LOGO nou

Mie imi plac al 2-lea si al 3-lea din postul 38.
Cu acordul tau o sa le pun ca si logo pentru aplicatiile de mobile tapatalk si forumrunner.
Sa vedem ce zice si Valentin dar eu as alege unul din ele si ca logo pentru forum.
Si sa nu uit... l-am pus ca logo si pentru integrarea facebook care e inca in teste pe forum.

Sigur, foloseste pe care vrei.
Sa-mi spui daca ramane vreunul dintre ele pentru a-ti da si versiunea vectoriala, redimensionabila practic la infinit.

Ba da , sint faine ,apreciem , dar sint pe aici si baieti care chiar lucreaza in domeniu , si ma asteptam sa vina si ei cu ceva propuneri , dar se pare ca au mult de lucru si inca nu au prezentat nimic .

Lansez o provocare pentru cei priceputi (eu sunt TAMAIE ):forma geografica a tarii noastre se poate asimila cu forma unei palete.Se poate pleca de la ideea asta ? Eu nu sunt nici la guvernare nici in opozitie si,prin urmare, inca sunt mandru de tara mea. Multumesc !

Votez si eu primul si ultimul din postul 38. Felicitari pentru efort si rezultat.

Din toate recomandarile de pana acum, in postul #38 poza numarul 3 mi-a placut cel mai mult.
Felicitari pentru rezultate Cristi
---------- Post added 21 ian 11 at 08:32 ----------
Recomand http://www.tabletennistalk.co.uk/forum/forum.php pentru inspiratie, daca nu ma insel e versiunea care o avem si noi, pare pe aceeasi versiune, are o fatada mai placuta, o chestie cu mesajele noi videos etc.

p.s. Eu nu ma pricep la treburile astea, doar mi-am dat cu parerea.

Inca:

(at)Clau: Doar mie nu-mi merge atasarea de imagini in Raspuns rapid? Imi lanseaza pagina cu upload la postimage.org, dar, dupa upload, in loc sa-mi puna link-ul in casuta de text, in fereastra respectiva imi intoarce pagina din tenisdemasa.ro pe care o browse-am eu.

(at)Antal Denes: as incerca, dar ma tem ca va semana cam mult cu logo-ul de la tt-shop.ro :)

postul 56 , prima imagine e cea mai reusita , dupa parerea mea . :thumbup:

(at)Clau: Doar mie nu-mi merge atasarea de imagini in Raspuns rapid? Imi lanseaza pagina cu upload la postimage.org, dar, dupa upload, in loc sa-mi puna link-ul in casuta de text, in fereastra respectiva imi intoarce pagina din tenisdemasa.ro pe care o browse-am eu.

E o problema generala. Cei de la postimge au plugin doar pentru versiunea 3 de vbulletin, iar noi suntem pe 4.
Am cautat alte pluginuri, pentru imageshack sau photobucket dar nu se integreaza in pagina ca si asta. (trebuie copiat manual linkul de la poza).
Mai incerc.

Back
Sus