ÎNCHIS lemne, fete, masa Donic Persson 25

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
poze fețe Butterfly Bryce High Speed in primul post

- - - Actualizat - - -

astept poze pe privat cu brice speed

pozele le.am pus in primul post

- - - Actualizat - - -

reducere de pret la perechea de BryceHighSpeed

- - - Actualizat - - -

Freitas Alc nou si alte lemne la vanzare... Okazii

- - - Actualizat - - -

valabil

- - - Actualizat - - -

upload lemne de vanzare

- - - Actualizat - - -

fetele Brycehighspeed reduse la 100 lei/buc

90 lei pretul nou pt. fețele BryceHS.
Precizez ca fețele nu sunt jucate aproape deloc...

update pret fețe BryceHS in primul post

- - - Actualizat - - -

Lemn nou la vanzare: Butterfly Freitas ALC cu(fara) Tenergy 05 nejucate

Lemn nou la vanzare: Butterfly Freitas ALC cu(fara) Tenergy 05 nejucate
update astazi 25 noiembrie 2016

Update: Cumpar Butterfly Petr Korbel FL

- - - Actualizat - - -

Schimb Butterfly Freitas ALC FL 88 gr. cu Viscaria, Spirit sau Timo Boll ALC

- - - Actualizat - - -

update astazi 27 noiembrie 2016

Schimb Butterfly Freitas Alc FL cu Viscaria, Spirit sau Timo Boll ALC

update

Ultima editare:
Ofer 700 lei pe freitas cu tenergy05
Va rog sa nu va suparati, dar lemnul este nou, nejucat, fețele sunt taiate si jucate cateva zile. Oare fețele sa valoreze doar 56 de lei/@mundoua?
Fetzele le.am lipit pe alt lemn si nu le mai vand, iar lemnul il retrag deocamdata de la vanzare...
Primiti consideratia mea,
George Popescu

- - - Actualizat - - -

lemne noi si bune la vanzare

Salut. Puteti sa dezlipiti rupturile alea de la lemnul Grubba si sa faceti ceva poze, sa-mi dau seama in ce stare se afla. Sper ca nu e clona ?

mersi

Salut. Puteti sa dezlipiti rupturile alea de la lemnul Grubba si sa faceti ceva poze, sa-mi dau seama in ce stare se afla. Sper ca nu e clona ?

mersi

tu asta care de crezi mare destept, care scri la toata lumea ca vrei sa cumperi si numai gura este de tine....:mad:
se vede ca habar n-ai de nimic,,,,, rupturile alea de care spui tu, este o Paleta din bucati din resturile de la palete noi........ macar nu mai vorbi daca nu sti,,, si Grubba acesta este pe cale de disparitie cine cunoaste lemnele vede manerul si stie ce lemn este.....

Ultima editare:

mersi

nu sunt rupturi. am facut intr.o zi croitorie din petice (fete noi taiate ramase dupa ce se pun fete patrate pe lemn), sa vad cum sare lemnul pt. ca este un lemn cu "palaria mai mare 163x156 si nu aveam ce fete sa.i pun...Lemnul este foarte bun si cu fete bune, poate fi chiar rapid!!

Lemnul este in perfecta stare, neatins, nelovit, ca si nou. Cum a spus si Leo, este un lemn pentru cunoscatori care chiar nu se mai gaseste aproape deloc. Stratul superior este yelow anigree, un lemn deosebit si scump, miezul este ayous, iar stratul intermediar este limba.
Desi este un lemn pentru initiere in tenis de masă, as prefer sa dau acest lemn unui cunoscator...
"Rupturile" o sa le dau jos numai la cererea celui care o sa cumpere acest lemn.

Ultima editare:
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Back
Sus