ÎNCHIS lemne & fețe..

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Vând:

1)Lemn Stiga Defensive NCT în stare foarte bună , mâner drept(ST). Preț - 150 lei.

Lemnul Joola Chen Defender în stare foarte bună , mâner drept(ST) - dat la SCHIMB

Vând:

1)Lemn Stiga Defensive NCT în stare foarte bună , mâner drept(ST). Preț - 150 lei.

Vând:

Vând:

- - - Actualizat - - -

2)Lemn Yasaka Sweden Clasic (modelul vechi) , în stare foarte bună , fără lovituri , mâner drept(ST).Preț - 140 lei.

- - - Actualizat - - -

Poze cu lemnul Yasaka Sweden Clasic fără overgrip:

Vând:

2)Lemn Yasaka Sweden Clasic (modelul vechi) , în stare foarte bună , fără lovituri , mâner drept(ST).Preț - 140 lei.

3)Față Dr. Neubauer Domination Speed , nouă(pătrată) , neagră , grosime 2,1 mm.Preț - 160 lei.

- - - Actualizat - - -

Fața Dr. Neubauer Domination Speed , nouă(pătrată) , neagră , grosime 2,1 mm - dată la schimb.

Ultima editare:
Vând:

Vând:

2)Lemn Yasaka Sweden Clasic (modelul vechi) , în stare foarte bună , fără lovituri , mâner drept(ST).Preț - 130 lei.

Vând:

2)Lemn Yasaka Sweden Clasic (modelul vechi) , în stare foarte bună , fără lovituri , mâner drept(ST).Preț - 130 lei.

3)Față long pips Yasaka Phanton 0012 , stare foarte bună ,neagră , tăiată mare , dimensiuni 158/165. Preț - 75 lei.

- - - Actualizat - - -

Vând:

1)Lemn Stiga Defensive NCT în stare foarte bună , mâner drept(ST). Preț - 140 lei.

3)Față long pips Yasaka Phanton 0012 , stare foarte bună ,neagră , tăiată mare , dimensiuni 158/165. Preț - 75 lei

Ultima editare:
Vând:

1)Lemn Stiga Defensive NCT în stare foarte bună , mâner drept(ST). Preț - 130 lei.

2)Lemn Yasaka Sweden Clasic (modelul vechi) , în stare foarte bună , fără lovituri , mâner drept(ST).Preț - 120 lei.

3)Față long pips Yasaka Phanton 0012 , stare foarte bună ,neagră , tăiată mare , dimensiuni 158/165. Preț - 70 lei

Vând:

1)Lemn Stiga Defensive NCT în stare foarte bună , mâner drept(ST). Preț - 125 lei.

2)Lemn Yasaka Sweden Clasic (modelul vechi) , în stare foarte bună , fără lovituri , mâner drept(ST).Preț - 115 lei.

3)Față long pips Yasaka Phanton 0012 , stare foarte bună ,neagră , tăiată mare , dimensiuni 158/165. Preț - 65 lei

[/SIZE]

Vând:

1)Lemn Stiga Defensive NCT în stare foarte bună , mâner drept(ST). Preț - 120 lei.

2)Lemn Yasaka Sweden Clasic (modelul vechi) , în stare foarte bună , fără lovituri , mâner drept(ST).Preț - 110 lei.

3)Față long pips Yasaka Phanton 0012 , stare foarte bună ,neagră , tăiată mare , dimensiuni 158/165. Preț - 60 lei

CUMPĂR LEMN Dr. Neubauer Firewall Plus în stare foarte bună , mâner drept sau schimb cu materiale din ce am eu.

Valabil la vânzare:

Lemn Stiga Defensive NCT în stare foarte bună , mâner drept(ST). Preț - 120 lei.

Lemn Andro Temper Tech All+ , mâner drept(ST) modificat din mâner concav , în stare foarte bună.Preț - 170 lei.

Față long pips Yasaka Phanton 0012 , stare foarte bună ,neagră , tăiată mare , dimensiuni 158/165. Preț - 50 lei.

Față long pips Giant Dragon Talon stare foarte bună , roșie , OX , tăiată pe lemnul Andro Temper Tech All+.Preț - 45 lei.

- - - Actualizat - - -

Față Yasaka Rakza 7 , tăiată pe lemnul Andro Temper Tech All+ , neagră , grosime max , jucată 1 concurs (ca nouă) Preț - 110 lei.

Ultima editare:
La vânzare:

1)Lemn Stiga Defensive NCT în stare foarte bună , mâner drept(ST). Preț - 120 lei.

2)Lemn Andro Temper Tech All+ , mâner drept(ST) modificat din mâner concav , în stare foarte bună.Preț - 170 lei.

3)Față long pips Yasaka Phanton 0012 , stare foarte bună ,neagră , tăiată mare , dimensiuni 158/165. Preț - 50 lei.

4)Față long pips Giant Dragon Talon stare foarte bună , dimensiuni 151/156 , roșie , OX. Preț - 40 lei.

5)Față long pips XiYing 979 în stare foarte bună , dimensiuni 151/157 , roșie , grosime 0,5 mm.Preț - 30 lei.

Față Yasaka Rakza 7 , tăiată pe lemnul Andro Temper Tech All+ , neagră , grosime max , jucată 1 concurs (ca nouă) Preț - 110 lei.

CUMPĂR LEMN Dr. NEUBAUER FiREWALL PLUS în stare foarte bună , mâner drept sau schimb cu materiale din ce am eu.

La vânzare:

2)Lemn Andro Temper Tech All+ , mâner drept(ST) modificat din mâner concav , în stare foarte bună.Preț - 170 lei.

3)Față long pips Yasaka Phanton 0012 , stare foarte bună ,neagră , tăiată mare , dimensiuni 158/165. Preț - 50 lei.

4)Față long pips Giant Dragon Talon stare foarte bună , dimensiuni 151/156 , roșie , OX. Preț - 40 lei.

5)Față long pips XiYing 979 în stare foarte bună , dimensiuni 151/157 , roșie , grosime 0,5 mm.Preț - 30 lei.

CUMPĂR LEMN Dr. NEUBAUER FiREWALL PLUS în stare foarte bună , mâner drept sau schimb cu materiale din ce am eu.

La vânzare:

Remus lemnul pe care il vrei tu este fffffff fragil. Eu joc cu Firewall si am rupt de la mâner 4(patru) bucăți in 2,5 ani. Foarte bun control la iarba de lângă masa si slab de la distanta dar pt forehand daca ataci se rupe in mai puțin de un an. Desi îmi place foarte mult , eu nu ti-l recomand. Mai degrabă De. Neubauer Combinațional Efect care are o fata ?ntărită pt atac, evident prețul e altul 140 e fata de 50 e, dar merita. Mai întreabă si pe alții.

Trimis de pe al meu Vodafone Smart ultra 6 folosind Tapatalk

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Back
Sus