AmaTur: Turneul Campionilor ”Memorialul Marcel Giosan” Amatur Romania - MEDIAS - 14-15 octombrie 2023

Nu imbirlig,dar trebuie sa intreb ptr un prieten....!!!!....::::.....restul,care nu s-au clasat in primii 32....primesc ceva puncte sau au participat degeaba???
p.s
Nu cred ce vorbește lumea care spune că dacă ai 2 victorii în inferioare poți să fi in clasament sub cel cu zero victorii,dar care a participat la partidele de consolare(că nu sunt partide de calificare),.......
E Că și cum se lupta doi jucători mai slab cotați între ei și ajung pe un loc superior fata de jucătorul care i-a înfrint!!!

Felicitări organizatorilor, stafuli tehnic, și logisticii! Un turneu organizat nemțește, poate cel mai bun turneu final după Alba Iulia.Am spus zilele trecute ca nu voi putea sa^mi onorez locul și MP^ul anul asta. Am greșit dar am vrut sa_mi arăt ca viata merge înainte cu multa ambitie și sport. Azi am jucat pt mine,pentru toți sportivii cărora viata le_a dat la un anumit moment dat "un șut în fund" referitor la sănătate și pentru toți cei care au făcut parte din familia Amatur și nu mai sunt printre noi. Felicitări învingătorilor,învinșilor , tuturor participanților și susținătorilor la acest regal!
PS
"Nu mor caii când vor câinii"

A fost primul meu turneu final asa ca nu am cu ce compara. Din punctul meu de vedere a fost o organizare foarte buna. Mici minusuri peste care se poate trece foarte usor daca nu mergi la un asemenea turneu cu scopul de a gasi lucruri care sa te nemultumeasca. Desi am fost (si sunt) destul de racit (si cum am stabilit cu Edi, asta nu a fost in totalitate vina lui 😄😄), pentru mine a fost o experienta de care imi voi aminti intotdeauna cu placere.

Multumiri organizatorilor (mentiune speciala pentru Edi), felicitari tuturor participantilor (mentiuni speciale aici pentru Alex si Calin, Nicu si Valentin, Bogdan si Giani si nu in ultimul rand pentru categoria care e sufletul circuitului, Sergiu si Sebi).

Inainte sa apas butonul de postare, un mare, mare "like" pentru Florin Apian si tot ce face pentru comunitate.

Sa fiti sanatosi si sa ne vedem cu drag la urmatoarele turnee.

Vă salut,
Neuroștiința a dovedit că e nevoie de trei părți pozitive pt a face rezultat egal cu una parte negativă, in consecință vin aici cu feedback pozitiv și mai rog încă două voturi măcar..:) Este cunoscut faptul că cei cu gândiri bune fac mult mai rar efortul de a le împărtăși. Valabil in toate domeniile.

Cu alte cuvinte apreciez efortul organizatoric de excepție. In funcție de efort ne simțim și noi importanți în lumea sportului și mă declar norocos că pot participa la astfel de turnee. Viitorul suna bine.

Mi-a plăcut în mod special ideea de a oferi câștigătorului cupe gigant.....m-am bucurat ca un copil când le-am văzut......a fost un amestec intre amuzament și bucurie.
Am auzit tot felul de cuvinte apreciative...."ceaune", "ligheane" etc.....in fine o idee inspirata pt a scoate odată în plus în evidență turneul care a fost unul special.

Pt toți ce au simțit disconfort ii asigur ca este normal....
Atunci când avem de a face cu schimbări profunde suntem programați sa "strâmbăm din nas"......

Cu toate acestea schimbările sunt necesare pt evoluție și cred că e necesar să fie recunoscute. Din recunoaștere își iau energia pt mai departe inițiatorii și artizanii schimbărilor. Mult succes pe mai departe Emii & staff.

Back
Sus