mingile gambler

kaltz

cadet
Scor reacție
0
Vârstă
31
Locație
București
Am vazut pe un site mingi gambler de 3* la un pret mic fata de alte marci si eram curios daca isi merita cele 3* din descriere sau sunt doar cu numele. A jucat cineva cu astfel de mici, sa cumpar sau nu?

Am jucat cu ele si nu is ca restu de 3 stele sunt putin mai ushoare... sunt de calitate putin mai inferioara... dar sunt mult mai rezistente ca si restu de 3 stele

salut...si eu am folosit gambler de 3 stele si fara stele.....merita toti banii,mingi ff bune raportat la pret calitate.....si cele fara nici o stea sunt net superioare la alte mingi de la brandurile de ,,renume''....tot fara stele....cine a incercat stie ca nu vb prostii......:)

sunt mult mai bune ca yasaka superior sau butterfly youth ...donic coach si alte mingii de la brandurile renumite.... Viva GAmbler :>

dar despre gambler antrenament ce parere aveti?
ttmall.ro/home/index.php/produse/mingi/product/470-mingi-gambler-de-antrenament-sac-72-de-mingi
- - - Actualizat - - -
mai exact aceasta Vezi atașament 3833

Sunt foarte bune. Am cumparat 10 bucati de la Rblade si deja ma gandesc sa iau mai multe.
Sar foarte bine de pe masa, sunt ideale pentru cei care utilizeaza spin puternic... Singurul dezavantaj pe care-l observ e ca se ciupesc destul de usor/se sparg daca le lovesti de cadre metalice (gen fileu). Nota 9/10 din punctul meu de vedere.

Sunt foarte bune. Am cumparat 10 bucati de la Rblade si deja ma gandesc sa iau mai multe.
Sar foarte bine de pe masa, sunt ideale pentru cei care utilizeaza spin puternic... Singurul dezavantaj pe care-l observ e ca se ciupesc destul de usor/se sparg daca le lovesti de cadre metalice (gen fileu). Nota 9/10 din punctul meu de vedere.
sal...orice minge de duritate mai mare se sparge mai ales daca se joca cu ele in frig si la un nivel de topspinuri puternice.....nu rezista mult nicio minge......sper ca dupa aceste rewievuri rblade sa nu le scumpeasca.......:)

Raport excelent calitate/pret....merita toti banii...
Mai sunt si unii carcotasi care nu joaca cu ele doar pentru ca sunt Gambler, adica alceva decat cele "de top"....care nu mai sunt demult 'de top" din pct de vedere al calitatii...
Mai trebuie spus, totusi, ca aceste Gambler 3* nu sunt aprobate ITTF, ci doar USTTF, adica sunt omologate doar pt piata americana...motivele acestui fapt raman la nivel de speculatii...

Am achizitionat in cele din urma recent un saculet de 36 de buc.(de 3 stele).Joc atat cu mingile gambler cat si cu butterfly de 3 stele si pot spune ca gambler a meritat din plin banii.Ce-i drept butterfly sunt mai tari,mai grele,revin intr-o viteza mai mare(in consecinta sunt mai bune), dar in ce priveste raportul calitate\pret gambler le bate pe departe, sunt un pic mai moi decat butterfly dar poti juca lejer la un standard ridicat(in ce priveste mingea), cat despre tehnica aici e discutabil :D

Salutare. Ma mir ca mingile Gambler *** sunt asa de apreciate si deja m-ati facut curios, pentru ca si eu caut sa cumpar mingi de antrenament. Pana acum, dupa ceva cautari pe site-uri straine in special, principalele mele optiuni sunt: 1. DONIC COACH (1 leu bucata la bucata pe tenismasa.ro), 2. JOOLA MAGIC TRAINING (1,10 lei bucata la sac de 100 bucati pe ttsport.ro) si 3. YASAKA SUPERIOR (1,02 lei bucata sac de 144 bucati pe ttmall.ro). Am doi prieteni care au astfel de mingi: unul are DONIC COACH iar altul are JOOLA MAGIC. Am jucat cu ambele mingi si mi se par absolut excelente pentru antrenament (chiar nu pot sa ma hotarasc ce sa cumpar!? :confused: )
Mentionez ca de obicei joc cu DONIC *** si Butterfly ***, care evident sunt mai bune dar si pretul este pe masura (nu-mi permit astfel de mingi pentru antrenament).
Chiar sunt mai bune mingile Gambler *** decat Donic Coach sau Joola Magic? Am vazut pe forumurile de afara ca sunt mult mai slab cotate in special in ce priveste sfericitatea, care de multe ori nu este chiar ok. Se pare ca cele mai bune mingi de antrenament ar fi DHS ** insa nu prea gasesc sa cumpar pe la noi. Cele doua tipuri de mingi care le-as gasi usor si la noi (Donic Coach sau Joola Magic) au deja o oarecare "traditie" ca si mingi de antrenament fiind bine apreciate in multe review-uri pe forumuri de tenis de masă si mai ales, aspect deloc de neglijat, sunt mult mai ieftine decat mingile Gambler (1.38 lei bucata la sac de 36 buc pe ttmall.ro) !!??

Ultima editare:
Raport excelent calitate/pret....merita toti banii...
Mai sunt si unii carcotasi care nu joaca cu ele doar pentru ca sunt Gambler, adica alceva decat cele "de top"....care nu mai sunt demult 'de top" din pct de vedere al calitatii...
Subscriu

Si eu impreuna cu colegii mei folosim tot Gambler de 2 stele.Minge fff bune,ieftine(1 leu bucata fata de mingile donic din hervis,decatlon,intersport etc.la pretul de 4 lei),merita toti banii!

Si eu impreuna cu colegii mei folosim tot Gambler de 2 stele.Minge fff bune,ieftine(1 leu bucata fata de mingile donic din hervis,decatlon,intersport etc.la pretul de 4 lei),merita toti banii!
Alea la 4 lei sigur sunt Donic *** care sunt mingi de competitie si nu Donic Coach....
Pana la urma mi-am luat Butterfly Training de la un prieten care joaca la un club din Germania. Majoritatea cluburilor de acolo folosesc aceste mingi pentru antrenament.

Back
Sus