LIGA AMATUR 2012 -campionat pe echipe

Incet si sigur prinde contur "primul unspe" al echipei Club 11 Timișoara.
Deocamdata echipa este formata din urmatorii jucatori: Chen Xue Jie, Marte Gheorghe, Crisanov Aurel si capitanul echipei, Lazici Sava.

Si de la Targoviște prima echipa formata din: Micu Iulian, Ilie Marian, Tudorache Constantin si capitanul echipei Micu Cosmin.
Numele echipei: "TT Targoviște''.

.......PAREREA MEA ESTE URMATOAREA:
IN CADRUL turneelor AMATUR de la inceputurile lor a fost o evolutie continua ...si s-a ajuns la o formula care la acest moment satisface in mare parte exigentele noastre de participanti....
...probabil si la competitia pe echipe se va incepe in tr-un fel si pe parcursul ei vom evolua si se imbunatati forma si continutul competitiei.........:(
intradevar aspectul financiar este unul care dicteaza anumite decizii........deci,formula propusa 3x3 cred eu ca este cea mai adecvata la acest moment,dupa care in anul ce va veni(destul de repede avind in vedere viteza cu care trece timpul ......) o vom putea imbogati ;)
...daca merg , in timp, in urma exista o cupa a romaniei la care participau toate centrele de tenis de masă din tara.......componenta echipelor era complexa.....seniori,juniori,copii atit la feminin cit si masculin plus o partida de dublu(nu mai retin daca si dublu mixt).......intilnirile erau facute in cite un oras unde se deplasau 4 echipe...........am scris aceste rinduri nu ca o propunere ci eventual ca o forma de inspiratie.......
o zi buna!:p

Ultima editare:
Daca in zona ALBA,CLUJ,BISTRITA,MARAMURES,SALAJ,SATU MARE se inscriu pt.fiecare judet 1 echipa formata din jucatori openisti ex; ( cei din cluj ),atunci cele 4 locuri vor fi ocupate de echipe formate din jucatori openisti. Deci la turneul final echipele de pe locurile 3-4 din openisti (experti) vor devenii amatori (avansati). Nu mi se pare corect ,trebuia sa se organizeze pe doua categorii open+amatori,si atunci o sa se inscrie mult mai multe echipe ,pt ca o sa fie incurajati si amatorii !!!

Daca in zona ALBA,CLUJ,BISTRITA,MARAMURES,SALAJ,SATU MARE se inscriu pt.fiecare judet 1 echipa formata din jucatori openisti ex; ( cei din cluj ),atunci cele 4 locuri vor fi ocupate de echipe formate din jucatori openisti. Deci la turneul final echipele de pe locurile 3-4 din openisti (experti) vor devenii amatori (avansati). Nu mi se pare corect ,trebuia sa se organizeze pe doua categorii open+amatori,si atunci o sa se inscrie mult mai multe echipe ,pt ca o sa fie incurajati si amatorii !!!
Ne asteptam ca in fiecare zona sa se inscrie in acest an 6-8 echipe, din care doar doua sau maxim 3 au valoare de OPEN
O categorie rezervata pt OPEN ar aduna in zona d-vs doar doua echipe. In Cluj sunt 6 OPEN isti, in Bistrița sunt 4, in celelalte judete cate unul sau 2.
Luati in calcul si faptul ca fiecare echipa poate avea in componenta atat jucatori amatori, cat si OPEN-isti, in faza finala la cea de-a doua categorie putand participa cate unul in fiecare echipa.
Daca vom constata ca numarul echipelor cu pretentii de OPEN va permite alcatuirea unei ligi superioare nationale, o vom initia in 2013.

Buna ziua.
Hia sa inscriem si noi prima echipa din Brașov formata din : Vladoiu Gelu , Bacanu Paulian , Oprea Nicolae si capitanul echipei Nica Ionut
-----------------
Edited by FlorinBN: Scuze, m-am trezit dand clicuri pe pagina si am nimerit pe butonul nu-mi place din greseala.
-----------------

Ultima editare de un moderator:
Astazi incepe perioada de inscriere a echipelor ce vor participa la Campionatul pe echipe. Va rog sa completati datele de mai jos, cu minim 3 jucatori. Fisa va fi anuntata pe site; datele personale de contact pot fi transmise prin MP. Data limita de inscriere este 3 aprilie.

Va multumesc.

AMATUR ROMANIA CAMPIONATUL PE ECHIPE 2012
FISA DE INSCRIERE

Nume echipa ……………………………………….
Localitatea…………………………………………..
Judetul……………………………………………….

Componenta echipei:

NR NUME SI PRENUME LOCALITATEA
1
2
3
4
5
6

Capitan echipa……………………………………………..
Nr telefon………………………………………………..…
Adresa e-mail………………………………………………

FISA DE INSCRIERE

Nume echipa: TT Targovsite
Localitatea: Targovsite
Judetul: Dâmbovița

Componenta echipei:

1. Micu Iulian TARGVOSITE
2. Tudorache Constantin TARGOVISTE
3. Ilie Marian TARGOVISTE
4. Micu Cosmin TARGOVISTE

Capitan echipa: Micu Cosmin
Nr telefon: 0769654438
Adresa e-mail: cosmin_micu(at)ymail.com

Nume echipa; ,,Niste batrani,,
Loc.Targoviște
Jud.Dâmbovița
Formata din; 1.Darmaz Ion
2.Noragiu Paul
3.Cernoiu Cristian
4.Florea Marian
5.Lazaroiu Adrian
Capitan echipa;Darmaz Ion-0724249253

cu locurile 1 si 2 din fiecare regiune e clar,
dar cu locurile 3 si 4 o sa fie probleme,
pt. ca o sa fie prea multi openisti printre locurile 3 si 4 care nu o sa poata juca la faza nationala,
apoi, prea multi avansati dintre locurile 3 si 4 care o sa traiasca cu speranta ca o sa joace la faza nationala si nu o sa poata pt. ca dupa grila actuala de punctare(modificata) , multi o sa treaca la open pana in septembrie, apoi problema , cine-i inlocuieste... ...
poate nu e tarziu de modificat ceva la regulament(parerea mea).

FISA DE INSCRIERE:
Nume echipa; SC VELOPLASTIC SRL
Localitatea; NASAUD
Judet;BISTRITA-NASAUD
Componenta echipei;
NR. NUME PRENUME. LOCALITATEA;
1.OLTEAN DOREL NASAUD
2.SPALLER TIBERIU NASAUD
3.OLAR TEODOR NASAUD
4.OLTEAN SILVIU NASAUD
Capitan de echipa;
OLTEAN DOREL
Nr telefon;0745633923.

AMATUR ROMANIA CAMPIONATUL PE ECHIPE 2012
FISA DE INSCRIERE
Nume echipa Gry Club Brașov
LocalitateaBrașov
JudetulBrașov
Componenta echipei:
1, Nica Ionut
2, Vladoiu Gelu
3, Bacanu Paulian
4, Rosu Dan
5, Oprea Nicolae
6, Hutanu Alin
Capitan echipa…Nica Ionut
Nr telefon…0748227872
Adresa e-mail lacomul(at)yahoo.com
---------- Post added 08.03.2012 at 09:54 ----------
Gry Club....toti din Brașov

Din Constanța -
....................................................
Nume echipa - Amatour Constanța
Localitatea - Constanța
Judetul - Constanța
Componenta echipei
1. Fratea Aurel
2. Leolea Andrei
3. Rusu Lucian
4. Stanescu Marian
Capitan echipa - Fratea Aurel
Telefon - 0726.686.175
Email - fratea_aurel(at)yahoo.com
.................................................
Nume echipa - CSS 1 Constanța
Localitea - Constanța
Componenta-
1.Pletea Cristi
2.Cartuna Mihai
3.Pletea Antonio
................................................
Nume echipa - CSS 2 Constanța
Localitatea - Constanța
Componenta -
1.Maran Alin
2.Sek Kristof
3.V?na Sebastian
.................................................
Nume echipa - CSS 3 Constanța
Localitatea - Constanța
Componenta -
1.Plaeasu Mihaela
2.Buciu Cristina
3.Ghita Catalina
...............................................
Nume echipa - CSS 4 Constanța
Localitatea - Constanța
Componenta -
1.Micu Daniela
2.Neculache Catalin
3.Chirita Alexandru
Pentru toate cele 4 echipe CSS Constanța persoana de contact va fi Fratea Aurel.
Mentionez ca în afara echipei CSS 4, celelalte 3 echipe, sunt formate din copii sub 14.

Ultima editare:
Back
Sus