ÎNCHIS lemne, fete, masa Donic Persson 25

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
MX-S este 2.1-2.0 SAU 1.9-2.0 ?
In poza din prima postare aveti 1.9...
Ma intereseaza pe mine fata.
0722 215 393
respect
cristake

reducere pret paleta XVT cu fete Tenergy 260 lei. Oferta valabila pana la 16.12.2015 ora 17.00

update: lemn si setup complet

- - - Actualizat - - -

Reduceri de pret pentru cei interesati de produsele din primul post...pe mp.

- - - Actualizat - - -

Update Reducere preturi

Se dau și la bucată sau doar pereche? Merci.
Din cate am mai auzit de la alti jucatori, Donic Bluefire merg mai bine pereche decat Tenergy(pereche) pt. ca sunt mai moi.
Daca doriti doar o bucata, bineinteles ca se poate 130 lei cu banii in cont si transportul este in sarcina mea.
Cu stima, ...

Din cate am mai auzit de la alti jucatori, Donic Bluefire merg mai bine pereche decat Tenergy(pereche) pt. ca sunt mai moi.
Daca doriti doar o bucata, bineinteles ca se poate 130 lei cu banii in cont si transportul este in sarcina mea.
Cu stima, ...

Nu va contrazic în privința potrivirii BF la pereche doar ca mie mi se par mai grele decât tenergy, sigur aici depinde de cât suporta mana fiecăruia.
Proveniența fețelor este cunoscută ? Cu stimă.

Ați putea să îmi spuneți cât cântărește fiecare față Donic (pătrată) din cele pe care le aveți la vânzare?
Mulțumesc.

Nu va contrazic în privința potrivirii BF la pereche doar ca mie mi se par mai grele decât tenergy, sigur aici depinde de cât suporta mana fiecăruia.
Proveniența fețelor este cunoscută ? Cu stimă.

Sunt ambalate in tzipla, originale, made in Germany ...trimise tot din Germania!

- - - Actualizat - - -

Ați putea să îmi spuneți cât cântărește fiecare față Donic (pătrată) din cele pe care le aveți la vânzare?
Mulțumesc.

un M1 - 102 g, celelalte trei 100 g
Vezi atașament 12763Vezi atașament 12764

- - - Actualizat - - -

Pret redus fete patrate Donic Bluefire M1 si M2 in primul post.

- - - Actualizat - - -

Fetele M1 vandute,
timp ramas pt. cumparare fete M2 6 ore si 40 minute.

- - - Actualizat - - -

Fetele M1 vandute,
timp ramas pt. cumparare fete M2 6 ore si 40 minute.

Mai doriti lemnul Liu Shiwen?... casuta de mesaje va este plina si nu va pot da mesaj privat. Stima

de vanzare Mazunov fluture negru si reducere de pret la lemnele Kokutaku Cremrtop

- - - Actualizat - - -

pereche Tenergy 64 cu poze plus poze lemn Mazunov

- - - Actualizat - - -

perechea Tenergy 64 pret redus 110 lei

- - - Actualizat - - -

update. Fata patrata Tibhar Sinus 2.00 mm rosie

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Back
Sus