AmaTur: Turneu A Memorialul "Nicusor Bulubasa"ed III -Comanesti ,sambata 08.10.2022

Salut! La Isaccea in aceeasi data de 08.10.2022 va duceti la turneul B doar ca sa semnati prezenta sau o sa si jucati? ca de la Issacea la Comanesti aveti un drum de 4 ore fix cat sa ajngeti la turneul de aici sa fiti prezent cand se incep meciurile.
Buna dimineata!!! Acum am observat si eu…nu citisem cu atentie data fiecarui turneu. Am decis sa venim la turneul de la Comanesti! Multumim pentru atentionare!😃

• Like
Reacții: ADN
Se retrage Szocs Szilveszter din Borsec!Din pacate nu am cu ce sa ajung la comanesti si plus acuma am citit noua regulament cine a fost scris la Avansati odata numai au voie sa inscrie la Hobby este un regulament super!!!
Bafta la joc si mult succes!!!

Se retrage Ciubotariu Andrei. Probleme cu munca. Nu am reușit să îmi iau liber. Succes tuturor !

Se retrage Szocs Szilveszter din Borsec!Din pacate nu am cu ce sa ajung la comanesti si plus acuma am citit noua regulament cine a fost scris la Avansati odata numai au voie sa inscrie la Hobby este un regulament super!!!
Bafta la joc si mult succes!!!

Nu aveți dreptate!
O să fie această regulă, este altceva, ...nici pentru TC nu se aplică , MP este valabil

De la Moinești se înscriu :
Sardeni Teodora
Sardeni Luca
Sandu Ionuț
Gabor Luca
Murariu Miruna
Stoleru Ioana
Drăguț Tudor
Cimbru Andrei
Hobby
Multumesc mult.

Trimis de pe al meu SM-G998B folosind Tapatalk

Nicu, ne gândim la tine prietene drag.
6b6d85403cea983ed97a65120d7b2d3a.jpg

Se transferă la hobby Șișca Nicușor , Comănești. Mulțumesc

Din pacate, Vulpe Daniel si Popa Robert (hobby) nu mai pot participa deoarece nu au cu ce sa ajungam in timp util. Multumim si sa ne vedem cu bine data viitoare!

Cu speranța că mai prind loc la Elite se înscrie Botezatu Oneluș-Galați-Elite

Bună seara! Se inscrie Ciurlică Mugurel din Pașcani la Hobby! Mulțumesc

Se retrage Donisan Costel din Pașcani de la open! Mulțumesc

Back
Sus