AmaTur: Turneu A Memorialul "George Vaduva" -Turneu A - 28 noiembrie 2015

A fost un turneu reusit.Singura nemultumire a jucătorilor a fost mingea de joc și sper ca pe viitor organizatorii sa se gîndească mai bine și sa ofere mingii de 3 stele .

Felicitări tuturor,in special cei ce au organizat si au sponsorizat!
Având in vedere ca e vorba de un memorial,puteam juca si cu mingiile nostre,cred ca organizatori au urmărit ca o suma cat mai mare sa ajunga la fam Văduva,iar acele mingii au fost donate de un om cu o inima mare:)
P.S. E doar părea mea,nimic oficial:)

Multumesc Dane pentru interventie. Este perfect adevarat ce ai scris.
Banii ramasi din inscrieri si din donatii au ajung la Filip, baiatul lui George.
Ii multumesc inca o data domnului Gelu Popescu , care si in acest an ne-a ajutat cu mingile de joc . Domnul Gelu s-a oferit sa ne dea mingi de 3 stele, insa eu am refuzat si am ales sa jucam cu mingi de antrenament!Si bine am facut! Nimeni nu este interesat "sa piarda" mingile de antrenament , pe cand cele 3 stele se "evaporau" foarte repede.
Ii multumesc pe aceasta cale si lui Mihai Vranceanu , cu care am colaborat inca o data excelent!

Sa ne vedem cu bine

Felicitari tuturor participantilor la acest frumos concurs organizat foarte fluent de Mihai si Rares.
Felicitari Mihai pentru senzationala semifinala cu dl. Darmaz.
Sa ne vedem cu bine la turneele viitoare!

Vreau si eu sa felicit organizatorii acestui frumos si disputat turneu, dar si castigatorii!

Daca cineva a gasit o paleta cu lemnul Butterfly Primorac Off-, iar fetele Yasaka Rakza 7 soft si Adidas, il rog sa ma anunte, e paleta mea.
Sambata am plecat putin in graba, fara sa verific daca am luat-o. La receptia salii nu a fost dusa, deci sigur a luat-o cineva.
Daca cel care a gasit-o nu vrea sa mi-o restituie, e optiunea lui, insa nu cred ca-i face cinste (era sa zic ca e valabil ce a spus Iahim in penultima lui fraza de pe pagina, dar ma abtin). Toate cele bune. :)

Turneu deosebit de frumos si greu in acelas timp! Dupa umila mea parere Top Tenis Arena a fost si va ramane etalonul pentru toti care vor sa-si verifice nivelul in tenisul de masa.
Felicitari organizatorilor Rares Leorda si Mihai Vranceanu!
Imi pare rau pentru Mihai Micuda si George Dospinescu, care au jucat extraordinar de frumos.. bucuria lor este umbrita de ceea ce li s-a intampat..

Felicitari Calin Mihai ( albina :-P ) pentru locul 1. In sfarsit vin si rezultatele mult dorite dupa un turneu final de la Focșani reusit. Talent este cu carul, si mana merge.... doar la cap trebuie lucrat si sunt convins ca locurile 1 o sa vina din ce in ce mai des pe la tine. Un mare bravo organizatorilor Leorda Rares & Company.... sper din sufletul sa ajung si eu la anul la vreun turneu in București, de ce nu si la Top Tenis Arena. :-)

In primul rand felicitari pentru turneu , organizare foarte bun? și in al doilea rand vreau tricoul inapoi care a disparut in timpul turneului mai explicit albastru si cu burt?. daca cel care care l.a gasit nu vrea sa mi.l restituie , e optiunea lui, insa nu cred ca.i face cinste (era sa zic ca e valabil ce a spus Iahim in penultima lui fraza de pe pagina dar ma abtin)

Trimis de pe al meu ALE-L21 folosind Tapatalk

... și in al doilea rand vreau tricoul inapoi care a disparut in timpul turneului mai explicit albastru si cu burt?. daca cel care care l.a gasit nu vrea sa mi.l restituie , e optiunea lui, insa nu cred ca.i face cinste (era sa zic ca e valabil ce a spus Iahim in penultima lui fraza de pe pagina dar ma abtin)

Trimis de pe al meu ALE-L21 folosind Tapatalk

Una calda, alta rece.
Imi pare rau pentru tricoul tau, Rafael. Urmare postarii mele pe acest forum, am primit un telefon aseara, iar maine imi recuperez paleta. Iata ca spiritul de fairplay al acestei familii, care se numeste Amatur, exista! Multumesc!

Back
Sus