Materiale butterfly contrafacute

Nu e Viscaria Light... e Viscaria adevarata dar e foarte usoara si cu control fantastic ... :)
Pun cateva poze.

lemnul este veritabil!
- - - Actualizat - - -
are 81 de gr pt ca este luat din maner ca sa zic asa!sa-l stapaniti sanatos
!

Da... Ma gandeam sa ii refac manerul dar mi-ar trebui niste prasele de Viscaria si nu gasesc. Ma gandeam sa iau o clona doar ca sa-i iau praselele.

lemnul este veritabil!

- - - Actualizat - - -

are 81 de gr pt ca este luat din maner ca sa zic asa!sa-l stapaniti sanatos
!

Totusi oricum este un lemn foarte usor. Partea luata din maner reprezinta maxim 1/10 din maner, deci mai mult de 1-2 g nu poate sa fie. Daca era intreg manerul ar fi avut maxim 83g. Foarte putin pentru o Viscaria.

Multumim pt link....nu toti ne mai uitam pe postari mai vechi, desi acestea ne-ar putea da raspunsul la multe intrebari de actualitate...:thumbup:

Buna. Va supun atentiei un lemn Bty Michael Maze, cu fluture negru si fara serie, care am vrut sa-l cumpar de pe forumul mytabletennis.net. Am avut suspiciuni ca ar fi fake iar nduviscaria mi-a confirmat aceste suspiciuni (multumesc de ajutor). De uitat la scrisul de pe maner (JTTAA)! Ar fi perfect pentru comparatie daca ar pune cineva niste poze cu scrisul de pe maner la un Maze cu fluture negru.
IMG_4589.jpg
IMG_4590.jpg
IMG_4591.jpg
IMG_4592.jpg
IMG_4594.jpg
IMG_4596.jpg
IMG_4597.jpg
IMG_4598.jpg
IMG_4603.jpg

- - - Actualizat - - -
Am gasit tot eu pentru comparatie doua poze cu un Maze cu fluture negru.

Maze_old_tag.jpg
Maze_old_tag_1.jpg

- - - Actualizat - - -
O poza cu fluturele si scrisul de pe maner la rezolutie mai buna.
Maze_old_tag_2.jpg

- - - Actualizat - - -
Care dintre aceste doua Maze este veritabil si care este fake? Sau sunt originale ambele variante?
Maze_old_tag_vs_silver.jpg

- - - Actualizat - - -
Ambele variante sunt originale.

Maze_old_tag.jpg
Maze_old_tag_2.jpg
Maze_silver.jpg

Ultima editare:
Dupa cum am remarcat, la fotografiile cu fluturele, forma manerului, la original, este mai "patratzoasa" decat la fake ce are profilul manerului mai rotunjit, chiar daca manerul este FL sau AN...

Venind vorba de VISCARIA , in acest topic , si fiind posesorul uneia , pot spune ca fiind si originala are o greutate de invidiat.
Am sa atasez si niste poze.
Una este cam deformata , dar se poate vedea acelasi lemn in alte pozitii.
Un lemn deosebit.

Ultima editare:
Venind vorba de VISCARIA , in acest topic , si fiind posesorul uneia , pot spune ca fiind si originala are o greutate de invidiat.
Un lemn deosebit.
mare atentie nu inseamna ca daca un lemn are serie este neaparat si original!se poate lua seria dupa un produs original!

Un lemn deosebit.

Arata fain Viscaria ta si pare ok. Am avut si eu una de 81 g adevarata. Avea manerul putin taiat la capat dar fara acea "decupare" cred ca ar fi avut tot cam 83 g. Totusi vad o diferenta intre manere: manerul la a mea (fosta ca am vandut-o) este putin mai lat la baza, manerul la a ta este mai drept. Oare a fost slefuit putin manerul sa fie mai spre drept decat flared sau e doar o impresie a mea :) ?

Da, am luat foarte putin. Ma deranja. Dubii de originalitate nu am pentru ca l-am comandat direct de la mama lui de acasa ...

Excelent. In sfarsit Butterfly (din America e adevarat) transmite niste informatii oficiale privind diferentele dintre fețele Tenergy contrafacute si cele originale. Majoritatea diferentelor au fost sesizate de catre diferiti useri si aici pe forum, chiar cu riscul de a incasa niste cuvinte de drag :) De acum lucrurile sunt putin mai clare in ce priveste fețele Tenergy. Asteptam si ceva informatii referitoare la lemnele BTY.

Ultima editare:

Am pus mana pe un lemn Viscaria cu fluture negru(auriu...negrul sa sters) , la fel sa sters si scrisul , se mai observa o urma de ceva semnatura.
Este autentic lemnul ???

Ultima editare:
Back
Sus