Folosești un browser învechit. Se poate să nu afișeze situl acesta sau alte situri corect. Ar trebui să actualizezi sau să folosești un browser alternativ.
AmaTur: Turneu A'MEMORIALUL DAN LEORDA- Reghin 08. MAI 2010 TURNEU "A"
Re: 'MEMORIALUL DAN LEORDA- Reghin 08. MAI 2010 TURNEU A"
Radu Costica - Galați.
Rares, o camera cu pat matrimonial pt doua nopti, te rog. In cazul in care nu ( mai ) exista, e O.K. si o camera cu doua paturi. Confirma-mi rezervarea, te rog. Multumesc.
raducu a spus:
Radu Costica - Galați.
Rares, o camera cu pat matrimonial pt doua nopti, te rog. In cazul in care nu ( mai ) exista, e O.K. si o camera cu doua paturi. Confirma-mi rezervarea, te rog. Multumesc.
Va salut Domnule Rares!
Asa cum am promis la Baicoi si Pitești voi fi si eu prezent la Turneul de la Reghin.
Va rog sa ma inscrieti la categoria amatori precum si sa-mi faceti o rezervare pentru o camera in regim single,2 zile(07/08 si 08/09.05 2010).
Sucul de mere e de Batos(dulce sau dublu.........rafinat)?
Gabriel Suciu-Moinesti.
GASU a spus:
Va salut Domnule Rares!
Asa cum am promis la Baicoi si Pitești voi fi si eu prezent la Turneul de la Reghin.
Va rog sa ma inscrieti la categoria amatori precum si sa-mi faceti o rezervare pentru o camera in regim single,2 zile(07/08 si 08/09.05 2010).
Sucul de mere e de Batos(dulce sau dublu.........rafinat)?
Gabriel Suciu-Moinesti.
Din Deva :
FLORESCU ELEODOR - open
POPA RADU - open
STANCU TIBERIU - open
MATEI DUMITRU - amatori
pe prima pagina am facut rezervari pentru doua camere cu cite doua paturi, pentru vineri si simbata, dar nu mi-ai confirmat rezervarea.
mcy, papapa