AmaTur: Turneu A Memorialul Gheorghe Bozga - Turneu A - BISTRITA - 09 iunie 2012

Felicitari FLORIN & CO. ... V-ati mobilizat exemplar, reusind ceea ce eu nu am crezut initial ca se poate. Toata stima Bistritenilor !... Toata stima si admiratia fata de bijuteriile tarii noastre in tenisul de masa feminin, in frunte cu Berni. Toata stima pentru toti participantii si, mai ales pentru invingatori. Bravo BOBY, desi m-ai facut sa pierd un pariu !...Eu am mizat pe Victor, dar, se pare ca tu ai avut un moral mai bun.... Nu-i nimic... poate altadata ....

Felicitari Boby!
Esti un exemplu pentru multi dintre jucatorii din Amatur in ceea ce inseamna ambitie, darzenie, combinate cu mult bun simt.
Bravo!
Subscriu celor de mai sus!
pe langa atributele mentionate de colegul nostru Gabi,as adauga eu si TALENTUL lui Boby,pe care am avut placerea si onoarea sa il cunosc personal la Cluj in aceasta primavara!Felicitari Boby!Te salut cu respect!

Mltumesc mult toturori pentru urari si aici sa vazut experienta mea in multe competiti.

CIMG9455.jpg

In filmul de mai sus, baiatul in albastru, Avram Victor cred, incearca pe tot parcursul meciului sa isi faca singur "wedgie" cu pantalonii scurti? :D
579460207_42d4c9ca8f_o.jpg

Nu trebuia dmn. Gogu sa postati acest link, am vrut sa ramana doar pentru mine. :)

Felicitari castigatorilor si organizatorilor,
Dar sunt si momente triste cand trebuie sa fim aproape de colegii nostri :
Sincere condoleante D-rei Renate Sipos care nu a putut participa la aceasta competitie din cauza decesului tatalui ei drag, dupa o lunga si grea suferinta.
Dumnezeu sa-l odihneasca in pace!
:sad:
PS: Va rog nu dati like la acest post.

Ultima editare:
Back
Sus