Urmărește clipul video de mai jos pentru a vedea cum să instalezi siteul nostru ca o aplicație web pe pagina ta principală.
Notă: This feature may not be available in some browsers.
S-a notat!raducu a spus:Radu Costica - Galați.
Rares, o camera cu pat matrimonial pt doua nopti, te rog. In cazul in care nu ( mai ) exista, e O.K. si o camera cu doua paturi. Confirma-mi rezervarea, te rog. Multumesc.
Apian este 'amplasata' la categoria grea ... ca ma misc mai greu in ultima vreme ... dar destul cat sa treaca mingea pe langa Shuni ...NICOVALA CUGIR a spus:apian la ce categorie este amplasata :biggrin: :biggrin: :biggrin:
Va astept cu mare placere.V-am notat cu rezervarea.GASU a spus:Va salut Domnule Rares!
Asa cum am promis la Baicoi si Pitești voi fi si eu prezent la Turneul de la Reghin.
Va rog sa ma inscrieti la categoria amatori precum si sa-mi faceti o rezervare pentru o camera in regim single,2 zile(07/08 si 08/09.05 2010).
Sucul de mere e de Batos(dulce sau dublu.........rafinat)?
Gabriel Suciu-Moinesti.
te oftici?Jax a spus:Sa luati locul 1 banuiesc nu? :biggrin: :biggrin: :biggrin: :?: :?: :?: :lol: :lol:SENATOR DE DREPT a spus:in cazul asta mai ca ma bate gandul sa vin si eu