Muzica-Amatur

Hypocrisy ofera un suflet universului,aripi mintii, zbor imaginatiei si viata oricui.Peter T?gtgren este este un suedez muzician,multi-instrumentist si producator.El este fondatorul,principalul compozitor,vocalist si chitaristul de death metal in trupa Hypocrisy,precum industrial metal in trupa PAIN în care el este singurul membru.
Pentru mine este un Geniu si nu va pot descrie emotia care am simtit-o cand am stat langa el la poza.Aceste doua piese sunt defapt un imn adresat tuturor iubitorilor de Metal.
http://www.youtube.com/watch?v=G4zwAXe_IzI

Hypocrisy ofera un suflet universului,aripi mintii, zbor imaginatiei si viata oricui.Peter T?gtgren este este un suedez muzician,multi-instrumentist si producator.El este fondatorul,principalul compozitor,vocalist si chitaristul de death metal in trupa Hypocrisy,precum industrial metal in trupa PAIN în care el este singurul membru.
Pentru mine este un Geniu si nu va pot descrie emotia care am simtit-o cand am stat langa el la poza.Aceste doua piese sunt defapt un imn adresat tuturor iubitorilor de Metal.
http://www.youtube.com/watch?v=G4zwAXe_IzI

Domnule TRadu,din respect pentru ceea ce am narat,ar fi trebuit sa va abtineti de la acest gest.Punctul asupra caruia dvs.trebuie sa reflectati in continuare,este cum sa va dovediti valoarea,nu cat sunteti de valoros.

Pentru noro, post 1203:
Ar fi bine sa te abtii tu cand narezi(adica tragi pe "nara"?). Nu de alta , dar a pune niste cuvinte si niste abureli euforice ale mintii la un loc nu inseamna ca ai narat.... Iar despre valoare nu prea ai ce sa vorbesti pentru ca nu ai idee ce e valoarea. Avatarul tau este clar un simbol al lui aghiuta, zgomotele si imaginile la care tu le spui muzica sunt obscene si degradante iar pozele cu care te afisezi pe post nu vin decat sa certifice acest lucru( vezi tricoul cu care mandru te prezinti in poze si care e de la obscene extreme festival??). Prietene, eu nu o sa mai imi pierd vremea cu tine insa am vrut sa sti ca faptul ca nimeni nu da la posturile tale un "like" sau un "don't like" , nu implica si ca, ce ai postat e valoros. Pur si simplu te ignora. Asta e realitatea. Daca vrei sa o accepti bine daca nu... sa fi sanatos in lumea bolnava in care traiesti!. Succes la tenis ca in muzica nu te vad prea bine.
Apropo.... cand imi mai ceri pe privat sa ma prezint ar fi bine sa o faci tu inainte. In concluzie , avand in vedere ca exista optiunea nevinovata de "nu imi place mesajul" ar fi bine sa o iei si pe ea in calcul cand iti afisezi in gura mare hobby-urile si sa nu mai sari ca piscat daca cineva nu iti impartaseste opiniile si crezurile.
Post incheiat!

Back
Sus