ÎNCHIS Lemne hand made by dan universal si reparatii capitale

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
lemne hand made diverse esete si tipuri de la def la off+ la comanda ! pret 140 buc fara carbon, cu carbon 175 buc !

Buna ziua,
Aș dori să știu dacă lemnele făcute de dumneavoastră,au săritura mingi egală pe toată suprafața lui?

Nu cred ca exista asa ceva
Compozitele au sweet spot mare dar nici asa mingea nu sare la fel pe toata suprafata

da asa este! am dorit sa ai raspund dlui Petrescu dar am avut calculatorul defect si nu am reusit sa intru!!
din cate stiu eu si am testat multe lemne toate sar ma tare pe centru si mai sab pe margini , lemnele pe care eu le construiesc le fac astfel !;
compun reteta sa zicem un lemn 5 straturi ,centrul din balsa si 4 straturi de furnir de koto se unge cu solutia de de lipit speciala pt lemn pe toata suprafata celor 5 straturiin afara de partea ext se aseaza unele peste altele si apoi fiind puse in presa ! deci toate foile au fost unse si presate la fel de la int la ext si presate la fel dar saritura pe margini nu este aceeasi , dar nefiind mari diferente !!

Multumesc! Cand o sa ne vedem stam de vorba mai amanuntit!

- - - Actualizat - - -

Multumesc! Cand o sa ne vedem stam de vorba mai amanuntit!

valabil lemne comby speciale cu 2 viteze !!! este o noutate in domeniu se reduce viteza considerabil intre cele 2 fete !

Valabil lemne noi cu materiale vechi!! :D nuc trandafir brad vechi ,mahon limba ,ayous tanganika etc !!

valabil lemne comby speciale cu 2 viteze !!! este o noutate in domeniu se reduce viteza considerabil intre cele 2 fete !

Acest lemn ma intereseaza

cu respect

Zoli

Valabil

- - - Actualizat - - -

Va salut și la multi ani! Am o perioada mai libera și voi construi câteva lemne in principal centru de Balsa sau ayous sau pin si ext de kotto limba mason ayous fara carbonsau alte compozite pt comenzi doar tel 0748352369 camp sau watap!

- - - Actualizat - - -

pt comenzi tel 0748352369 sau watap !! pe forum intru mai rar !!

- - - Actualizat - - -

pt toate comenzile transportul este gratuit !!

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Back
Sus