Muzica-Amatur

Si, acelasi Dick Dale peste cateva decenii cu acelasi ,,Misirlou,, dupa minutul 1,30

"Am niste vecini super OK...ceea ce ma bucura cel mai mult la ei, este ca asculta doar muzica buna..... fie ca vor, fie ca nu! "

Ultima editare:
Deep Purple Live in Verona 2011

Deep Purple Live in Verona 2011

- - - Actualizat - - -

Am două bucăți care mă obsedează de vre-o două săptăm?ni. Le fredonez "da capo el fine" zi și noapte.

You're as smooth as Tennessee whiskey ...

Baby, Blue Ain't Your Color

Folkistule, chiar daca ai creat tu grupul asta crezi ca poti sa postezi, asa de capul tau, o piesa clasica de Robert Johnson? Vezi-ti de folkul tau Vali si nu ne strica noua socotelile aici ;) Rithm and bluesul nu este pentru folkisti!
Sper sa-mi faci o vizita folkistule cind vi in Romania/Timisoara. Facem la mine in sufregerie un gem session. Pun la bataie o pianina Roland, o chitara Fender, un set de tobe Sonor si pe Radu (fratele meu), cu un bas Ibanez. Cazarea, gratarele, rachia si berile, incluse :D

Robert Johnson.

Eric Clapton.

BB King & John Mayer.

Bonnie Raitt, Tracy Chapman & Beth Hart.

Koritni.

Sonny Boy Williamson - Keep it to Yourself

Sonny Boy Williamson - Keep it to Yourself

- - - Actualizat - - -

Daniel Castro - I'll Play The Blues For You

Daniel Castro - I'll Play The Blues For You

- - - Updated - - -

50 de ani de la festivalul de doua zile( 18 si 19 mai 1968 ) desfasurat la Miami/USA,
cu participarea unor binecunoscute nume ale vremii, printre care Steppenwolf, The Crazy World
of Arthur Brown, Three Dog Night, Blue Cheer, The Mothers of Invention, Chuck Berry si, desigur,
The Jimi Hendrix Experience.

Folkistule, chiar daca ai creat tu grupul asta crezi ca poti sa postezi, asa de capul tau, o piesa clasica de Robert Johnson? Vezi-ti de folkul tau Vali si nu ne strica noua socotelile aici ;) Rithm and bluesul nu este pentru folkisti!
Sper sa-mi faci o vizita folkistule cind vi in Romania/Timisoara. Facem la mine in sufregerie un gem session. Pun la bataie o pianina Roland, o chitara Fender, un set de tobe Sonor si pe Radu (fratele meu), cu un bas Ibanez. Cazarea, gratarele, rachia si berile, incluse :D
Da,pot !;)
Ia d'acilea folk

- - - Actualizat - - -

Ultima editare:
BB King \ Eric Clapton - The Thrill Is Gone

BB King \ Eric Clapton - The Thrill Is Gone

Back
Sus