Am cunoscut OAMENI în Amatur. Mulți. Pe unii personal, pe alții doar după nume... Cu toate că nu joc tenis de masă, îmi place să merg la concursuri și să îmi susțin soțul (de câte ori îmi permite timpul liber) și privesc și la ceilalți ce/cum joaca. Stiluri de joc diferite... .. Am văzut cum se leagă prietenii și cum se nasc antipatii... Dar ce am "văzut" la acest turneu... m-a lăsat fără cuvinte, cu un nod în gat și lacrimi în ochi... De bucurie!!! Un necaz al unui "Amatur ist" a fost rezolvat cu câteva telefoane date între acești oameni, care sunt "dușmani" la masa de joc!dar prieteni din momentul terminării oricărui meci! Respect tuturor care au ajutat : Dan Sârbu, Ion Samoila(Sami), Levent Baiburi(Levi) , George Iancu, Gheorghe Vlase, Marcel Giosan, Metin Osman(Meti-Nicu), Nicolae Avram(ADN) =>[am scris în ordine alfabetica a prenumelui] și nu în ultimul rand soțul meu Iulian Gherasim!!! Datorita lui am cunoscut at?ția oameni minunați, care ajuta, nu doar comentează!(despre orice: nu sunt bune mingile, nu e buna lumina, nu e buna mîncarea, nu sunt destule mantinele,nu e buna suprafață de joc pentru ca nu e gerfor pe jos INTR-O SALA PENTRU MAI MULTE SPORTURI....) Si când spun ajutor, nu ma refer la o sticla cu apa, o bere sau... ?ți spun eu cum sa îl bați pe "x" sau "y"! Ma refer la ceea ce s-a întâmplat (cei care au ajutat știu despre ce e vorba). Scriu asta pentru a lauda acești oameni minunati(cred ca ma repet, dar vreau sa accentuez acest lucru, ca sunt MINUNAȚI!!!) Sunt fericita ca va cunosc! Sa nu va schimbați, sa rămâneți la fel! Pentru VOI, TOT RESPECTUL!