AmaTur: Turneu A+ "Memorialul Ionuț Nica", Cheile Grădiștei (Bv.) - 01/02.06.2019

Am jucat cu mingile respective în alte 2 săli în care joc frecvent. Toți au fost de acord ca sunt oribile.

Mulțumesc pt ironii oricum. Un exemplu perfect al motivelor pt care evit să postez.

Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk
Nu ați înțeles. Mihai nu v-a ironizat, doar a făcut haz de necaz én stilul care-l caracterizează.

Trimis de pe al meu ANE-LX1 folosind Tapatalk

A fost un turneu EXCEPTIONAL organizat, totul a fost perfect. Cred ca regretatul nostru coleg ar fi fost multumit.
Multumesc organizatorilor pentru TOT. Sala a fost exceptionala ca dotare, lumina si volum.
A fost singurul turneu de pana acum la care nu am resimtit lipsa oxigenului iar temperatura si umiditatea au ramas rezonabile.
Despre mingi: am cumparat o cutie sa ma joc acasa. Concluzia mea e ca sunt OK. Daca unii colegi zic ca au fost "ovale" imi aduc aminte de un turneu A cu mingi chinezesti *** "de firma" dea dreptul patrate.
Despre saritura mingii trebuie tinut cont de mai multi factori:
1. Pardoseala era elastica (parchet) ceea ce face ca mingea sa sara mai tare.
2. Mingile GEWO sun cu putin mai usoare si orice efect e mai "ciudat".
3. Un lucru pe care multi l-au scapat din vedere- altitudinea. S-a jucat la 1300m(!?) altitudine, presiunea e cu aproximativ 15% mai mica, mingile sunt "supraumflate", sar mult mai sus si sunt mai greu de controlat.
Dar TOTI am jucat in aceleasi conditii. Poate pe viitor se va juca cu mingi mai grele, care sa sara mai putin.
PROPUNERE - Pentru colegii care confunda concursul de tenis cu o intrecere "Cine striga mai tare!!! - castig prin orice metode" propun organizarea in afara salii un concurs de racnete "Vreau sa vorbesc acasa fara telefon!!!"

Aia cu altitudinea a fost la misto . Se pare ca ati luat-o de buna :)) Si eu am luat-o si am scris niste tampenii mai sus la adresa domnului respectiv.

ok

ok

Locatia superba, sala foarte buna din toate punctele de vedere, organizarea buna, cazare buna, mancare buna.

Pacat ca unii au jucat cu mingi cubice sau ovale si marea majoritate a jucat cu mingi bune - asa este in tenis. Propun ca fiecare sa vina cu mingea lui si o foloseste atunci cand are serviciul. :nevreness:

Ultima editare:
Locatia superba, sala foarte buna din toate punctele de vedere, organizarea buna, cazare buna, mancare buna.

Pacat ca unii au jucat cu mingi cubice sau ovale si marea majoritate a jucat cu mingi bune - asa este in tenis. Propun ca fiecare sa vina cu mingea lui si o foloseste atunci cand are serviciul. :nevreness:

Cum zicea nea Mitica : "La mistouri suntem campioni mondiali"

La capitolul "obiecte pierdute", unde se pare ca am fost singurul, declar ,,uitata " una bucata husa paleta, marca Stiga, culoare gri scris cu negru si una pereche ochelari soare marca Furla, total valoare,circa 650 lei! Gasitorilor, tinand cont de timpul care s-a scurs, le urez numai bine!Scuzati tardiva postare! Turneul se pare c-a fost de vina, in sensul ca m-am simtit atat de bine incat am uitat de toate!:p:p:p:p

Cred ca ati uitat din cauza sresului cu mingile ovale!!!
Cu tot respectul d-le Vișan, mingiile, după părerea mea de încă profan în ale sportului acesta, au fost destul de rotunde, cel puțin pentru cei clasați pana pe locurile 1-8,pentru ceilalți au fost cam ovale și mingiile, și paletele și m?inile și mesele și chiar și parchetul!!

Trimis de pe al meu SNE-LX1 folosind Tapatalk

Fara suparare...va trebui sa-ti schimbi poza de profil cu una fara ochelari :)

Sent from my iPhone using Tapatalk

Back
Sus