mmihai
organizator principal
Finals - Open - duminica 09.30
Bothazan Florin
-------------------------Szanto Gyula 3-0
Szanto Gyula
Bothazan Florin
-------------------------Szanto Gyula 3-0
Szanto Gyula
Urmărește clipul video de mai jos pentru a vedea cum să instalezi siteul nostru ca o aplicație web pe pagina ta principală.
Notă: Această funcție se poate să nu fie disponibilă în anumite browsere.
Mulțumesc Tudor Bădescu și Lucian Așteleanu pentru organizarea impecabilă a turneului. Având în vedere că, în calitate de organizatori, este primul vostru turneu, vă felicit din toată inima! Cu nerăbdare aștept următorul turneu organizat de voi!
Mulțumesc Florin Apian și Mihai Miron, pentru disponibilitatea de a fi prezenți în calitate de organizatori tehnici. Turneul s-a desfășurat cursiv și a beneficiat din plin de experiența voastră.
Mulțumesc EMI, pentru că, între două internări la spital, ai dăruit acestui turneu din timpul tău, deși starea ta de sănătate este, din păcate, pusă la încercare.
Nu în ultimul rând doresc să mulțumesc tuturor celor care au onorat turneul prin prezența lor. M-am bucurat să văd copii care n-au ?mplinit, încă, 10 ani alături de venerabilul Papp Ernest (72 de ani). Nu au fost puțini participanții care au venit de la distanțe mari, la acest turneu. Cer permisiunea să-l amintesc aici pe inepuizabilul și inconfundabilul ****************, care, după ce a participat sâmbătă la turneul de la Miercurea Ciuc, a călătorit (toată) noaptea cu trenul (nu la vagonul de dormit!), pentru a ne onora cu prezența la turneul de la Apahida. Iar la terminarea turneului a mai avut energie și, mai ales, bunăvoința să rămână lângă organizatori, pentru a ajuta la strângerea materialelor din sală. Mulțumim ****************!
Sunt mulți cei care s-au străduit, alături de organizatori, să ofere o desfășurare cât mai bună a turneului. ?i amintim aici pe Victor Tărășescu, Hriscu Florentina, Silvia Bădescu, Florin Țigăroi, Ifrosa Petru, Fodor Iosif, Tofeni Ovidiu, Preda Giani, Sandor Solyom, Florin, Ernest Papp, Cornel Bădescu, ****************, Mihai Galiu, doamna Galiu și mulți alții pe care ?i rog să accepte scuzele mele dacă n-au fost amintiți.
Mulțumesc Ștefan Rusu pentru că ai venit să fii alături de membrii AmaTur de care te leagă vechi și durabile amintiri. Sperăm din toată inima, ca la următorul turneu să ne onorezi și să ne oferi bucuria de a fi prezent la masa de joc. Mulțumim pentru postarea ta (#450) care demonstrează că AmaTurul este locul în care dincolo de rivalitatea de la masa de joc se nasc prietenii care nu sunt șterse de trecerea anilor.
P?nă la urmă, dincolo de diplome, medalii și cupe, AmaTurul este locul unde avem șansa de a deveni mai buni, nu doar la masa de joc, ci și în relația cu cei cu care ne bucurăm de această pasiune: dragostea pentru tenisul de masă. Ceva mă face să cred că fără incredibila pasiune pentru tenisul de masă a lui Tudor Bădescu și Luci Așteleanu acest turneu nu s-ar fi născut...
Mulțumesc Tudor!
Mulțumesc Luci
Sa gasit un tricou doar in toata sala si pe acel scris careva din DumbraveniBuna seara. Sunt Oprea Adrian, am uitat un prosop butterfly roz undeva in sala. Daca l-a gasit cineva si doreste sa il returneze, asta este nr. meu de telefon 0765558208. Multumesc
Spun asta ca am fost acolo pana la stingerea lumini in salaSa gasit un tricou doar in toata sala si pe acel scris careva din Dumbraveni
Trimis de pe al meu SM-G955F folosind Tapatalk