ÎNCHIS lemne, fete, masa Donic Persson 25

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.

gpopescu

senior
Masa Donic Persson 25 cu fileu Donic Stress - 2100 lei - VANDUT
Masa Sponeta blat 19 - 400 lei
Robot Robopong 1050 - 1400 lei
Paleta cu lemn Joola Rossi Emotion CP cu fete Donic Bluefire M1 si Victas Stiff - 350 lei
Yasaka Ma Lin EO CP - 150 lei
Sandwich Nittaku Moristo taiat mare - 100 lei
pereche Butterfly Tackiness Chop 2 - 100 lei VANDUT
Tenergy 05 rosu 2.1 mm 157x150 - 100 lei - VANDUT
Tibhar Evolution FX-S 2.0 mm 157x150 - 100 lei VANDUT
3 lemne hm ZLC koto 157x150 - 150 lei/buc VANDUT
lemn Huieson copii (incepatori) - gratis la cumpararea lemnului Tibhar Drinkhall
XVT ZL Koto CP - 130 lei
729 V-6 Aramid CArbon CP - 130 lei
999 CP - gratis la cumpararea lemnului Kazak CP
Levi Kazak CP - 50 lei
Butterfly Harimoto Tomokazu nejucat FL 86 gr - 500 lei - VANDUT
Tibhar Drinkhall Power Spin Carbon FL 81 gr - 400 lei
Butterfly Schlager Aramid Carbon FL 86 gr - 85 euro VANDUT
Butterfly Schlager Aramid Carbon ST 86 gr - 80 euro VANDUT

Ultima editare:
Buna seara. Vreti sa spuneti ca lemnul dvs. arata ca si cel din poza adica are fluturele negru in capatul manerului si scrie sub lentila made in japan ? Daca da sunt interesat.

poza din post nu este poza lemnului meu. o sa.i fac o poza dupa ce o sa.i dau jos fetele, adica peste cateva zile. din cate stiu Butterfly nu mai produce lemne cu fluture negru in capatul manerului. lemnul meu are fluture argintiu si este cumparat nou de la un dealer Butterfly din București in decembrie anul trecut si am jucat cu el putin si de aceea consider ca uzura lui nu este decat de 30 lei. Din punct de vedere constructiv si al esentelor folosite, lemnele Butterfly cu fluture negru sau generatia noua cu fluture argintiu sunt absolut identice. Probabil sunt mai bune cele mai vechi, adica cele cu fluture negru pt. ca sunt mai vechi, iar lemnul cu cat este mai vechi cu atat proprietatile lui sunt cu totul altele in ceea ce priveste viteza si controlul. Daca gresesc cu ceva in aceasta privinta, va rog frumos sa.mi spune.ti...
Atasez cateva poze ale paletei cum arata in momentul de fata
Pretul este 130 lei

P.S. : nu fluturele negru sau argintiu joaca in locul nostru la masaVezi atașament 6669Vezi atașament 6670Vezi atașament 6671Vezi atașament 6672

poza din post nu este poza lemnului meu. o sa.i fac o poza dupa ce o sa.i dau jos fetele, adica peste cateva zile. din cate stiu Butterfly nu mai produce lemne cu fluture negru in capatul manerului. lemnul meu are fluture argintiu si este cumparat nou de la un dealer Butterfly din București in decembrie anul trecut si am jucat cu el putin si de aceea consider ca uzura lui nu este decat de 30 lei. Din punct de vedere constructiv si al esentelor folosite, lemnele Butterfly cu fluture negru sau generatia noua cu fluture argintiu sunt absolut identice. Probabil sunt mai bune cele mai vechi, adica cele cu fluture negru pt. ca sunt mai vechi, iar lemnul cu cat este mai vechi cu atat proprietatile lui sunt cu totul altele in ceea ce priveste viteza si controlul. Daca gresesc cu ceva in aceasta privinta, va rog frumos sa.mi spune.ti...
Atasez cateva poze ale paletei cum arata in momentul de fata
Pretul este 130 lei

P.S. : nu fluturele negru sau argintiu joaca in locul nostru la masaVezi atașament 6669Vezi atașament 6670Vezi atașament 6671Vezi atașament 6672

Motivul pentru care am intrebat este acela ca sunt mai multe tipuri de primorac off- si sunt extrem de diferite si nu din cauza vechimii lemnului cititi putin linkul de mai jos http://tenisdemasa.ro/forum/showthr...etup-incepator&p=149770&viewfull=1#post149770
Cat despre similitudinea esentelor nu asta reprezinta totul la simtul lemnului mai este grosimea esentelor respective, cu ce lipici au fost lipite straturile, tehnologia folosita (europeana/japoneza) etc. Desigur exista si diferente de pret destul de serioase intre versiuni.
Cel pe care il aveti dvs. la vanzare este varianta europeana cu fluture argintiu oval, fara serie.
Sa aveti spor la vanzare.

sunt doar un biet "gaijin" in ale tenisului de masa si regret ca nu am stiut despre magia acestui sport cu mai mult timp in urma, totusi nu vad ce legatura exista intre Primorac Off- indifferent de versiune europeana sau japoneza si Primorac EX care este cu totul alt lemn. Din pacate la noi se importa acum doar aceasta varianta europeana neavand nici o importanta daca se fabrica in Ungaria sau Bulgaria sau de ce nu in Romania, standardul pentru producerea acestui lemn fiind bineinteles tot cel japonez (check every blade before leave factory). In alta ordine de idei eu nu oblig pe nimeni sa.mi cumpere acest lemn ci pot doar sa spun ca este o ocazie intrucat este intretinut perfect, nu afost atins sau lovit si nu vad nici o diferenta intre unul nou si el, adica vreau sa spun ca fiind facut la anumite standard, se conserva si se pastreaza foarte bine. Sa auzim de bine, cu deosebita stima si consideratie

Joola Rossi Emotion nou, alte lemne, fete Tackiness Chop II

Joola Rossi Emotion nou, alte lemne, fete Tackiness Chop II

Joola Rosskopf Emotion nou - 250 lei
Butterfly Gionis Carbon All+ 89 grame FL - 200 lei pret fix

Fete decupate pereche Butterfly Tacckiness Chop II 200 lei/pereche

Ultima editare de un moderator:
DHS Hurricane 3 blue sponge China negru 159x153 2.1mm 25 lei

e clona ? sau e intr-o stare ft porasta de are asa mic pretul :)

Ce inseamna XVT?

http://mytabletennis.net/forum/forum_posts.asp?TID=67502&title=xvt-chinese-knockoffs-or-oem
...cam asta inseamna.

- - - Actualizat - - -

DHS Hurricane 3 blue sponge China negru 159x153 2.1mm 25 lei

e clona ? sau e intr-o stare ft porasta de are asa mic pretul :)

lNu este vorba despre vreo clona,dar au mai scos cei de la DHS si fete comerciale cu burete albastru...si au mai adaugat vreo 10 dolari la pretul uneia comerciale.
http://ttnpp.com/store/pro-chinese-...sponge-special-version-21-sponge-black-6.html
...sau poate si fi...
http://mytabletennis.net/forum/forum_posts.asp?TID=67218&PN=2
...oricum chinezii fac absolut orice.

Ultima editare:
poze XVT Timo Boll ALC

- - - Actualizat - - -

poze XVT Tomahawk ALC (acest lemn nu se mai fabrica, adica a fost inlocuit...)

valabil

- - - Actualizat - - -

Nittaku Clout 158x151 FL 5 ply kiso hinoki 120 lei
Vezi atașament 10353Vezi atașament 10352
XVT Tomahawk ALC 157x150 mm FL 7 ply ayous-ayous-alc-kiri-alc-ayous-ayous 120 lei
Vezi atașament 10354Vezi atașament 10355
XVT Stiga Ebenholz 157x150 FL 7 ply ebenholz fiber 120 lei
Xiom Zetro Quad 157x150 FL 250 lei
Stiga original Offensive Classic Carbon 157x150 FL 150 lei
Vezi atașament 10356
XVT ZL koto zl carbon 157x150 FL 7 ply koto-ayous-zlc-kiri-zlc-ayous-koto 120 lei

- - - Actualizat - - -

XVT Stiga Ebenholz 157x150 FL 7 ply ebenholz fiber 120 lei
Vezi atașament 10357Vezi atașament 10358

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Back
Sus