Urmărește clipul video de mai jos pentru a vedea cum să instalezi siteul nostru ca o aplicație web pe pagina ta principală.
Notă: Această funcție se poate să nu fie disponibilă în anumite browsere.

Eu asa zic..Sa vedem situatia inscrierilor la Elite maiine dimineataBuna seara!
La Elite va fi o singura grupa?
| Nr | Nume si prenume - Localitate | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | V | LOC |
| 1 | Bodnar Cosmin - Vicovu de Sus | | | | | | | | | | | |
| 2 | Sandu Vasilica - Moinesti | | | | | | | | | | | |
| 3 | Paduret Andrei - Bacau | | | | | | | | | | | |
| 4 | Marola Mihai - Bacau | | | | | | | | | | | |
| 5 | Munteanu Sebastian - Bacau | | | | | | | | | | | |
| 6 | Ojog Petrisor - Bacau | | | | | | | | | | | |
| 7 | Sardeni Teodora - Moinesti | | | | | | | | | | | |
| 8 | Murariu Miruna - Moinesti | | | | | | | | | | | |
| 9 | Damian Gelu - Comanesti | | | | | | | | | | |
Din motive de sănătate, se retrage Leonte Toader, Solont.
Trebuie să scrieți în anunțul turneului, nu în ziua turneului."5.2.2. Numărul jucătorilor dintr-o grupă nu poate fi mai mare de 6 jucători/masă, cu excepția particulară a categoriei unde sunt înscriși 19 jucători. În acest caz se poate alcătui o grupă de 7 jucători/masă, primele trei meciuri fiind desfășurate pe cele trei mese alocate categoriei, simultan, pentru echilibrare."
Am scris in preziua turneului,stimabile..,Adica ieri..dupa consultarea cu organizatorul local....Trebuie să scrieți în anunțul turneului, nu în ziua turneului.
Ați scris grupe de 5-6! Participanții citesc anunțul, nu subtilitățile regulamentului. Ați defavorizat jucători care nu s-au calificat cu 2v și probabil dacă erau informați nu veneau la turneu, d-le Cozma.
Greșit! Prea târziu.Am scris in preziua turneului,stimabile..,Adica ieri..dupa consultarea cu organizatorul local....