Muzica-Amatur

Frank Marino - Mahogany Rush - Land of 1000 Nights

Frank Marino - Mahogany Rush - Land of 1000 Nights

Frank Marino - When Love Is Lost

Frank Marino - When Love Is Lost

Southern Rock high quality..poate cel mai bun album de rock al ultimilor ani : Psyhic Warfare-Clutch

---------- Post added 19.03.2017 at 12:45 ----------

Southern Rock high quality..poate cel mai bun album de rock al ultimilor ani : Psyhic Warfare-Clutch

Una uluitoare..de pe acelasi album

Intotdeauna se vor gasi muzicieni care sa-l tina in viata pe Chuck Berry.

Johnny, Bee Good !

Johnny, Bee Good !

In memoriam a 2 artisti colosali, carora le suntem recunoscatori si carora le ramanem indatorati. RIP Chuck, RIP John !
"Muzica nu moare niciodata !"

Iuliu, anii au trecut...1986, acelasi Chuck Berry si un Lenon mai mic, Julian Lenon. Bonus, Keith Richards.

Jerry Lee Lewis, Little Richard, Chuck Berry

Jerry Lee Lewis, Little Richard, Chuck Berry

Strange Dreams - Frank Marino

Strange Dreams - Frank Marino

Frank Marino - Ditch Queen

Frank Marino - Ditch Queen

- - - Actualizat - - -

Aniversatii zilei: Eric Clapton (72), MC Hammer (55), Tracy Chapman (53), Celine Dion (49), Norah Jones (38). Happy Birthday for All of Them !

Carl Perkins...rockabilly, rock&roll si la final Blue Suede Shoes (scris si inregistrat prima oara in 1955 de Carl Perkins).

Si daca Iuliu ne-a amintit aniversatii zilei, atunci sa le uram numai de bine 👏

Ultima editare:
Big Like, Bogy !

- - - Actualizat - - -

Fericit cel care are muzica in ... sange !

- - - Actualizat - - -

Si, apropos de sarbatoritii zilei (31.04): Angus Young (62), chitarist (carismatic si inconfundabil) si co-fondator al celebrei trupe rock AC/DC, nu cred ca mai are nevoie de vreo/alta prezentare.
H.B., Angus ! We love you ! And, lot of thanks for your music !

"Aș vrea ca oamenii să înțeleagă cu adevărat cine a fost și ce a făcut J.J. Cale. Eu sunt doar mesagerul. întotdeauna am simțit că asta e treaba mea. Am încercat să interpretez lucrurile astfel încât publicul larg, sau cel puțin cei care ascultă ceea ce fac eu, să-și pună întrebarea de unde vin toate astea." ERIC CLAPTON.

J.J. Cale - After Midnight.

J.J. Cale - Cocaine.

Eric Clapton & J.J. Cale - Anyway The Wind Blows.

J.J. Cale & Eric Clapton - Call Me The Breeze.

J.J. Cale & Eric Clapton - Dead End Road.

"Aș vrea ca oamenii să înțeleagă cu adevărat cine a fost și ce a făcut J.J. Cale. Eu sunt doar mesagerul. întotdeauna am simțit că asta e treaba mea. Am încercat să interpretez lucrurile astfel încât publicul larg, sau cel puțin cei care ascultă ceea ce fac eu, să-și pună întrebarea de unde vin toate astea." ERIC CLAPTON.

Toate vin de undeva ... si merg undeva. Este bine sa constientizam acest lucru, sa ne oprim cateodata si sa ne intrebam ce este valoros cu adevarat.
Big Like, Bogy !

- - - Actualizat - - -

Toate vin de undeva ... si merg undeva. Este bine sa constientizam acest lucru, sa ne oprim cateodata si sa ne intrebam ce este valoros cu adevarat.
Big Like, Bogy !

- - - Actualizat - - -

Piesa zilei, momentului: We are The Champions, Of The World, My friends !

Back
Sus