Urmărește clipul video de mai jos pentru a vedea cum să instalezi siteul nostru ca o aplicație web pe pagina ta principală.
Notă: Această funcție se poate să nu fie disponibilă în anumite browsere.
Am eu.Se gasesc in Romania undeva mingi albe Gambler de 3 ***?
sal...orice minge de duritate mai mare se sparge mai ales daca se joca cu ele in frig si la un nivel de topspinuri puternice.....nu rezista mult nicio minge......sper ca dupa aceste rewievuri rblade sa nu le scumpeasca.......Sunt foarte bune. Am cumparat 10 bucati de la Rblade si deja ma gandesc sa iau mai multe.
Sar foarte bine de pe masa, sunt ideale pentru cei care utilizeaza spin puternic... Singurul dezavantaj pe care-l observ e ca se ciupesc destul de usor/se sparg daca le lovesti de cadre metalice (gen fileu). Nota 9/10 din punctul meu de vedere.
SubscriuRaport excelent calitate/pret....merita toti banii...
Mai sunt si unii carcotasi care nu joaca cu ele doar pentru ca sunt Gambler, adica alceva decat cele "de top"....care nu mai sunt demult 'de top" din pct de vedere al calitatii...
Alea la 4 lei sigur sunt Donic *** care sunt mingi de competitie si nu Donic Coach....Si eu impreuna cu colegii mei folosim tot Gambler de 2 stele.Minge fff bune,ieftine(1 leu bucata fata de mingile donic din hervis,decatlon,intersport etc.la pretul de 4 lei),merita toti banii!