marcelgiosan
1971-2020
Si Noro, apropo de Bucovina, am un coleg de clasa din liceu (Câmpulung Moldovenesc) - Radu C?rlan, chitaristul cu palarie - care canta in Ride on Band la București, i-ai vazut live?
Urmărește clipul video de mai jos pentru a vedea cum să instalezi siteul nostru ca o aplicație web pe pagina ta principală.
Notă: This feature may not be available in some browsers.
Tot in spiritul prieteniei s-a format si aceasta trupa compusa dintre doi prieteni care la formatiile lor Naglaf si Borknagar imparasesc un alt soi de asculTare.Havayoth este un gothic metal formata in 2000,lansand un sigur album,sound-ul lor inspirand o atmosfera de relaxare.Si Noro, apropo de Bucovina, am un coleg de clasa din liceu (Câmpulung Moldovenesc) - Radu C?rlan, chitaristul cu palarie - care canta in Ride on Band la București, i-ai vazut live?
Trupa,formata dintr-un grup de prieteni care fac un cockteil de blues vechi, rock fusion, armonii jazz si intr-un stil original,ramas la fel de puternic ca in urma cu doua decenii. N-am pierdut aceasta lectie de lectie de rock clasic,de la Hard Rock Cafe oferita in iulie.