Folosești un browser învechit. Se poate să nu afișeze situl acesta sau alte situri corect. Ar trebui să actualizezi sau să folosești un browser alternativ.
Va rog sa nu va suparati, dar lemnul este nou, nejucat, fețele sunt taiate si jucate cateva zile. Oare fețele sa valoreze doar 56 de lei/@mundoua?
Fetzele le.am lipit pe alt lemn si nu le mai vand, iar lemnul il retrag deocamdata de la vanzare...
Primiti consideratia mea,
George Popescu
tu asta care de crezi mare destept, care scri la toata lumea ca vrei sa cumperi si numai gura este de tine....
se vede ca habar n-ai de nimic,,,,, rupturile alea de care spui tu, este o Paleta din bucati din resturile de la palete noi........ macar nu mai vorbi daca nu sti,,, si Grubba acesta este pe cale de disparitie cine cunoaste lemnele vede manerul si stie ce lemn este.....
nu sunt rupturi. am facut intr.o zi croitorie din petice (fete noi taiate ramase dupa ce se pun fete patrate pe lemn), sa vad cum sare lemnul pt. ca este un lemn cu "palaria mai mare 163x156 si nu aveam ce fete sa.i pun...Lemnul este foarte bun si cu fete bune, poate fi chiar rapid!!
Lemnul este in perfecta stare, neatins, nelovit, ca si nou. Cum a spus si Leo, este un lemn pentru cunoscatori care chiar nu se mai gaseste aproape deloc. Stratul superior este yelow anigree, un lemn deosebit si scump, miezul este ayous, iar stratul intermediar este limba.
Desi este un lemn pentru initiere in tenis de masă, as prefer sa dau acest lemn unui cunoscator...
"Rupturile" o sa le dau jos numai la cererea celui care o sa cumpere acest lemn.