Folosești un browser învechit. Se poate să nu afișeze situl acesta sau alte situri corect. Ar trebui să actualizezi sau să folosești un browser alternativ.
AmaTur: Turneu A"Memorialul Mihai Transmim", Slobozia - 14.10.2017
Salutare tuturor, un turneu minunat cu oameni frumosi si o atmosfera de vis, multumim Gigi si Marcel pentru acest turneu pus la punct in cele mai mici amanunte, felicitari.
Felicitări Iulian Gherasim.
Felicitări organizatorilor dl.Vlase și compania , tuturor participanților și nu în ultimul rând jucătorilor Tulceni.
Bun venit în circuitul Amatur Slobozia , voi revenii cu drag .
Multă sănătate și să ne revedem cu bine la următorul turneu de Tenis de Masă✌
Deși am bătut ceva km fără să obțin vreun rezultat notabil , am plecat din Slobozia mulțumit . Și acest fapt se datorează exclusiv COLEGILOR din grupa inferioară ( 2 Open ) și in special ORGANIZATORILOR .
Un turneu minuțios pus la punct , organizat profesionist aș putea zice . Felicitări , și la cât mai multe !!!
- ...Undeva in Romania... mai precis in Slobozia...
- ... Intr-un Complex sportiv cu o sala frumoasa si de exceptie...
- ... Unde sportul este la el acasa - Gazdele noastre - "Noi Organizatori" si "Vechi Coordonatori" - Vlase Gheorghe - Marcel Giosan si Enciu Alexandru au reusit sa faca un turneu de exceptie - o adevarata Sarbatoare Amatur...
- Pentru premianti au fost pregatite si frumoasele cupe...
- Cu un moment solemn la incepere...
- ... Si unde "Maestrul de Ceremonii" si "Dirijorul Principal" - Vlase Gheorghe a impus o "Disciplina de Fier" rar intalnita la turnee...(in sensul bun) - lucru care a facut ca "Timpii Morti" sa nu existe - lucrurile sa se desfasoare cu o naturalete fireasca mergand totul ca "uns" - Echipa medicala a fost vigilenta si pregatita pentru orice interventie...
- ... Femeile de servici au facut curatenie in permanenta...
- Si ca lucrurile sa fie complete au fost si doua standuri cu materiale sportive de specialitate...
- carora le multumim pentru efortul facut...
- A fost un turneu cu meciuri echilibrate - spectaculoase si frumoase la care te-ai tot uita ... dar nu apuci prea mult ca esti chemat la masa de joc - cu bucuria regasirii celor dragi manifestata in primul rand prin aparitia acelui zambet de bucurie si a unei stari de bine permanenta...
- Salut pe toti cei dragi care i-am regasit la turneu si ma bucur ca in jurul meselor de tenis impreuna am reusit sa facem dintr-o zi obisnuita una minunata si de sarbatoare...
- Castigatorii primesc din partea noastra a tuturor - FELICITARILE BINEMERITATE - pentru locurile obtinute impreuna cu Diplomele si Cupele oferite de organizatori :clap: :clap: :clap:
- In mod deosebit Felicit pe Enciu Alexandru si Iulian Gherasim pentru locurile obtinute :clap:
- A fost un turneu reusit, organizat foarte bine si desfasurat intr-o sala excelenta - care a pus un mare accent pe "Calitatea conditiilor de joc si a folosirii eficiente a timpului" - lucru care nu ne va lasa sa stam acasa ci sa fim prezenti in sala si la editia viitoare
- SA NE VEDEM SANATOSI - DORNICI DE MECIURI FRUMOASE SI TENIS DE CALITATE - LA URMATOARELE TURNEE AMATUR :thumbup: :thumbup: :clap: :clap:
- George Durdun - ne bucuram ca ai fost alaturi de noi la acest turneu cu un bogat stand de materiale sportive.
- Ne bucuram si pentru meciurile demonstrative pe care le-ai jucat si care au fost o adevarata incantare
Un turneu la care toti ne-am simtit ca acasa. Multumiri organizatorilor pentru efortul facut, felicitari Gica pentru ca te-ai hotarat sa organizezi, le asteptam de acum pe urmatoarele.
Felicitari Khaled pentru locul 1 castigat.