LISTA NEAGRA cu utilizatori neseriosi

Fii sigur ca da!!! Acest specimen nu cunoaste acest sentiment. Singurul lui mare regret e...ca a fost prins asupra faptului!

s-a facut de kko pt un lemn si niste cauciucuri......risc mare miza mica.......mai sunt in tara asta hoti???...credeam ca au plecat toti in spania...acolo si daca esti prins iti da maxim 3 zile....rusine pt legislatia lor ,pt acea paleta risca 3 ani aici.....plm ce prosti sunt unii hoti...:D

Atentie! Userul anonymous127 este clona userului problematic GeanynyRusu , pe numele Geanini Rusu , care m-a pacalit si pe mine si pe d-l Marcu Vasile cu niste fete . Am fost contactat zilele trecute de acest user, el dorind un schimb intre lemnul meu si timo boll spirit-ul pe care il are la vanzare . Mi s-a parut un pic ciudat , cautand prin posturile lui, sa gasesc post-uri in care el se inscrie la turnee amatur drept Rusu Geanini Ionut . Cand l-am intrebat, a spus ca este varul acestui individ si ca se numeste Pruntariu Eduard . Cautand mai adanc, am gasit o asemanare ciudata intre cei doi , si anume : configuratia paletei
prost esti tu........si veziti de treaba ta......fara insulte la adresa mea ca sa nu avem probleme....21 ani )=))si ce?
pentru mine un copil de 16 ani tot un lesinat ramai......a
Blade:Primorac Carbon Off+ Old
Fh: Xiom Omega IV Pro Max
Bh:Joola Phenix Max
de aici http://tenisdemasa.ro/forum/showthread.php?2727-LISTA-NEAGRA-cu-utilizatori-neseriosi/page17 si ceea ce scrie userul anonymous aici http://tenisdemasa.ro/forum/showthread.php?9469-Pareri-FH-sau-Bh . Rog un admin sa verifice ip-urile celor doi, sa vada daca corespund, iar apoi sa ia masurile ce se cuvin.

Asa este, Anonymous127=GeanniniRusu=troll
Trollul schimba nickul, dar naravul ba.
Geanni, daca vrei intelegere si iertare asteptam o revizuire a comportamentului si atitudinii, nu o reintrare pe furiș pe forum.

Imi pare rau dar nu am intrat pe furis....si comportamentul meu este cu totul altul....veti vedea ca nu mai sunt cel de dinainte...va promit tuturor...
- - - Actualizat - - -
Dar te rog scoate-mi acel Troll pentru ca e o diferenta intre cine sunt acum si cine eram atunci...asta doar daca vrei..dar ai sa te convingi si va veti convinge toti ca m-am schimbat

Imi pare rau dar nu am intrat pe furis....si comportamentul meu este cu totul altul....veti vedea ca nu mai sunt cel de dinainte...va promit tuturor...
- - - Actualizat - - -
Dar te rog scoate-mi acel Troll pentru ca e o diferenta intre cine sunt acum si cine eram atunci...asta doar daca vrei..dar ai sa te convingi si va veti convinge toti ca m-am schimbat
OK, am scos troll-ul. Incearca sa valorifici aceasta sansa.

Interesant e ca declara anonymous127 varsta 38 de ani. Daca ai ajuns la varsta asta si ai un astfel de comportament... aaa... nu mai am nimic de adaugat.

Interesant e ca declara anonymous127 varsta 38 de ani. Daca ai ajuns la varsta asta si ai un astfel de comportament... aaa... nu mai am nimic de adaugat.
Are 21 ani, cine stie ...pana la 38!!! ....sa-si corecteze avatar-ul. A promis ca se face baiat cuminte....a inceput sa participe si la turnee;)

am 17 ani ... vreau sa schimb varsta dar nu stiu cum...si inca o data Promit ca ma fac baiat cuminte si chiar imi pare rau pentru cat de dobitoc am putut fii...m-am bucurat la niste prostii...asta este..rau e sa fii in situatia mea ...dar am sa fac tot posibilul sa fiu baiat cuminte. ca sa-mi recastig respectul...deja cateva persoane din turnee ma cunosc si ma stiu ca sunt cuminte...pentru ca nu mai sunt aceeasi persoana ...inca o data scuze domnului Bogdan si domnului Marcu...sper sa imi creez o imagine pozitiva cat mai curand...

Eu zic sa ii dam o sansa baiatului daca chiar iubeste tenisul si s-a facut baiat cuminte. Cred totusi ca ar fi frumos si onorabil din partea lui sa scape de "tinichelele" mai vechi, adica problemele cu dl Marcu si cu dl Bogdan. In rest, spor la tenis si speram sa auzim mai departe de un tanar serios care joaca tenis cu mare placere!

intradevar iubesc tenisul de masa... pacat ca m-am apucat asa de tarziu ....joc abia de 1 an jumate...dar cu vointa am progresat destul.... Va multumesc ca m-ati inteles si sper sa ma iertati

te-ai apucat tarziu dar ai progresat mult...bv:) mai sunt de invatat dar e timp pentru toate :) spor la antrenamente si ne vedem maine la sala ;)

Sunt relativ nou pe forum si nu stiu exact cam cum functioneaza treburile aici, dar daca un user iti accepta initial o oferta pentru un produs care il vinde si ulterior iti spune ca nu-ti mai vinde tie ci altcuiva, ca a gasit o oferta mai buna, poate fi considerat neserios?Mie mi se pare lipsa de seriozitate si chiar daca nu e mare lucru e deranjant sa te astepti la un lucru si sa te trezesti brusc ca nu-l mai primesti dintr-un astfel de motiv.Nu vreau sa acuz pe nimeni, oricum nu am de gand sau dau nume sau chestii de genul...sunt doar curios daca sentimentul meu de nemultumire e justificat si vroiam o parere in legatura cu asta.Multumesc!

singurul motiv il vad financiar...in detrimentul celui moral...nici nu propuneam adaugarea lui pe lista neagra sau chestii de genul,eram doar nedumerit de felul cum ar fi trebuit sa reactionez.Mereu vad pe forum cum toti vorbiti de chestii ce tin de moralitate si corectitudine,dar se pare ca pentru unii acest lucru e valabil doar cand le sunt in avantajul lor.Imi cer scuze daca am gresit topicul,desi nu cred.

In principal, rubrica de anunturi vanzare/cumparare nu ar trebui sa fie o licitatie, si nu se incurajeaza astfel de practici...exista principiul (dar nu stiu daca este scris sau nu ;) ) ca primul sosit sa fie si primul servit, adica cel ce-si manifesta primul interesul pentru un anumit produs sa fie si cel caruia i se vinde produsul...( vezi regulamentul pentru postarea unui anunt de vanzare/cumparare ).
Cred ca astfel de practici trebuie aduse la cunostinta administratorului site-ului, userul Clau, care probabil ca ii va da un avertisment vanzatorului neloial, apoi....probabil ca vor fi luate si alte masuri, daca practicile continua...

In principal, rubrica de anunturi vanzare/cumparare nu ar trebui sa fie o licitatie, si nu se incurajeaza astfel de practici...exista principiul (dar nu stiu daca este scris sau nu ;) ) ca primul sosit sa fie si primul servit, adica cel ce-si manifesta primul interesul pentru un anumit produs sa fie si cel caruia i se vinde produsul...( vezi regulamentul pentru postarea unui anunt de vanzare/cumparare ).
Cred ca astfel de practici trebuie aduse la cunostinta administratorului site-ului, userul Clau, care probabil ca ii va da un avertisment vanzatorului neloial, apoi....probabil ca vor fi luate si alte masuri, daca practicile continua...
Nu am eu inima sa incerc sa-i fac rau acelei persoane, dar as fi multumit daca prin discutia asta s-ar descuraja pe viitor astfel de situatii.M-am uitat si scrie in regulament ca vanzarile nu se realizeaza in sistem de licitatie,de unde s-ar subintelege si ideea exprimata de tine cu primul venit, primul servit.Poate acest lucru ar trebui mai clar specificat in regulament,parerea mea...

Nu vad de ce i-ar acorda un calificativ negativ. Pana la urma, in secțiunea de vânzare cumparare, totul se reduce la a vinde produsele noi sau sh, la un preț cat mai bun, in condițiile menționate de Clau. Nu exista un contract ale carui clauze trebuie respectate. Exista doar respect, parolism si seriozitate intre membri acestui forum (unii dețin aceste calitați, alții nu). Cei care urmaresc sa "?mpuște" preturi cat mai bune nu trebuie damnați ca fac acest lucru, atâta vreme cat nu inseala, dau tepe sau aduc prejudicii financiare celorlalți membrii ai forumului.

Back
Sus