ianuarie 2007! Uitandu-ma la lemnele de la ANDRO mi s-au parut sspect de ieftine, cand am observat ca mai nou preturile sunt fara VAT. O fi TVA-ul belgian?

eu l-am platit ... s-o fi scos intre timp ? :roll:

se plateste VAT direct la vanzator daca iei de oriunde din Europa de la 1 ian, verificat si paraverificat

lemne,fețe adezivi..

lemne,fețe adezivi..

A incercat cineva TACKIFIRE C cu speedglue? o zi.As dori sa stiu in ce masura se schimba viteza si controlul dupa o astfel de lipeala.

Azi am incercat sa lacuiesc lemnul cu fixativ de par ca sa il sigilez. Merge excelent deci nu e chiar un mit. Recomand Wella :lol: .Atentie , nu exagerati ca nu mai stau lipite fetele de lemn dupa aia !

... am un t.b spirit si se deslipesc cam greu fețele dupa el,trebuie cumva lacuit? .....si cu ce anume?

Cu cit se lipesc mai bine, creste controlul iar dak dai lac mult fețele nu se mai lipesc cu asa aderenta si pierzi din calitatea paletei , dar daca se exfoliaza statul superior al paletei atunci ar fi mai bine sa-i aplici un stat subtire de lac . Din cite stiu eu Spiritul are o suprafata exterioara buna , fina si nu am vazut sa se exfolieze vreunul .
Eu am vazut cum zburau fețele de pe Kreanga carbon , cel care e "imbracat " cu un stat de carbon la exterior si practic suprafata de lipire e foarte pretentioasa si in combinatie cu un lipit prost nu te tine nici 2-3 seturi , se dezlipec singurele.

Sfatul meu e sa-l lasi asa si sa ai mai multa grija la dezlipit , dak era mai bine lacuit , le lacuiau cei care le produc , e adevarat , il poti pastra mai bine , dar nu asta e scopul tau , Tu vrei sa fie mai bun decit ce ai avut pina acum deci " bine " lacuit te va ajuta mai putin . 😉

Back
Sus