AmaTur: Turneu A 'MEMORIALUL DAN LEORDA- Reghin 08. MAI 2010 TURNEU "A"

Re: 'MEMORIALUL DAN LEORDA- Reghin 08. MAI 2010 TURNEU A"

va salut cu respect va rog sa ma informati daca taxa de participare se plateste in ziua concursului sau inainte de concurs si la ce categorie mas incadra eu care joc tenis de un an si 5 luni la cs tenis club DEJ [NELEGITIMAT]amator

Din Fălticeni: Carpovici Sergiu amatori
Carpovici Boris open
Rares ,vreau si eu 1(una) camera cu 2 paturi. Multumesc!

alehandro a spus:
va salut cu respect va rog sa ma informati daca taxa de participare se plateste in ziua concursului sau inainte de concurs si la ce categorie mas incadra eu care joc tenis de un an si 5 luni la cs tenis club DEJ [NELEGITIMAT]amator
Buna.Taxa de participare se plateste in dimineata concursului.Dvs nu figurati in primii 80 din clasament,asa ca sunteti incadrat la categoria Amatori.Daca doriti insa puteti sa va masurati fortele cu cei de la Open.Va asteptam.

Rares, vin si eu: Costin Olaru - Filipestii de Targ - OPEN.
o camera si pt mine.... multam anticipat!

COZMA CATALIN-open
1 camera cu 2 paturi

Din Focșani, CORCOZ COSTIN- open + 1 camera pentru 2 zile(vineri si sambata seara)

SALUTARE! TURNEUL SE TINE GEN PITESTI?(ORGANIZAT F.F BINE DE D-L TOMA SI AJUTAT DE SORIN).ADICA AMATORII INCEP IN JUR DE ORA 13?EU NU POT SA VIN DE VINERI ,CRED CA AR FI OK ,CA AMATORII SA INCEAPA LA ORA 12-13(SAMBATA),DUPA PROGRAMUL APLICAT LA PITESTI.SI CA INSCRIERI FOARTE BUNA METODA D-LUI TOMA(CONT LA RAIFFEISEN).APLICATIA MY BANKING(RAIFF) OFERA ON LINE CINE DEPUNE IN CONT.P.S. RARES AR FI BINE SA APLICI METODA D-LUI TOMA,O SA FI SIGUR DE PARTICIPANTI,ASA IN ZIUA CONCURSULUI E MAI GREU.D-L TOMA A FACUT SI GRUPELE INAINTE 95%,IN FUNCTIE DE INSCRISI.ORICUM MA INSCRIU PT. 1 CAMERA CUM O FI SINGLE,SAU MATRIMONIALA,MAI VIN CU UN PARTICIPANT.ROG UN RASPUNS CAND INCEP(ORA) AMATORII!!!!!!!!!!
ADRIAN

Daroczi Ferenc-Cluj-Amatori

ursuleanvasile a spus:
salut Rares !
4 locuri , fiecare cu patul lui !

multumesc !
Rares , imi cer scuze ca nu mai merg la acest turneu ca am invitatie la nunta la verisoara mea,
succes !

adriannn a spus:
SALUTARE! TURNEUL SE TINE GEN PITESTI?(ORGANIZAT F.F BINE DE D-L TOMA SI AJUTAT DE SORIN).ADICA AMATORII INCEP IN JUR DE ORA 13?EU NU POT SA VIN DE VINERI ,CRED CA AR FI OK ,CA AMATORII SA INCEAPA LA ORA 12-13(SAMBATA),DUPA PROGRAMUL APLICAT LA PITESTI.SI CA INSCRIERI FOARTE BUNA METODA D-LUI TOMA(CONT LA RAIFFEISEN).APLICATIA MY BANKING(RAIFF) OFERA ON LINE CINE DEPUNE IN CONT.P.S. RARES AR FI BINE SA APLICI METODA D-LUI TOMA,O SA FI SIGUR DE PARTICIPANTI,ASA IN ZIUA CONCURSULUI E MAI GREU.D-L TOMA A FACUT SI GRUPELE INAINTE 95%,IN FUNCTIE DE INSCRISI.ORICUM MA INSCRIU PT. 1 CAMERA CUM O FI SINGLE,SAU MATRIMONIALA,MAI VIN CU UN PARTICIPANT.ROG UN RASPUNS CAND INCEP(ORA) AMATORII!!!!!!!!!!
ADRIAN
Toate meciurile incep de dimineata!Tocmai de aceea am facut efortul de a instala 20 de mese!Daca am fi avut posibilitatea instalarii a doar 12-14 mese,ideea cu inceperea unei categorii la ora 13, era binevenita.
Taxa se plateste dimineata!Ramane la latitudinea fiecarui organizator ce modatlitate de inscriere adopta.
Organizarea dlui Toma a fost foarte buna ,insa va asigur ca avem nitzica experienta in organizare si ne vom descurca,astfel incat inceperea concursului sa nu se intarzie :wink:
ps.Imi pare rau ca nu puteti ajunge de vineri.

ursuleanvasile a spus:
Rares , imi cer scuze ca nu mai merg la acest turneu ca am invitatie la nunta la verisoara mea,
succes !
Nu fii fraier,Vasile.Iesi mai ieftin cu turneul decat cu nunta.Daca tine la voi,sa vina ea la turneu:)

OK,RARES ,O SA INCERC SA AJUNG DE VINERI.VAD CE PROGRAM IMI FAC SI O SA REVIN PT.INSCRIERE.
SUCCES LA ORGANIZARE ! :thumbup:

de la galati se inscrie :
uzuneanu costica
ionita valentin
vrem o rezervare o camera dubla la hotel Marion

Gabriel Constantinescu - amatori;
Rares te rog 1 camera ptr sambata noaptea - pat matrimonial; se poate cumva specifica la hotel sa fie si un fotoliu extensibil pentru fetita?

gabigabi a spus:
Gabriel Constantinescu - amatori;
Rares te rog 1 camera ptr sambata noaptea - pat matrimonial; se poate cumva specifica la hotel sa fie si un fotoliu extensibil pentru fetita?
Am vorbit la hotel si se poate instala un fotoliu extensibil.Te-am notat cu rezervarea!

Back
Sus