petre poli
junior
ce rusinos oare mai poate da ochii cu colegii de sala
Urmărește clipul video de mai jos pentru a vedea cum să instalezi siteul nostru ca o aplicație web pe pagina ta principală.
Notă: This feature may not be available in some browsers.
ce rusinos oare mai poate da ochii cu colegii de sala
de aici http://tenisdemasa.ro/forum/showthread.php?2727-LISTA-NEAGRA-cu-utilizatori-neseriosi/page17 si ceea ce scrie userul anonymous aici http://tenisdemasa.ro/forum/showthread.php?9469-Pareri-FH-sau-Bh . Rog un admin sa verifice ip-urile celor doi, sa vada daca corespund, iar apoi sa ia masurile ce se cuvin.prost esti tu........si veziti de treaba ta......fara insulte la adresa mea ca sa nu avem probleme....21 ani )=))si ce?
pentru mine un copil de 16 ani tot un lesinat ramai......a
Bladerimorac Carbon Off+ Old
Fh: Xiom Omega IV Pro Max
Bh:Joola Phenix Max
OK, am scos troll-ul. Incearca sa valorifici aceasta sansa.Imi pare rau dar nu am intrat pe furis....si comportamentul meu este cu totul altul....veti vedea ca nu mai sunt cel de dinainte...va promit tuturor...
- - - Actualizat - - -
Dar te rog scoate-mi acel Troll pentru ca e o diferenta intre cine sunt acum si cine eram atunci...asta doar daca vrei..dar ai sa te convingi si va veti convinge toti ca m-am schimbat
Are 21 ani, cine stie ...pana la 38!!! ....sa-si corecteze avatar-ul. A promis ca se face baiat cuminte....a inceput sa participe si la turneeInteresant e ca declara anonymous127 varsta 38 de ani. Daca ai ajuns la varsta asta si ai un astfel de comportament... aaa... nu mai am nimic de adaugat.
Nu am eu inima sa incerc sa-i fac rau acelei persoane, dar as fi multumit daca prin discutia asta s-ar descuraja pe viitor astfel de situatii.M-am uitat si scrie in regulament ca vanzarile nu se realizeaza in sistem de licitatie,de unde s-ar subintelege si ideea exprimata de tine cu primul venit, primul servit.Poate acest lucru ar trebui mai clar specificat in regulament,parerea mea...In principal, rubrica de anunturi vanzare/cumparare nu ar trebui sa fie o licitatie, si nu se incurajeaza astfel de practici...exista principiul (dar nu stiu daca este scris sau nu) ca primul sosit sa fie si primul servit, adica cel ce-si manifesta primul interesul pentru un anumit produs sa fie si cel caruia i se vinde produsul...( vezi regulamentul pentru postarea unui anunt de vanzare/cumparare ).
Cred ca astfel de practici trebuie aduse la cunostinta administratorului site-ului, userul Clau, care probabil ca ii va da un avertisment vanzatorului neloial, apoi....probabil ca vor fi luate si alte masuri, daca practicile continua...