Folosești un browser învechit. Se poate să nu afișeze situl acesta sau alte situri corect. Ar trebui să actualizezi sau să folosești un browser alternativ.
Totusi oricum este un lemn foarte usor. Partea luata din maner reprezinta maxim 1/10 din maner, deci mai mult de 1-2 g nu poate sa fie. Daca era intreg manerul ar fi avut maxim 83g. Foarte putin pentru o Viscaria.
Vezi atașament 4494-----Clona---In josul fetei mai are o dunga pe care Tenergy original nu o are Vezi atașament 4497Vezi atașament 4495-----Fata din stanga este Clona--Tenergy original are doar burete ROSU nu Portocaliu sau alta culoare---Fata din dreapta este originala Vezi atașament 4496-----Tenergy original
Sper sa fie de folos
Buna. Va supun atentiei un lemn Bty Michael Maze, cu fluture negru si fara serie, care am vrut sa-l cumpar de pe forumul mytabletennis.net. Am avut suspiciuni ca ar fi fake iar nduviscaria mi-a confirmat aceste suspiciuni (multumesc de ajutor). De uitat la scrisul de pe maner (JTTAA)! Ar fi perfect pentru comparatie daca ar pune cineva niste poze cu scrisul de pe maner la un Maze cu fluture negru.
- - - Actualizat - - -
Am gasit tot eu pentru comparatie doua poze cu un Maze cu fluture negru.
- - - Actualizat - - -
O poza cu fluturele si scrisul de pe maner la rezolutie mai buna.
- - - Actualizat - - -
Care dintre aceste doua Maze este veritabil si care este fake? Sau sunt originale ambele variante?
- - - Actualizat - - -
Ambele variante sunt originale.
Dupa cum am remarcat, la fotografiile cu fluturele, forma manerului, la original, este mai "patratzoasa" decat la fake ce are profilul manerului mai rotunjit, chiar daca manerul este FL sau AN...
Venind vorba de VISCARIA , in acest topic , si fiind posesorul uneia , pot spune ca fiind si originala are o greutate de invidiat.
Am sa atasez si niste poze.
Una este cam deformata , dar se poate vedea acelasi lemn in alte pozitii.
Un lemn deosebit.
Venind vorba de VISCARIA , in acest topic , si fiind posesorul uneia , pot spune ca fiind si originala are o greutate de invidiat.
Un lemn deosebit.
Un lemn deosebit.
Arata fain Viscaria ta si pare ok. Am avut si eu una de 81 g adevarata. Avea manerul putin taiat la capat dar fara acea "decupare" cred ca ar fi avut tot cam 83 g. Totusi vad o diferenta intre manere: manerul la a mea (fosta ca am vandut-o) este putin mai lat la baza, manerul la a ta este mai drept. Oare a fost slefuit putin manerul sa fie mai spre drept decat flared sau e doar o impresie a mea ?
Excelent. In sfarsit Butterfly (din America e adevarat) transmite niste informatii oficiale privind diferentele dintre fețele Tenergy contrafacute si cele originale. Majoritatea diferentelor au fost sesizate de catre diferiti useri si aici pe forum, chiar cu riscul de a incasa niste cuvinte de drag De acum lucrurile sunt putin mai clare in ce priveste fețele Tenergy. Asteptam si ceva informatii referitoare la lemnele BTY.
Am pus mana pe un lemn Viscaria cu fluture negru(auriu...negrul sa sters) , la fel sa sters si scrisul , se mai observa o urma de ceva semnatura.
Este autentic lemnul ???