predesculevente
1977-2020
Se retrag Barabas Sandor si Fazakas Attila din Toplita
Urmărește clipul video de mai jos pentru a vedea cum să instalezi siteul nostru ca o aplicație web pe pagina ta principală.
Notă: Această funcție se poate să nu fie disponibilă în anumite browsere.
Voi decideti, daca mai participati sau nu, sau daca este mai comod sa participati acum si pe viitor vom vedea. Eu inca mai sper ca dl Toth va tine un Memorial si nu un scandal.Nu contest ca aveti dreptate si ca trebuie facut ceva in privinta asta, dar am o intrebare...noi ce facem?![]()
Ne aducem cu placere aminte de Zita si felicitari pt obtinerea calificarii in dinvizia B. Dar sa nu uitam si de restu colegelor ei cu care a obtinut calificarea si care ar trebui sa se simta si sa joace la OPEN nu la AMATORI chiar daca regulamentul le mai permite (asa de bun simt), Cu respect si fara sa jignim pe nimeni. Mai ales ca peste o saptamana si ceva au deja prima etapa in divizie.![]()
Deoarece divizia B va avea prima etapa in 20 septembrie, iar turneul Amatur va avea loc pe data de 5 octombrie, participantii la prima etapa de B vor avea statut de legitimat. Asa ca cele 3 fete (pe care le felicit si eu pentru reusita si le urez succes in B) vor avea drept de participare doar la OPEN.
POate ne place, sau poate nu, dar multe dintre prevederile regulamentului s-au concretizat dupa multe discutii, negocieri si compromisuri, care asigura un echilibru intre intentiile unora si ale...altora.
Prevederea ca jucatorii legitimati in B sa participe la OPEN a functionat si functioneaza inca, chiar daca uneori pare exagerata.
Au respectat aceasta regula mai intai d-l Kantor, care nu a avut niciodata medie de OPEN, o respecta jucatoare de la Tg Mureș (Varga Kristina, Hudusan Andreea - acum a depasit limita 19- Nela Pintilie, Alexandra Bejinariu. Nu a cerut nimeni pana acum derogare, asa ca nici nu a fost oferita.
Inteleg foarte bine punctul tau de vedere, privind clasamentul de sus in jos, asa cum il inteleg si pe al celor care il privesc de jos in sus.
Daca o data cu regulamentul 2014 vor fi si pareri ale jucatorilor amatori in aceasta privinta, voi fi primul de acord cu aceasta "liberalizare"si restrangere a restrictiilor din clasament, cu atat mai mult cu cat sunt tot mai multe voci care ar dori alte si alte restrictii...
Ca organizator principal al Memorialul Paneth Farkas si membru fondator al asociatiei hotaresc urmatoarele ca echipa de fete nou promovata in div.B compusa din Silveira Alexandra,Ferenczi Zita si Purcaru Nasta vor juca in categoria amatur,atita timp cit nu se respecta regulamentul 2013 pe tara asa nici la Cluj nu vom respecta regulamentul ca fetele sa joace la open la acest turneu dedicat marelui MAIESTRU PANETH FARKAS.
Din pacate, mesajul explicit de nerespectare a regulamentului venit din partea unuia dintre organizatorii principali ai Amatur, participant la intalnirea de la Brașov din decembrie este inacceptabil. Si, pentru ca nu vreau nici sa girez si nici sa mai exclud vreun turneu din Amatur care nu respecta propriile reguli, am anuntat Comitetul Director ca prefer sa renunt la activitatea de coordonator al circuitului. Am convingerea ca o alta persoana ar putea primi increderea participantilor si poate aduce idei noi pentru ca aceasta minunata comunitate sa aiba turneele pe care le merita.
Nu contest ca aveti dreptate si ca trebuie facut ceva in privinta asta, dar am o intrebare...noi ce facem?![]()
Turneul de la cluj are deja cateva editii bune, deci are prioritate. Inseamna ca au gresit cei ce au intocmit calendarul! Alo, se aude ???Se zice ca bacaul este in calendar de la inceputul anului. In aceste conditii si bacaul are pretentii. Oricum ar fi nimeni nu cedeza pâna nu se aplica regulamentul si singurul care a mai ramas sa-l puna in aplicare este Florin.