Urmărește clipul video de mai jos pentru a vedea cum să instalezi siteul nostru ca o aplicație web pe pagina ta principală.
Notă: This feature may not be available in some browsers.
Este nou ,este folosit ca sa stim si noi?valabil tricou Butterfly Ino
Mai este de actualitate paleta??reducere pret paleta XVT cu fete Tenergy 260 lei. Oferta valabila pana la 16.12.2015 ora 17.00
Din cate am mai auzit de la alti jucatori, Donic Bluefire merg mai bine pereche decat Tenergy(pereche) pt. ca sunt mai moi.Se dau și la bucată sau doar pereche? Merci.
Din cate am mai auzit de la alti jucatori, Donic Bluefire merg mai bine pereche decat Tenergy(pereche) pt. ca sunt mai moi.
Daca doriti doar o bucata, bineinteles ca se poate 130 lei cu banii in cont si transportul este in sarcina mea.
Cu stima, ...
Sunt plecat din localitate. Va spun diseara cand ajung si dupa ce le cantaresc. Multumesc!Ați putea să îmi spuneți cât cântărește fiecare față Donic (pătrată) din cele pe care le aveți la vânzare?
Mulțumesc.
Nu va contrazic în privința potrivirii BF la pereche doar ca mie mi se par mai grele decât tenergy, sigur aici depinde de cât suporta mana fiecăruia.
Proveniența fețelor este cunoscută ? Cu stimă.
Ați putea să îmi spuneți cât cântărește fiecare față Donic (pătrată) din cele pe care le aveți la vânzare?
Mulțumesc.
Vorbiti va rog cu dl. Adrian Calauz.T64 rosie de 1,9 mm cu 240 lei nu aveți cumva? Mulțumesc.
Le vreau eu .MARCU VASILE str.Malinilor nr.2 bl.D4 sc.B ap.4 mun.VATRA DORNEI jud.SUCEAVA cod 725700 tel 07562581691 pereche fete Tenergy 64 de 2.1 mm 150x157, grad de uzura aprox. 20% 65 lei/buc sau 120 lei/perechea REDUCERE PRET 100 LEI/PERECHEA