Urmărește clipul video de mai jos pentru a vedea cum să instalezi siteul nostru ca o aplicație web pe pagina ta principală.
Notă: Această funcție se poate să nu fie disponibilă în anumite browsere.
Remus lemnul pe care il vrei tu este fffffff fragil. Eu joc cu Firewall si am rupt de la mâner 4(patru) bucăți in 2,5 ani. Foarte bun control la iarba de lângă masa si slab de la distanta dar pt forehand daca ataci se rupe in mai puțin de un an. Desi îmi place foarte mult , eu nu ti-l recomand. Mai degrabă De. Neubauer Combinațional Efect care are o fata ?ntărită pt atac, evident prețul e altul 140 e fata de 50 e, dar merita. Mai întreabă si pe alții.La vânzare:
1)Lemn Stiga Defensive NCT în stare foarte bună , mâner drept(ST). Preț - 120 lei.
2)Lemn Andro Temper Tech All+ , mâner drept(ST) modificat din mâner concav , în stare foarte bună.Preț - 170 lei.
3)Față long pips Yasaka Phanton 0012 , stare foarte bună ,neagră , tăiată mare , dimensiuni 158/165. Preț - 50 lei.
4)Față long pips Giant Dragon Talon stare foarte bună , dimensiuni 151/156 , roșie , OX. Preț - 40 lei.
5)Față long pips XiYing 979 în stare foarte bună , dimensiuni 151/157 , roșie , grosime 0,5 mm.Preț - 30 lei.
Față Yasaka Rakza 7 , tăiată pe lemnul Andro Temper Tech All+ , neagră , grosime max , jucată 1 concurs (ca nouă) Preț - 110 lei.
CUMPĂR LEMN Dr. NEUBAUER FiREWALL PLUS în stare foarte bună , mâner drept sau schimb cu materiale din ce am eu.